Предпостављам да си и ти "дете из града",чим можеш да "просипаш" овакве глупости и неважне ствари.
Da, iz rodnog grada tvog predsjednika.
Iz istog onog grada kojeg su Srbi 4 godine bombardovali i oborili rekord u opsjedanju jednog grada...
Пази да још у федерацији има неки велики и леп град.
Grad koji je ispred Beograda i Zagreba prema međunarodnim anketama kao mjesto življenja

Теби је важно,јер ви новопроглашени Бошњаци само купите и својатате "остатке" за другима народима.
Pravi se javio

Vaša kompletna istorija se zasniva na svojatanju tuđeg.
Ne treba nama ništa vaše a vama treba Meša, Kusturica, pola reprezentacije Srbije, Šešelj, Tadić, Nele i pušenje...itd.
Ove ste dobili na kafu a Kotromaniće ne možete

Ако вам је било лоше у "Југи" што сте били део ње ? Мора да вам је било страшно, у Југославији,српској творевини.
Dok je Tito bio živ mogli smo skupa.
Kad je doš'o Slobo i počeo praviti veliku Srbiju morali smo vam svi mahnuti za rastanak.
Slovenija, Hrvatska, Makedonija, BiH, Crna Gora, Kosovo...
Jel' do nas il' je do vas ?
Па? Књига се зове "Нова историја српског народа" и логично је да је на ћирилици,пошто ми за разлику од вас имамо наше,национално писмо.
Књига је капитално дело више аутора - академика и доктора наука.
Но наравно за тебе је све то српска "квази-историја" а да имаш имало објективности схватио би да је то уствари оно у шта се ти увераваш.То је веома рђаво,кажу људи да је то живот у лажи.
Samo ti čitaj knjige na ćirilici i živi u istini.
И само повезивање данашњих Боњака,који су натерани да приме Ислам пре 6 векова и који су изгубили свој изворни идентитет u oодносу на тадашње СРПСКО,ХРИШЋАНСКО становништвом, граничи се са апсурдним и глупим.
Što nismo napustili islam kad smo ga na silu morali uzeti ?
Što jedeš ćevape, pite, tufahije, hurmašice i baklave kad mrziš turke ?
Ја их не својатам и немој себи да дозвољаваш такве испаде и "баратање" терминима. Нико није "хтео" да било шта коме припадне,то је све био природан ток догађаја. Тада није било Бошњака,а нарочито не Муслимана на овим нашим подручјима да својатају било кога.
Ti da znaš prirodan tok događaja ne bi ovako pričao.
Prirodan tok događaja želite da prikažete onako kako vama odgovara a ne onako kako jeste.
Ne ide vam nešto...
Па ти се хвалиш да знаш све о Котроманићима (а сигуран сам да ни родослов не знаш),узми повеље,качио је све фино Лесандар - од последњег краља Котроманића па до првих банова - сви помињу прародитеље сербске и сербски језик.
Prvo idu banovi pa poslije kraljevi.
Toliko o tvom znanju vladarske BOSANSKE loze.
Није ту реч о баки него је реч о Србији и о устоличењу (над гробом Светог Саве,нпр).
Ovo je iz knjige na ćirilici naravno jer da nije znao bi da se današnji istoričari slažu da se Tvrtko nije krunisao na grobu.
Nađi knjigu Noela Malcolma na internetu pa pročitaj šta piše.
Па можеш да ме "банираш",ионако постављам "изворе" на ћирилици.
Ja ću te banirati zbog onog TZV jer to smatram uvredom.
Још нешто - Ниси нам рекао како си се усудио да кажеш да Срби "својатају" Теслу - то је твоја срамота,ја такво нешто себи никада не бих дозволио - то је исто као да ja кажем да је Семир Османгић (не дај Боже) - Србин.
Svojatate ga i vi i Hrvati da budem precizniji.
Baš kao i Ivu Andrića.
Ниси ништа ни рекао за пописе из времена за које нам неке твоје пропагандне песмице "певуше" да није било Срба,да су били којекакви Бошњаци,бла бла.
Čovjek objavi pjesmu u narodnim novinama koje se čuvaju u zemaljskom muzeju i dan-danas ali za tebe to nije relevantno jer nije valjda na ćirilici...
Ниси нам ништа рекао ни за употребу народног имена
Богумил и
Богумила у Крушевцу граду (вероватно су у питању бошњачки досељеници).
Bogumile ste protjerali iz Srbije a danas bi da prisvojite njihovu kulturu i naslijeđe.
Ne može jer ne pitate se više jedini vi šta je istorijski tačno a šta nije.
Pitali ste se u kraljevini SvHS i SFRJ i ćao...nema više.
Ниси ништа рекао за повеље у којима се непрестано помињу "Серби","сербски прародитељи","сербски језик" - и то све од банова па до последњег краља.
Nisi ni ti odgovorio koji su to serbski roditelji osim Jelisavete.
Ja za druge ne znam a ti ???
Ниси нам ништа рекао ни на то што се сви владари куну у СВЕТО ТРОЈСТВО - да ли су они били "Бошњаци Православци" (кома) и како ти видиш то што си ти узоран муслиман а сви ти преци којима се тобож дичиш били Хришћани,махом Православци ?
I tvoji preci su obožavali Peruna, dakle, bili su mnogobošci.
Moji su barem bili monoteisti
Ниси нам ништа рекао ни око тога зашто сви Муслимани БиХ сматрају да су им ближи Католици,Хрвати - верујем да си ти узоран Мухамедовац и да знаш какве су масакре католици вршили над твојом браћом по вери кроз историју. То како вас Хрвати праве будалама и данас глуме пријатеље,а ви то широких руку "прихватате" је просто грехота,првенствено за вас.
Oni nas nisu poklali kao vi...treba li ti bolji razlog ?
Ниси нам рекао зашто папа (верујем да је човек био без информација и знања х) )
назива Босну - Serb kingdom of Bosnia ?
Koji papa ?
Onaj što je spavao sa kćerkom (Borgia) ili ona žena što je jedno vrijeme bila papa ?
Bjažiii...
Ниси нам рекао зашто је се сваки херцег крунисао над гробом Светог Саве (пратили коју,односно чију традицију ?!) ?
Opet "ona" knjiga ?
Daj malo čitaj ove međunarodne...pusti istoriju pisanu na Dedinju.
Ниси нам рекао зашто толико презиреш Србе ?
Ne prezirem Srbe nego četnike.
До даљњег велики поздрав.
Pozdrav i bite