Ko si ti?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nakon online upoznavanja, bilo da je forum Krstarica, drugi forum, fejs, insta, badoo, tinder itd, dolazi na red uživo da se vidiš sa nekim. Ako to oboje želite.

Kakva su vam iskustva? Da li ste se češće razočarali ili obradovali?
Da li se komunikacija samo prirodno nastavila?

Da li ste imali osećaj da se već dugo znate ili ste odjednom osetili da je stranac pred vama?
Kakav je bio epilog?
Uglavnom je super :)
Naravno, neću da idem da se vidim i upoznajem sa nekim pacijentima, samo sa normalnim ljudima.
I sa svima sam imao osećaj da se dugo znamo.
Al ja ovo pišem za normalno upoznavanje, bez sexualnog predumišljaja. A kad se desilo bez predumišljaja, nisam se bunio, naprotiv :flert:
Dakle sve super, nevezano da li se završilo u krevetu, ili ne.

Ja citam po forumu, a krecu neke asocijacije iz licnog zivota, pa me nasmeju tudje pisanije, iako mozda nisu smesne na prvu...
U fazi sam kad mi treba da zabavim misli necim levim...zato mi prija krstarica sad, iako jedva cekam da smugnem.
Volim ljubaznu/normalnu komunikaciju uvek i svuda, makar i na tren, u prolazu...
1671616376035.png

Meni nisu razočaravajuća, jer su mi očekivanja bazirana na logici, a ne na osećanjima.
Dok se dopisujete sa nekim vi u glavi stvarate lik te osobe bazirajući se na onome što piše/govori, a ostatak sami izmislite da bi dopunili praznine. Ukoliko vam se pisanje te osobe ne sviđa, vi dopunite ostatak negativnim stvarima. Ukoliko vam se sviđa, u ostatku idealizujete tu osobu.
Ni jedno, ni drugo, nikad neće biti tačno.
Najpametniji komentar u poslednjih par godina.

Zao mi je, ali ne moze bez maski.
I to samo dokazuje da ljubav i seks nisu stvar nekakvog poklapanja, kao sto bi mnogi da veruju, vec je stvar takmicenja.
Onda nema ljutis kad bude: slagao me, folirao, nije kao sto se predstavljao, ipak je obican covek, ne mogu da verujem nije jednorog s krilima i sl stvari...
I to je i u stv. zivotu isto. Samo je ovde forma malo drugacija.
Zato su mi ove teme malo nebulozne. Ne u smislu da ne vredi pricati na tu temu, vec pokusavaju da ogole esenciju igre. A igra jeste prljava. I bude malo iritantno kad igraci izgube zivce pa kazu: skini masku.

Nakon online upoznavanja, bilo da je forum Krstarica, drugi forum, fejs, insta, badoo, tinder itd, dolazi na red uživo da se vidiš sa nekim. Ako to oboje želite.

Da li ste imali osećaj da se već dugo znate ili ste odjednom osetili da je stranac pred vama?
Kakav je bio epilog?
2000iih su neudate devojke trazile muzeve preko interneta...

Kakav je bio epilog?
Imao sam iskustva te vrste virtualna > realna stvarno'S i baš zbog toga mogu reći da sam protiv toga. Opet Iz svog iskustva. Al sam ga sročio. Generalno sam protiv toga. Za obično poznanstvo i prijateljstvo može što da ne. Po starinski i prirodno je najbolje i najpouzdanije što se veze tiče. Sve ostalo je neprirodno forsiranje za nešto ozbiljnije. Ali ko voli nek izvoli. Nemam ništa protiv. Činjenica je da mnoge veze danas počinju iz virtuelnog sveta.

Poslednja izmena:

Kakav je bio epilog?

Proklet sam sa prejakom intuicijom, koja me nikad nije zeznula.
Tako da, ono sto sam predosetio, tako je svaki put i bilo.
Dakle be iznenadjenja :)

Eventualno sam naucio da je slusam, pa ne bih ni izlazio ako mi ne kaze da ce sve biti super :)

Back