СНС ботови стално помињу неку Милу Пујић и Динка Грухоњића.
Ко су ти људи које СНС стално помиње? И председник их је поменуо пре неки дан, плус је додао остале полујавне личности са чудним именима, попут оног студента Давуда, заборавих презиме.
Мислим да председник прозивањем људи са нетипичним именима и презименима плаши своје бирачко тело како ће неки непријатељи (непријатељи су јер су непознати, а непознати су јер имају нетипична имена и презимена) да дођу и поједу им пензије.
Зато стално помиње и Шолака, да се Шолак презива Стојановић или Јовановић, никада га не би поменуо.
А нико не зна како Шолак изгледа.
Даклем, Мила Пујић и Динко Грухоњић. Оно што мало о њима знам из медија, јесте да је тај Динко неки професор на неком фуцкултету у Новом Саду, а Мила је нека новинарка, уједно, мислим, и студент на Филозофском факултету у Новом Саду.
Одувек сам мислио да су то неки локални ликови из Новог Сада, небитни за ниво целе Србије (попут, нпр. Др Милића из Ниша или Банета Банане, вероватно већина и не зна ко је Бане Банана).
Дакле, у овој нешковској теми хоћу да поставимо сви себи питање, зашто су СНС полазницима академије младих лидера толико битни ликови који су, суштински, тотално небитни?