Ко су Мила Пајић и Динко Грухоњић?

Ko? Dinko? Dinko Vučićev , živi u NS. Ko je pratio njegov rad , mogao je uvideti da je najaktivniji bio od 2010. - 2012. , dakle, ispratio je pad proošle vlasti i pomogao joj joj.Danas se ponovo aktivirao kada su radikali u problemu, Izrod šešeljeve BIA
Aha, mislio sam na Emira pošto si se na taj post nadovezao. Ne znam gde Dinko ima prijavljeno prebivalište, znam da je rodom iz Banja Luke.

Jeste. Njihov je
IMG_9995.jpegIMG_9996.jpeg

Он је дошљак у Војводину.
Не може он у име људи из Војводине да прича.
Takvi su najglasniji. Što se mene tiče, problem njegovog aktivizma se sastoji u tome što umesto da jasno napada režim, on fura neku priču gde pravi podele. I dodatno unižava Srpski narod kad je potrebno osvešćivanje a ne blaćenje.
Značiti meštar.

Nakon pregledanih i skoro procitanih 14 strana, mislim da je red da se cuje u ovom slucaju procita misljenje starosedeoca koji ne smatraju da su Novi Sad i Vojvodina nastali njhovim dolaskom, ili dolaskom njihove porodice.
Odmah da razjasnimo Mestani i dobrodosli novi sugradani koji su poprimili mentalitet ravnice se dele u dve osnovne grupe prva vecinska je apoliticna, druga je politicki aktivna na svojstveni nacin.
Ni jedna se ne zalaze za autonomne ideje, nasuprot novokomponovanim "Vojvodanima".

Obe grupe ako su cule za njih smatraju ih minornim osobama, parazitima na koje ne treba obracati paznju koja je u ovom slucaju kontraproduktivna.
Oni su samo druga strana medalje koja ih proziva.
Klovnovi u cirkusu kojima je dodeljena suprotna uloga radi ostvarivanja tudih ciljeva.

Vecina Novosadana i Vojvodana , najverovatnije skoro svi sem odredenih interesnih grupa je resena da se do kraja razjasni pad nadstesnice i spomenutim apoliticnim je jasno da ovaj put institucije i struka imaju glavnu rec i pre svega duznost da je razrese, niko nema pravo da ih ometa.

Ne obracajte paznju na spomenute osobe posto su beznacajne kao ni na one koji ih prozivaju ukljucujuci i kolege forumase, njihovim ignorisanjem cete ih postaviti tamo gde im je mesto na drustvenim marginama.
Ok.
Ali tema zato i služi, da se neke stvari raščiste.

Takvi su najglasniji. Što se mene tiče, problem njegovog aktivizma se sastoji u tome što umesto da jasno napada režim, on fura neku priču gde pravi podele. I dodatno unižava Srpski narod kad je potrebno osvešćivanje a ne blaćenje.
Značiti meštar.
Само служи Вучићу да одржи о себи мит националног лидера.
С тим што је у НС са универзитетом дуго био проблем јер су кључне позиције држали аутономаши којима и Динко припада. А који није чак имао ни потребне квалификације да добије радно место ту где је.
Они што је јасно јесте да је нечији продукт. Да ли хрватске службе, домаћих однарођених или ко зна кога. А јасно је и да не ради у интересу државе и народа који га хлебом храни.

Back