Победоносцев
Stara legenda
- Poruka
- 86.523
Ко неће да уђе у поштен дил са Хунганом и његовим компањонима треба да цркне.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka umre dostojanstveno, dok su joj sin, snaja i unuka podstanari na Banovom Brdu.
A što se tiče "ugrađivanja", odnosno zarade, šta je tu loše? Posao se radi da bi se zaradilo, ili si ti komunista? MI smo platili geometra, pravnu dokumentaciju, ucrtavanje parcele i objekta u katastru, projekat zgrade koji je urađen tako da se uklopi u arhitekturu ulice, kao i sve dozvole i saglasnosti. Kao što ne znaš, vlasnik placa može da buira između nekoliko opcija: isplaćivanje kompletne vrednosti placa, isplaćivanje u kvadratima, isplaćivanje u vrednosti ponuđenih kvadrata. Objekat za rušenje ne ulazi u dogovorenu cenu, jer je, je li, za rušenje. I šta je tu nepošteno?
Baba ne dozvoljava. KUća i plac se vode samo na nju. Nije ništa na njenog rođenog sina.
Neka umre dostojanstveno, dok su joj sin, snaja i unuka podstanari na Banovom Brdu.
A što se tiče "ugrađivanja", odnosno zarade, šta je tu loše? Posao se radi da bi se zaradilo, ili si ti komunista? MI smo platili geometra, pravnu dokumentaciju, ucrtavanje parcele i objekta u katastru, projekat zgrade koji je urađen tako da se uklopi u arhitekturu ulice, kao i sve dozvole i saglasnosti. Kao što ne znaš, vlasnik placa može da buira između nekoliko opcija: isplaćivanje kompletne vrednosti placa, isplaćivanje u kvadratima, isplaćivanje u vrednosti ponuđenih kvadrata. Objekat za rušenje ne ulazi u dogovorenu cenu, jer je, je li, za rušenje. I šta je tu nepošteno?

Pa u takvim slucajevima je 99% poslova neposteno ako cemo pravo,i 99% ljudi koji imaju za takve poduhvate je neposteno,mada ne bih tvrdio za taj tvoj jer ne znam.
Nisam komunista,cak mi je nudjeno i par slicnih kombinacija i nisam usao jer se nikad nije znalo ko koga tu yebe i ko koga hoce da prevari.
Mada nebitno to je ok dok je sve po zakonu,ali pogledaj na sta lici tvoj post,ja ne bih imao nista protiv da mi neko ponudi,ali da napr.odem preko a da mi recimo majka ostane na imanju u bg i da joj neko tako nudi,pa ako nece da je kune i sl. to bih shvatio da klasican napad reketasa i otimaca na porodicu
A licno meni neko da ponudi rekao bih mu-buraz nisam budala ako treba sam cu uraditi.
Zanimljivo. Koja lokacija je u pitanju, konretno?
Pa i to je njeno pravo.
Mozda jednostavno zeli da umre tamo gde je i zivela najveci deo zivota, tamo gde je izgradila nesto.
Niko ne sme da dira u neciju privatnu svojinu.
Ja razumem stare ljude kad je takva stvar u pitanju, jer znala sam coveka (izmedju ostalog) koji se bukvalno u roku od mesec dana razboleo i umro jer su ga deca naterala da proda stan u kom je ziveo ceo svoj zivot, a preziveo je u toku zivota tacno 20 operacija.
Tako da...u Srbiji terati stare ljude da promene svoje mesto boravka je najcesce genocid.
Pa odredjena na kojoj se ar krece 10k,nista skupo ali nista ni jeftino,nebih bas da ovde ostavljam podatke o tome,zasto?
Žrtvovao se za decu. Ko je važniji, on ili deca?
Pa zato što ništa nije gotovo dok nije gotovo, if you catch my drift?
Mogao si misliti na pra stvari,otkud znam na koju
izgleda da ceno i mi u Rakovici upasti u prvu zonu oporezivnja, kao i Terazije
kao fora okruzeni smo zelenilom
mamu im lopovsku, nek uporede cene kvadrata na Terazijama i u Rakovici, razlika je sigurno 3:1
a sto se tice penzionera koji zive sami u centru grada, ne moze deda ili baba biti socijalni slucajevi ako poseduju stan u krugu dvojke
Kad je neko tako star, naravno da je on bitniji, a to sto rade deca je sramota!
I s kojom ce savescu sada da zive?
Verovatno ce da postanu alkoholicari ili narkomani sa tim svojim parama.
Ah, da! Sad se setih! Deca su zapravo iz inostranstva, stto je najore! I sasvim dobro zive, ali im para nikad dosta.
Taj stan su naime prodali da bi kupili jednu garsonjeru (na Novom BGDza njega) i jedan dvosoban, da bi ga izdavali!
Don't catchMogao si misliti na pra stvari,otkud znam na koju
![]()
Žrtvovao se za decu. Ko je važniji, on ili deca?
Ama bre u americi kad napunis 18 godina roditelji ti kazu dovidjenja i prijatno ,svrati 1 nedeljno na rucak dok roditelji u srbiji moraju da drze decu u kuci sve dok ne umru.99% moje generacija a to je 30 i kusur i dalje zivi kod roditelja.
Matorac je bitniji od dece? Svaka ti čast.
Deca su uvek važnija. Dok sam koristio javni prevoz, uvek sam ustajao trudnicama i dečici natovarenoj školskim torbama ili majkama sa malom decom, matorcima nikad.
Ama bre u americi kad napunis 18 godina roditelji ti kazu dovidjenja i prijatno ,svrati 1 nedeljno na rucak dok roditelji u srbiji moraju da drze decu u kuci sve dok ne umru.99% moje generacija a to je 30 i kusur i dalje zivi kod roditelja.
Potpuno se slažem sa povećanjem cena, ali samo za centralne gradske zone i Senjak i Dedinje. LIčno znam za primer babe koja živi u kući od 300(+300 potkrovlje+300 podrum) kvadrata u suvom centru grada, u Kondinoj (jedina kuća u Kondinoj), kad poplaća račune jede ono što joj komšije donesu. Mi smo joj nudili da srušimo to i podignemo zgradu u kojoj bi dobila garsonjeru za sebe i dvoiposoban stan za sina i snaju koji imaju ćerkicu, ali nije pristala. To su "uspomene", "sećanja", "stara gradnja" i slično. E pa, crkni od gladi onda.

znaci hteli ste babi da uzmete 900 kvadrata stambenog prostora od toga 300 sredjeno i da joj u zamenu date 150 kvadrata
kakva ste vi banda lopovskka
pa sad mi je jasno sto si z DS . Pa ti si pripadnik beogradske gradjevinske mafije koja ljudima otima njihovu imovinu da bi na njihovim imanjima gradila fuseraj od stanova sa marzom od 300%
ova zemlja ce postati normalna kad takvi kriminalci kao ti budu tamo gde vam je mesto - U ZATVORU
Treba babu prebiti na mrtvo sto nije na to pristala

Treba babu prebiti na mrtvo sto nije na to pristala
upravo tako. roditelji ne treba nikad da se zrtvuju za decu. ja sam protiv toga.
roditelji deci treba da pruze obrazovanje kulturu i onda svako svojim putem a ne ko u srbiji izdrzavas ga na grbaci dok ne umres.
to vole taj sistem ovi drustveni paraziti tipa Hungana . DS mafija
znaci hteli ste babi da uzmete 900 kvadrata stambenog prostora od toga 300 sredjeno i da joj u zamenu date 150 kvadrata
kakva ste vi banda lopovskka
pa sad mi je jasno sto si z DS . Pa ti si pripadnik beogradske gradjevinske mafije koja ljudima otima njihovu imovinu da bi na njihovim imanjima gradila fuseraj od stanova sa marzom od 300%
ova zemlja ce postati normalna kad takvi kriminalci kao ti budu tamo gde vam je mesto - U ZATVORU