- Poruka
- 60.291
A shta ce babi stan na dedinju? Bolje da ga proda i proputuje svetom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
izgleda da ceno i mi u Rakovici upasti u prvu zonu oporezivnja, kao i Terazije
kao fora okruzeni smo zelenilom
mamu im lopovsku, nek uporede cene kvadrata na Terazijama i u Rakovici, razlika je sigurno 3:1

A kome ce da prodaju te stanove???NArod nema leba da jede a stanovi se prodaju u ciframa 5 mesecno za ceo grad.KO je bogat taj nece da plati ni jedan jedini dinar poreza,samo ce nekretninu da registruje na svoju firmu.
JOk nije ,nije srbija samo begrad kako vi volite da predstavljate.MIlioni ljudi zive u kucama od po 2-3 sprata van BG koji su sagradili u SFRJ ,jel sad treba da ruse 2/3 kuce da bi mogli da plate ove poreze posto ni sad nemaju za racune??Pa dobro, ocigledno je da se ovo ipak odnosi na centar Beograda i to na one sasvime velike stanove gde zivi po jedan covek.
Nije pravedno ni prema njima, ali nije ni tako sirokih razmera problem kao sto se ovde zeli predstaviti.
A kupovece ih, naravno, mafijasi i tajkuni.
JOk nije ,nije srbija samo begrad kako vi volite da predstavljate.MIlioni ljudi zive u kucama od po 2-3 sprata van BG koji su sagradili u SFRJ ,jel sad treba da ruse 2/3 kuce da bi mogli da plate ove poreze posto ni sad nemaju za racune??
Ma, kao prvo,zasto "vi"?
A kao drugo, gledace se i zona u kojoj je neka nekretnina.
Raspitaj se malo, procitaj zakon, pa se onda javi.
PA sta ako ce da se gleda ,bice u svakom slucaju 5 puta skuplje ,citao sam zakon.U gradovima koji nisu Bg ili NS prva zona je maltene ceo grad.Ma, kao prvo,zasto "vi"?
A kao drugo, gledace se i zona u kojoj je neka nekretnina.
Raspitaj se malo, procitaj zakon, pa se onda javi.
Tebi ce biti bolje sto ce neko da crkne od gladi.E Srbi jadnijeg naroda video nisam.Sav je srecan sto ce njima da bude 10 puta skuplje a zaboravlja da ce i njima biti 5 puta skuplje ali nema veze sa nek onaj drugi crkne od gladi!!A oni koji imaju para da ponovim nece placati NIKAKAV POREZ vec ce samo nekretnine registrovati na svoje firme.Potpuno se slažem sa povećanjem cena, ali samo za centralne gradske zone i Senjak i Dedinje. LIčno znam za primer babe koja živi u kući od 300(+300 potkrovlje+300 podrum) kvadrata u suvom centru grada, u Kondinoj (jedina kuća u Kondinoj), kad poplaća račune jede ono što joj komšije donesu. Mi smo joj nudili da srušimo to i podignemo zgradu u kojoj bi dobila garsonjeru za sebe i dvoiposoban stan za sina i snaju koji imaju ćerkicu, ali nije pristala. To su "uspomene", "sećanja", "stara gradnja" i slično. E pa, crkni od gladi onda.
Tebi ce biti bolje sto ce neko da crkne od gladi.E Srbi jadnijeg naroda video nisam.Sav je srecan sto ce njima da bude 10 puta skuplje a zaboravlja da ce i njima biti 5 puta skuplje ali nema veze sa nek onaj drugi crkne od gladi!!A oni koji imaju para da ponovim nece placati NIKAKAV POREZ vec ce samo nekretnine registrovati na svoje firme.
Promašio si poentu. Baba je imala priliku da dobije nov lux stan sa centralnim grejanjem i terasom za koji bi plaćala x puta manji porez i dažbine, a pride bi obezbedila i sina i snaju i unuku sa stanom u svom centru grada, u blizini osnovne škole, prodavnica i doma zdravlja. Ali baba je sebična i ne želi da živi u novogradnji u malom stanu, jer je navikla da živi u kućerini koja je u stanju raspada jer je za istu vezuju uspomene i sećanja. I ko je tu jadan?
Promašio si poentu. Baba je imala priliku da dobije nov lux stan sa centralnim grejanjem i terasom za koji bi plaćala x puta manji porez i dažbine, a pride bi obezbedila i sina i snaju i unuku sa stanom u suvom centru grada, u blizini osnovne škole, prodavnica i doma zdravlja. Ali baba je sebična i ne želi da živi u novogradnji u malom stanu, jer je navikla da živi u kućerini koja je u stanju raspada jer je za istu vezuju uspomene i sećanja. I ko je tu jadan?
Potpuno se slažem sa povećanjem cena, ali samo za centralne gradske zone i Senjak i Dedinje. LIčno znam za primer babe koja živi u kući od 300(+300 potkrovlje+300 podrum) kvadrata u suvom centru grada, u Kondinoj (jedina kuća u Kondinoj), kad poplaća račune jede ono što joj komšije donesu. Mi smo joj nudili da srušimo to i podignemo zgradu u kojoj bi dobila garsonjeru za sebe i dvoiposoban stan za sina i snaju koji imaju ćerkicu, ali nije pristala. To su "uspomene", "sećanja", "stara gradnja" i slično. E pa, crkni od gladi onda.

Promašio si poentu. Baba je imala priliku da dobije nov lux stan sa centralnim grejanjem i terasom za koji bi plaćala x puta manji porez i dažbine, a pride bi obezbedila i sina i snaju i unuku sa stanom u suvom centru grada, u blizini osnovne škole, prodavnica i doma zdravlja. Ali baba je sebična i ne želi da živi u novogradnji u malom stanu, jer je navikla da živi u kućerini koja je u stanju raspada jer je za istu vezuju uspomene i sećanja. I ko je tu jadan?

Da crnke od gladi jer nece vama da dopusti da se ugradite na njenom imanju koje milionce,onako iskoristite veze sa vlascu podignete kredit,od nje dzabe zemljiste i iz nicega 10,20 stanova,divota.
I jos je niste kundacima umlatili da potpise,cudno?
To je njeno pravo,mislim pogotovu sto se tice "uspomena" i ne treba joj naplacivati tolike poreze,neka umre dostojanstveno na svome.
Potpuno se slažem sa povećanjem cena, ali samo za centralne gradske zone i Senjak i Dedinje. LIčno znam za primer babe koja živi u kući od 300(+300 potkrovlje+300 podrum) kvadrata u suvom centru grada, u Kondinoj (jedina kuća u Kondinoj), kad poplaća račune jede ono što joj komšije donesu. Mi smo joj nudili da srušimo to i podignemo zgradu u kojoj bi dobila garsonjeru za sebe i dvoiposoban stan za sina i snaju koji imaju ćerkicu, ali nije pristala. To su "uspomene", "sećanja", "stara gradnja" i slično. E pa, crkni od gladi onda.
Da crnke od gladi jer nece vama da dopusti da se ugradite na njenom imanju koje milionce,onako iskoristite veze sa vlascu podignete kredit,od nje dzabe zemljiste i iz nicega 10,20 stanova,divota.
I jos je niste kundacima umlatili da potpise,cudno?
To je njeno pravo,mislim pogotovu sto se tice "uspomena" i ne treba joj naplacivati tolike poreze,neka umre dostojanstveno na svome.
A tek to davanje kuca za stan.Bilo je ovde u KG takvih slucajeva prilicno i onda investitor pocne da gradi zgradu ,posto uglavnom kokonjasi stignu do pola i stanu jer grade bez para tj kad prodaju stan u preprodaji od tih para nastave da grade dok ima pa opet stanu i tako stoji godinama nedovrseno i onda ljudi sto su dali kucu niti imaju vise svoju kuci niti ima tih stanova.Koliko je ljudi tako ojadjeno samo u zadnje 2-3 godine

A tek to davanje kuca za stan.Bilo je ovde u KG takvih slucajeva prilicno i onda investitor pocne da gradi zgradu ,posto uglavnom kokonjasi stignu do pola i stanu jer grade bez para tj kad prodaju stan u preprodaji od tih para nastave da grade dok ima pa opet stanu i tako stoji godinama nedovrseno i onda ljudi sto su dali kucu niti imaju vise svoju kuci niti ima tih stanova.Koliko je ljudi tako ojadjeno samo u zadnje 2-3 godine
Neka umre dostojanstveno, dok su joj sin, snaja i unuka podstanari na Banovom Brdu.
A što se tiče "ugrađivanja", odnosno zarade, šta je tu loše? Posao se radi da bi se zaradilo, ili si ti komunista? MI smo platili geometra, pravnu dokumentaciju, ucrtavanje parcele i objekta u katastru, projekat zgrade koji je urađen tako da se uklopi u arhitekturu ulice, kao i sve dozvole i saglasnosti. Kao što ne znaš, vlasnik placa može da buira između nekoliko opcija: isplaćivanje kompletne vrednosti placa, isplaćivanje u kvadratima, isplaćivanje u vrednosti ponuđenih kvadrata. Objekat za rušenje ne ulazi u dogovorenu cenu, jer je, je li, za rušenje. I šta je tu nepošteno?
Ojadjeno je,ali ajd to je prevara,ali je mnogo katastrofalnije kada kriminalci uz pomoc vlasti krenu da ucenjuju i prisiljavaju ljude da im predaju imanja.
Evo narp. meni su skoro na jednoj solidnijoj lokaciji u bg plac zaveli kao zelenu povrsinu,ono tipa da se oduzme za livadu,park-ne moze da se gradi,a plac vredi preko 100 soma,samo su se malo preracunali yebo im pas mater![]()
Pa ko im je kriv kad ne zele da zive u sopstvenoj kuci od 300 kvm?