Ко су Мила Пајић и Динко Грухоњић?

Milo i jeste demokratski političar, sišao je izborima s scene
Tek kada je dva puta sedmično na ulicama imao pola Crne Gore, pa je i sam narod, prostim prebrojavanjem, uvidio da su dotadašnji izbori bili obična farsa.
Plus se digla temperatura, u toku izbornog dana je nebrojeno DPS aktivista imalo određene neprijatnosti.

Tek kada je dva puta sedmično na ulicama imao pola Crne Gore, pa je i sam narod, prostim prebrojavanjem, uvidio da su dotadašnji izbori bili obična farsa.
Plus se digla temperatura, u toku izbornog dana je nebrojeno DPS aktivista imalo određene neprijatnosti.
I to je nešto.

Kod nas, predsednik kaže: "Na izborima me nećete smeniti."

I to je nešto.

Kod nas, predsednik kaže: "Na izborima me nećete smeniti."
Milo baš nije bio u fazonu da to kaže, to se jednostavno znalo.
Ali veći broj nakurčenih ljudi na ulicama i stvarnost se ubrzano mijenja.

Ne treba zaboraviti da je četiri godine prije pada, u toku izbornog dana obznanjen napad na državu, mobilne mreže su prestale sa radom, kao i viber, whatsapp i sl.

Sve su to bili stepenici do konačnog pada.

U kakvoj službi?
Ovo je spisak smradova koji su izlazak ljudi na ulice Crne Gore prokomentarisali sa Ma odličan je Lomi, malo je 30 godina da vas jaše.
I onda, kada su se okupili i sastavili neki prdež od apela, odlučili da isti uokvire brojevima HH.
A to je taj spisak. Vidim da je mešovito, rekoh što bi služba imenovala Stipeta za autošovena, a ovo su zapravo svi dobri ljudi širom Jugoslavije ujedinjeni protiv religijskog fundamentalizma.

A to je taj spisak. Vidim da je mešovito, rekoh što bi služba imenovala Stipeta za autošovena, a ovo su zapravo svi dobri ljudi širom Jugoslavije ujedinjeni protiv religijskog fundamentalizma.
Da.Ljubitelji svojih nacionalizama pomešani sa srpskim ljubiteljima tuđih nacionalizama.

Da.Ljubitelji svojih nacionalizama pomešani sa srpskim ljubiteljima tuđih nacionalizama.
"Ja ne bih mogao živjeti u BiH da u njoj žive samo Bošnjaci, da u njoj nema Srba, Hrvata, Cincara... ja takvu državu ne mogu da zamislim kao normalnu. Multikutluralnost i međusobno poštovanje je osnov bosanskog identiteta." - Emir Hadžihafizbegović

Ako je ovo nacionalizam, onda ne znam šta nije. Ovog čoveka inače maliciozne i sitnohinjarske duše smatraju nacionalistom.

Šta mislite da će protest ispred zgrade BIA u Novom Sadu proći neopaženo i da neće biti ništa.
Mislim da će ga radnici BIA opaziti
"Ja ne bih mogao živjeti u BiH da u njoj žive samo Bošnjaci, da u njoj nema Srba, Hrvata, Cincara... ja takvu državu ne mogu da zamislim kao normalnu. Multikutluralnost i međusobno poštovanje je osnov bosanskog identiteta." - Emir Hadžihafizbegović

Ako je ovo nacionalizam, onda ne znam šta nije. Ovog čoveka inače maliciozne i sitnohinjarske duše smatraju nacionalistom.
On bi trebao živeti u BiH. Ne znam kako je došao ovde i šta tačno hoće da napravi ovde? Neka ie u matičnu zemlji neka pravi neko bolje društvo. Mi ga ne prihvatamo

Gde ovde? Pa on i živi u BiH, doduše snima filmove svuda, ali prebivalište mu je Marijin Dvor
Ko? Dinko? Dinko Vučićev , živi u NS. Ko je pratio njegov rad , mogao je uvideti da je najaktivniji bio od 2010. - 2012. , dakle, ispratio je pad proošle vlasti i pomogao joj joj.Danas se ponovo aktivirao kada su radikali u problemu, Izrod šešeljeve BIA

Ko? Dinko? Dinko Vučićev , živi u NS. Ko je pratio njegov rad , mogao je uvideti da je najaktivniji bio od 2010. - 2012. , dakle, ispratio je pad proošle vlasti i pomogao joj joj.Danas se ponovo aktivirao kada su radikali u problemu,
Vučić je za Veliku Srbiju, baš kao i vi nacionalisti.

A imperator Gruhonj Ph.D. nije za to

СНС ботови стално помињу неку Милу Пујић и Динка Грухоњића.

Ко су ти људи које СНС стално помиње? И председник их је поменуо пре неки дан, плус је додао остале полујавне личности са чудним именима, попут оног студента Давуда, заборавих презиме.

Мислим да председник прозивањем људи са нетипичним именима и презименима плаши своје бирачко тело како ће неки непријатељи (непријатељи су јер су непознати, а непознати су јер имају нетипична имена и презимена) да дођу и поједу им пензије.

Зато стално помиње и Шолака, да се Шолак презива Стојановић или Јовановић, никада га не би поменуо.

А нико не зна како Шолак изгледа.

Даклем, Мила Пујић и Динко Грухоњић. Оно што мало о њима знам из медија, јесте да је тај Динко неки професор на неком фуцкултету у Новом Саду, а Мила је нека новинарка, уједно, мислим, и студент на Филозофском факултету у Новом Саду.

Одувек сам мислио да су то неки локални ликови из Новог Сада, небитни за ниво целе Србије (попут, нпр. Др Милића из Ниша или Банета Банане, вероватно већина и не зна ко је Бане Банана).

Дакле, у овој нешковској теми хоћу да поставимо сви себи питање, зашто су СНС полазницима академије младих лидера толико битни ликови који су, суштински, тотално небитни?
Nakon pregledanih i skoro procitanih 14 strana, mislim da je red da se cuje u ovom slucaju procita misljenje starosedeoca koji ne smatraju da su Novi Sad i Vojvodina nastali njhovim dolaskom, ili dolaskom njihove porodice.
Odmah da razjasnimo Mestani i dobrodosli novi sugradani koji su poprimili mentalitet ravnice se dele u dve osnovne grupe prva vecinska je apoliticna, druga je politicki aktivna na svojstveni nacin.
Ni jedna se ne zalaze za autonomne ideje, nasuprot novokomponovanim "Vojvodanima".

Obe grupe ako su cule za njih smatraju ih minornim osobama, parazitima na koje ne treba obracati paznju koja je u ovom slucaju kontraproduktivna.
Oni su samo druga strana medalje koja ih proziva.
Klovnovi u cirkusu kojima je dodeljena suprotna uloga radi ostvarivanja tudih ciljeva.

Vecina Novosadana i Vojvodana , najverovatnije skoro svi sem odredenih interesnih grupa je resena da se do kraja razjasni pad nadstesnice i spomenutim apoliticnim je jasno da ovaj put institucije i struka imaju glavnu rec i pre svega duznost da je razrese, niko nema pravo da ih ometa.

Ne obracajte paznju na spomenute osobe posto su beznacajne kao ni na one koji ih prozivaju ukljucujuci i kolege forumase, njihovim ignorisanjem cete ih postaviti tamo gde im je mesto na drustvenim marginama.

Back