Galadmanasijin
Ističe se
- Poruka
- 2.705
Ne valja mu posaoAktiviste nije briga , niti znaju odakle novac za njihovo finansiranje. Alter sada zna. Ali njemu je lepo sto stiti interese pedofilskog lobija i lobija albanskih narko kartela...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne valja mu posaoAktiviste nije briga , niti znaju odakle novac za njihovo finansiranje. Alter sada zna. Ali njemu je lepo sto stiti interese pedofilskog lobija i lobija albanskih narko kartela...
Tek kada je dva puta sedmično na ulicama imao pola Crne Gore, pa je i sam narod, prostim prebrojavanjem, uvidio da su dotadašnji izbori bili obična farsa.Milo i jeste demokratski političar, sišao je izborima s scene
I to je nešto.Tek kada je dva puta sedmično na ulicama imao pola Crne Gore, pa je i sam narod, prostim prebrojavanjem, uvidio da su dotadašnji izbori bili obična farsa.
Plus se digla temperatura, u toku izbornog dana je nebrojeno DPS aktivista imalo određene neprijatnosti.
Milo baš nije bio u fazonu da to kaže, to se jednostavno znalo.I to je nešto.
Kod nas, predsednik kaže: "Na izborima me nećete smeniti."
Kad nemate celzijus. Tu je kvakaI to je nešto.
Kod nas, predsednik kaže: "Na izborima me nećete smeniti."
A to je taj spisak. Vidim da je mešovito, rekoh što bi služba imenovala Stipeta za autošovena, a ovo su zapravo svi dobri ljudi širom Jugoslavije ujedinjeni protiv religijskog fundamentalizma.U kakvoj službi?
Ovo je spisak smradova koji su izlazak ljudi na ulice Crne Gore prokomentarisali sa Ma odličan je Lomi, malo je 30 godina da vas jaše.
I onda, kada su se okupili i sastavili neki prdež od apela, odlučili da isti uokvire brojevima HH.
Kao što je ono poginuo Broz u Drvaru?Kralj je trebao da gine sa svojim narodom.
To je neki Dobri Bošnjanin koji ovde provocira.U kakvoj službi?
Ovo je spisak smradova koji su izlazak ljudi na ulice Crne Gore prokomentarisali sa Ma odličan je Lomi, malo je 30 godina da vas jaše.
I onda, kada su se okupili i sastavili neki prdež od apela, odlučili da isti uokvire brojevima HH.
Milo i jeste demokratski političar, sišao je izborima s scene
Momo?To je neki Dobri Bošnjanin koji ovde provocira.
Da.Ljubitelji svojih nacionalizama pomešani sa srpskim ljubiteljima tuđih nacionalizama.A to je taj spisak. Vidim da je mešovito, rekoh što bi služba imenovala Stipeta za autošovena, a ovo su zapravo svi dobri ljudi širom Jugoslavije ujedinjeni protiv religijskog fundamentalizma.
Možda neki milogorni…Momo?
Momo je brat Crnogorac.
Da.Ljubitelji svojih nacionalizama pomešani sa srpskim ljubiteljima tuđih nacionalizama.
…Pa za njih se glasalo manje nego za Vučića i Đilasa pa nije ni čudno što su se utopili u jače timove.
"Ja ne bih mogao živjeti u BiH da u njoj žive samo Bošnjaci, da u njoj nema Srba, Hrvata, Cincara... ja takvu državu ne mogu da zamislim kao normalnu. Multikutluralnost i međusobno poštovanje je osnov bosanskog identiteta." - Emir HadžihafizbegovićDa.Ljubitelji svojih nacionalizama pomešani sa srpskim ljubiteljima tuđih nacionalizama.
Mislim da će ga radnici BIA opazitiŠta mislite da će protest ispred zgrade BIA u Novom Sadu proći neopaženo i da neće biti ništa.
On bi trebao živeti u BiH. Ne znam kako je došao ovde i šta tačno hoće da napravi ovde? Neka ie u matičnu zemlji neka pravi neko bolje društvo. Mi ga ne prihvatamo"Ja ne bih mogao živjeti u BiH da u njoj žive samo Bošnjaci, da u njoj nema Srba, Hrvata, Cincara... ja takvu državu ne mogu da zamislim kao normalnu. Multikutluralnost i međusobno poštovanje je osnov bosanskog identiteta." - Emir Hadžihafizbegović
Ako je ovo nacionalizam, onda ne znam šta nije. Ovog čoveka inače maliciozne i sitnohinjarske duše smatraju nacionalistom.
Gde ovde? Pa on i živi u BiH, doduše snima filmove svuda, ali prebivalište mu je Marijin DvorMislim da će ga radnici BIA opaziti
On bi trebao živeti u BiH. Ne znam kako je došao ovde i šta tačno hoće da napravi ovde? Neka ie u matičnu zemlji neka pravi neko bolje društvo. Mi ga ne prihvatamo
Он је дошљак у Војводину.Ma ja ne verujem da se on prodao Vučiću nego vozi svoju neku politiku (sebično Vojvođansku - mi smo bolji Srbi pa zato i nismo Srbi nego Vojvođani)
Pominjao je nekakvog Apisa, ne znam kakve to veze ima s cenzusomKad nemate celzijus. Tu je kvaka
Ko? Dinko? Dinko Vučićev , živi u NS. Ko je pratio njegov rad , mogao je uvideti da je najaktivniji bio od 2010. - 2012. , dakle, ispratio je pad proošle vlasti i pomogao joj joj.Danas se ponovo aktivirao kada su radikali u problemu, Izrod šešeljeve BIAGde ovde? Pa on i živi u BiH, doduše snima filmove svuda, ali prebivalište mu je Marijin Dvor
Vučić je za Veliku Srbiju, baš kao i vi nacionalisti.Ko? Dinko? Dinko Vučićev , živi u NS. Ko je pratio njegov rad , mogao je uvideti da je najaktivniji bio od 2010. - 2012. , dakle, ispratio je pad proošle vlasti i pomogao joj joj.Danas se ponovo aktivirao kada su radikali u problemu,
Jeste. Njihov jeVučić je za Veliku Srbiju, baš kao i vi nacionalisti.
A imperator Gruhonj Ph.D. nije za to
Nakon pregledanih i skoro procitanih 14 strana, mislim da je red da se cuje u ovom slucaju procita misljenje starosedeoca koji ne smatraju da su Novi Sad i Vojvodina nastali njhovim dolaskom, ili dolaskom njihove porodice.СНС ботови стално помињу неку Милу Пујић и Динка Грухоњића.
Ко су ти људи које СНС стално помиње? И председник их је поменуо пре неки дан, плус је додао остале полујавне личности са чудним именима, попут оног студента Давуда, заборавих презиме.
Мислим да председник прозивањем људи са нетипичним именима и презименима плаши своје бирачко тело како ће неки непријатељи (непријатељи су јер су непознати, а непознати су јер имају нетипична имена и презимена) да дођу и поједу им пензије.
Зато стално помиње и Шолака, да се Шолак презива Стојановић или Јовановић, никада га не би поменуо.
А нико не зна како Шолак изгледа.
Даклем, Мила Пујић и Динко Грухоњић. Оно што мало о њима знам из медија, јесте да је тај Динко неки професор на неком фуцкултету у Новом Саду, а Мила је нека новинарка, уједно, мислим, и студент на Филозофском факултету у Новом Саду.
Одувек сам мислио да су то неки локални ликови из Новог Сада, небитни за ниво целе Србије (попут, нпр. Др Милића из Ниша или Банета Банане, вероватно већина и не зна ко је Бане Банана).
Дакле, у овој нешковској теми хоћу да поставимо сви себи питање, зашто су СНС полазницима академије младих лидера толико битни ликови који су, суштински, тотално небитни?