- Poruka
- 43.166
jel se tamo dopisuju online?dakle citam i sve mi se vise cini kao one neke turske ili spanjolske serije![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel se tamo dopisuju online?dakle citam i sve mi se vise cini kao one neke turske ili spanjolske serije![]()

Ne kvari mi igru pogadjanjako je pominjao njega? nemoj ti sad konkretne osobe
nisam ga to pitala
nisam ja bila, i prestani da mozgaš ! hehe
Nah, mislim da je ovo tvoje normalan način, verovatno liku laska da si ga barem skapirala kao normalnu osobu da mu mož otvoreno reći kako stoje stvari a ne lupiti nešto kao one 'kulturne'.U najskorijem viđanju koje je bilo pre neko veče, čim sam videla tipa odmah sam mu rekla da mi ne odgovara---
posle mi bilo žao, bila sam konj, svinja, neumesna, stidim se kada se setim
Nije uvek dobro reći, bolje se kulturno rastati i daljim nepisanjem sve reći
Osetim jako dobro.Hodaš pored nekoga i osećaš samoću
sediš i sam si, nema konekcije
mi svi emitujemo i primamo talase nekih talasnih dužina
samo je sad pitanje teme koliko to unapred možemo da "osetimo", realne talase
Sta znam, ja se sa Milancetom fino iscaskalaPa zato i ne volim da kuckam o tome.
Imena nisu bitna.
To je bilo jedno vidjanje.
Nekoga je bolela glava a neko je bio umoran.
Mene su strasno bolela ledja pa sam sedeo nakrivo...
ima hiljadu faktora.
Da nekoga upoznas nije dovoljno jedno picce.
Pa retki su ljudi koji imaju hrabrost da stanu na crtu, to mi se zato sviđaMislim da nisi. To je zapravo korektno. Ok, to moze da zaboli, ali po meni ako neko ne moze da prihvati da se nekome jednostavno ne svidja, onda nije ni za upoznavanje. Nista od toga nije licno.
nastavlja ona svoje, zabavlja se šta je briga heheSta znam, ja se sa Milancetom fino iscaskala
Ma ne bih ja o imenima.Sta znam, ja se sa Milancetom fino iscaskala
Izadji mi na crtu!Pa retki su ljudi koji imaju hrabrost da stanu na crtu, to mi se zato sviđa
Većina beži i plaši se susreta
Meni je to samo pitanje ulaganja vremena. A vreme je jako bitno. Nema kemije, lepo kazes: e super je bio razgovor, ali ne mogu da ti dam telefon, jer to nece ici u nikakvom pravcu. U bilo kom slucaju. Gde se zuri sa gala vecerama, odlascima u Pariz u bla bla..? Sve su to samo susreti i upoznavanja i po meni je na samom startu osoba kojq ocekuje ne znam kakva ulaganja u to jednostavno receno p r e v a r aPa retki su ljudi koji imaju hrabrost da stanu na crtu, to mi se zato sviđa
Većina beži i plaši se susreta
jel se tamo dopisuju online?![]()
pa ni vi niste stali na online dopisivanju 
Pa sta da se radi kad ste matoriMa ne bih ja o imenima.
I nije da razgovor nije bio normalan.
Samo kazem...umor, sinusi, ledja...
itd...kako gde...plus nizak pritisak atmosferski...
Nisu bs bili idealni uslovi.
trebalo bi bar 5 dana da sa bilo kim hodam po gradu da bh stekao utisak.

umor, sinusi, leđa....Ma ne bih ja o imenima.
I nije da razgovor nije bio normalan.
Samo kazem...umor, sinusi, ledja...
itd...kako gde...plus nizak pritisak atmosferski...
Nisu bs bili idealni uslovi.
trebalo bi bar 5 dana da sa bilo kim hodam po gradu da bh stekao utisak.
Realni svet je realni svet to nije svasta na internetu da narucis pa da ti dodje na kucnu adresu,Nakon online upoznavanja, bilo da je forum Krstarica, drugi forum, fejs, insta, badoo, tinder itd, dolazi na red uživo da se vidiš sa nekim. Ako to oboje želite.
Kakva su vam iskustva? Da li ste se češće razočarali ili obradovali?
Da li se komunikacija samo prirodno nastavila?
Da li ste imali osećaj da se već dugo znate ili ste odjednom osetili da je stranac pred vama?
Kakav je bio epilog?
slušaj ti, malaPa sta da se radi kad ste matori![]()
Ne bre stvarno je tako bilo.umor, sinusi, leđa....
hahahha, dobar si
a i atmosferski pritisak![]()
Jesi li ti bio susretu ili pomagao nekom da istovara crep za kucu?Pa zato i ne volim da kuckam o tome.
Imena nisu bitna.
To je bilo jedno vidjanje.
Nekoga je bolela glava a neko je bio umoran.
Mene su strasno bolela ledja pa sam sedeo nakrivo...
ima hiljadu faktora.
Da nekoga upoznas nije dovoljno jedno picce.
A ti što nikada ne odgovaraš na temu nego propituješ ljude ?Jesi li ti bio susretu ili pomagao nekom da istovara crep za kucu?

blind dateAli da mi neko objasni, zašto kada se prvi put s nekim viđate posle online simpatija to zovete dejtom?
kakav dejt kad osobu nisi ni video ? taj deo mi nije jasan
Nisam upoznao nikogaA ti što nikada ne odgovaraš na temu nego propituješ ljude ?![]()
potpuno slepblind date