Ko si ti?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
U najskorijem viđanju koje je bilo pre neko veče, čim sam videla tipa odmah sam mu rekla da mi ne odgovara---
posle mi bilo žao, bila sam konj, svinja, neumesna, stidim se kada se setim
Nije uvek dobro reći, bolje se kulturno rastati i daljim nepisanjem sve reći
Nah, mislim da je ovo tvoje normalan način, verovatno liku laska da si ga barem skapirala kao normalnu osobu da mu mož otvoreno reći kako stoje stvari a ne lupiti nešto kao one 'kulturne'.

Mislim da nisi. To je zapravo korektno. Ok, to moze da zaboli, ali po meni ako neko ne moze da prihvati da se nekome jednostavno ne svidja, onda nije ni za upoznavanje. Nista od toga nije licno.
Pa retki su ljudi koji imaju hrabrost da stanu na crtu, to mi se zato sviđa
Većina beži i plaši se susreta

Pa retki su ljudi koji imaju hrabrost da stanu na crtu, to mi se zato sviđa
Većina beži i plaši se susreta
Meni je to samo pitanje ulaganja vremena. A vreme je jako bitno. Nema kemije, lepo kazes: e super je bio razgovor, ali ne mogu da ti dam telefon, jer to nece ici u nikakvom pravcu. U bilo kom slucaju. Gde se zuri sa gala vecerama, odlascima u Pariz u bla bla..? Sve su to samo susreti i upoznavanja i po meni je na samom startu osoba kojq ocekuje ne znam kakva ulaganja u to jednostavno receno p r e v a r a

Nakon online upoznavanja, bilo da je forum Krstarica, drugi forum, fejs, insta, badoo, tinder itd, dolazi na red uživo da se vidiš sa nekim. Ako to oboje želite.

Kakva su vam iskustva? Da li ste se češće razočarali ili obradovali?
Da li se komunikacija samo prirodno nastavila?

Da li ste imali osećaj da se već dugo znate ili ste odjednom osetili da je stranac pred vama?
Kakav je bio epilog?
Realni svet je realni svet to nije svasta na internetu da narucis pa da ti dodje na kucnu adresu,
Ali gde upoznati taj realni svet kad sad i vise i niko i nije realan

Back