Ната Ли
Buduća legenda
- Poruka
- 38.663
Јао бре, зашто сваки разговор видите као мување???
Nepa zato sto musko zensko prijateljstvo ne postoji..mislim postoji ono ali uvijek radi seksualnih motiva..
Kakva glupostb🤣pa zato sto musko zensko prijateljstvo ne postoji..mislim postoji ono ali uvijek radi seksualnih motiva..
Treba umeti i videti ,ne samo gledati .Јао бре, зашто сваки разговор видите као мување???
pitaj andjelku prpic jel glupost..Kakva glupostb🤣
Skinite se zenipitaj andjelku prpic jel glupost..![]()
Ko trazi dlaku u jajetu obicno nadje jaja u dlakama...Meni je dopisivanje veliko smaranje i gubljenje vremena pogotovo ako ne znam na cemu sam.
A vi zene nemojte da samo nalazite dlaku u jajetu.
Apsolut je to bilo nekada, tj.kad bejah mlad, behu i prijateljstva,a sad je fora da se i prijateljski kresnu najbolji prijatel i prijatelka,Kakva glupostb🤣
Nakon online upoznavanja, bilo da je forum Krstarica, drugi forum, fejs, insta, badoo, tinder itd, dolazi na red uživo da se vidiš sa nekim. Ako to oboje želite.
Kakva su vam iskustva? Da li ste se češće razočarali ili obradovali?
Da li se komunikacija samo prirodno nastavila?
Da li ste imali osećaj da se već dugo znate ili ste odjednom osetili da je stranac pred vama?
Kakav je bio epilog?
Da, da, ne treba odugovlačiti, poznato pravilo za sve one koji žele realno vidjanjeČešće sam se razočarao. To opet ne znači da sam sada protiv onlajn upoznavanja, ali jedna stvar koju definitivno više neću ponoviti jeste odugovlačenje upoznavanja uživo. Ako počneš prepisku sa nekim ko ti se sviđa, treba što pre da se nađete uživo, jer što više odugovlačite to upoznavanje, veća je šansa da se razočarate kad se na kraju upoznate. Prepiska ne može da ti pruži celu sliku osobe i što duže traje, to je više idealizuješ ili zamišljaš drugačije.
Nisam se nikada razočarao.Nakon online upoznavanja, bilo da je forum Krstarica, drugi forum, fejs, insta, badoo, tinder itd, dolazi na red uživo da se vidiš sa nekim. Ako to oboje želite.
Da li ste imali osećaj da se već dugo znate ili ste odjednom osetili da je stranac pred vama?
Kakav je bio epilog?
Znači, ne gradiš film unapred?Nisam se nikada razočarao.
Nepoznate ili nedovoljno poznate ličnosti (žene konkretno) me ne razočaraju.
Povremeno me razočaraju ljudi koje duže znam ali i to je oprostivo.
Ja to raspisem i uloge, zaplet, rasplet a nekad ubacim i srecan kraj 😂Znači, ne gradiš film unapred?
jedno iskustvo. davno.Nakon online upoznavanja, bilo da je forum Krstarica, drugi forum, fejs, insta, badoo, tinder itd, dolazi na red uživo da se vidiš sa nekim. Ako to oboje želite.
Kakav je bio epilog?
pa dobro, ja čim pročitam da neko napiše "nikada neću", odmah mi je reakcija blago ovakvajedno iskustvo. davno.
preko fb.
malo je reci predivno.
ostale dating nikada nisam niti cu praktikovati.
ne zivimo svi taj net.
mnoge nase reakcije su podsvesne vise kao iskustvo ili skup zaeba od ranije.pa dobro, ja čim pročitam da neko napiše "nikada neću", odmah mi je reakcija blago ovakva
🙂
Gradim spontanoZnači, ne gradiš film unapred?
ovde ima više stvarimnoge nase reakcije su podsvesne vise kao iskustvo ili skup zaeba od ranije.
reakcija je nadrazaj i vrlo cesto opisuje vise nas nego subjekta koji izaziva reakciju.
ono sto mi mislimo da drugi misle o nama u stvari mi mislimo o sebi.
buducnost ne postoji osim one koju sami stvaramo.ovde ima više stvari
ali ne vidim vezu sa napisanim, tj šta si citirao
deluje samo ne mudro reći "nikada neću"... jer je svaki čovek više-manje slab, a i nikada ne zna šta će biti u budućnosti
dobrobuducnost ne postoji osim one koju sami stvaramo.
cak i to jedno iskustvo bilo je inicirano sa strane te osobe ali je ta osoba deo uzeg kruga koji mi je bio poznat.
buducnost je vrlo predvidiva ako sledimo i poznajemo sebe.
naravno, postoje manevri, ali manevri se rade radi dolaska do cilja.
onom ko odlicno poznaje sebe lako je na neke stvari da odgovori vrlo iskljucivo.
Baš tako.Nema dopisivanje istu težinu kao susret u živo.2 različita pojma.Samo uživo par sati i bude ti jasno šta ćeš.