gost 226460
Iskusan
- Poruka
- 5.049
Stvarno si neozbiljan lik
Čuj ja rekao "da su Bošnjaci srpskog porekla"
Ti očito nemaš pojma o riječima pod znakom navodnika i o ironiji!?
Mislim da je historijski i genetski tačnije reči da vi Srbi jednim dobrim djelom potičete od "dobrih Bošnjana", pa ste vremenom preko Srpske pravoslavne crkve posrbljeni, kao i gomila Vlaha, Cigana, Šiptara i ko zna čega još ne!!!
Ako, iko izvrče historiju onda ste to vi Serbi, jer ako su vas Turci tlačili i činili vam zulum, zašto onda niste protjerali samo Turke i eventualno begove i age "poturice", a gomili običnog slavenskog siromašnog stanovništva ostavili da žive na miru u svojoj vjeri!?
Ponavljam ja tebi, u srpskoj naciji nema ni 10% ljudi koji vode srpsko porijeklo od onih Srba pristiglih na Balkan u 7. vjeku.Uostalom imaš na netu rezultate pojedinih genetskih istraživanja, pa pronjuškaj malo pa se sam uvjeri da ste vi Srbi mješavina svega i svačega i da niste "etnički najčistiji na Balkanu" več upravo "etnički najnečistiji" balkanski narod sa gomilom genetskih tipova i halpogropupa.
Govorim o vašim zločinima nastalim za vrijeme vaših "oslobodilačkih" i "otadžbinskih ratova", kada ste kao četnici klali sve nepravoslavno što vam je došlo pod ruke...de se malo informiši prije nego što nastaviš sa diskusijom, jer ima osjećaj da raspravljam sa nekim tvrdoglavim i još balavim djetetom.
Ne, vi ste napali nas Bošnjake i Hrvate, da niste preko arkanovaca i belih orlovai ostalih zlotvora i ratnih zločinaca, 1992. godine klali nenaoružane civile po Bijeljini, Zvorniku, Bratuncu, Foči ili Prijedoru i da ste jednostavno samo te gradove pripojili "velikoj" Srbiji bez ubistava i tortura, možda je i postojala realna šansa da se dio muslimana i katolika opredjele vremenom kao Srbi.
Ali nakon genocida i svih zločina koje ste počinili, krajnje licemjerno i idiotski zvuči vaša prića o "srpstvu" i "srpskom poreklu" naroda koje ste tamanili ko zečeve.![]()
i za kraj ja mislim da smo mi srbi prokleti sto moramo ziveti u ovakvom okruzenju ...