- Poruka
- 16.577
jel glasnik pumpa ili pumpa hahahahahaglasnik je pumpa
ne brini
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel glasnik pumpa ili pumpa hahahahahaglasnik je pumpa
ne brini
od silnog dranja podere glasne žice, a onda ga glasnik (lolek) napumpa.jel glasnik pumpa ili pumpa hahahahaha
Pa zar i on stigao na red, navalili ovih dana ovde svi na mene nisam ni primetila...glasnik je pumpa
ne brini
nebem babePa zar i on stigao na red, navalili ovih dana ovde svi na mene nisam ni primetila...![]()
iju zato ti napisa ovakvu rečenicuPa zar i on stigao na red, navalili ovih dana ovde svi na mene nisam ni primetila...![]()
..sta je seko,bojis se konkurencije...?iju zato ti napisa ovakvu rečenicu
".a sto se zenski tice,ima ih i koji to ovde rade i to jako uspesno...ili bar slicno tom formatu,cisto da ne vazi status "samo forumski drugari"..."
opasna si bako![]()
Da,znam,rasculo se to vec nego nemoj se sekirati,nisam ti ja konkurencija...nebem babe
ustvari nebem nikog![]()
u tim vodama sam priznajem neiskusna pa slobodno ti samo haraj..sta je seko,bojis se konkurencije...?
...i trebas,opasna su ovo vremena,iskustvo sve vise dobija na cenu a godine kazu neki,su samo brojke i nista vise...![]()
...evo jednom i meni na forumu da krene,dobila sam i slobodu i priznanje...kad nekom ide ide brate i to ti je...u tim vodama sam priznajem neiskusna pa slobodno ti samo haraj![]()
pumpaaaaj Glasnik...evo jednom i meni na forumu da krene,dobila sam i slobodu i priznanje...kad nekom ide ide brate i to ti je...
kako bi mogla, ja nisam ni baba, ma ni žensko nisam.Da,znam,rasculo se to vec nego nemoj se sekirati,nisam ti ja konkurencija...![]()
Zato sam i rekla da ti nisam konkurencija,ja sam ti strejt baka sto ce reci da ne privlacim interesovanje tvojih partnera koji te opsluzuju...kako bi mogla, ja nisam ni baba, ma ni žensko nisam.
na tvoju žalost ni derpe nisamZato sam i rekla da ti nisam konkurencija,ja sam ti strejt baka sto ce reci da ne privlacim interesovanje tvojih partnera koji te opsluzuju...
...pazi seko,prste k sebi,zare nisi rekla da si neiskusna a vidi se da pozivas Glasnika na akciju...fali ti jos da onako neiskusno postiras neku svoju sliku i da mi pokvaris posao...pumpaaaaj Glasnik![]()
...hmmm,ovo nije ono sto sam cuo ali kako god,daj se ne stidi i budi svoj / svoja,tvoji te verski lideri cujem prihvacaju i takvu stoga samo napred,trcacim korakom u papskom zagrljaju ..na tvoju žalost ni derpe nisam
Što je babi milo to joj se i snilo...pazi seko,prste k sebi,zare nisi rekla da si neiskusna a vidi se da pozivas Glasnika na akciju...fali ti jos da onako neiskusno postiras neku svoju sliku i da mi pokvaris posao...![]()
al si mi ga spustio sadhmmm,ovo nije ono sto sam cuo ali kako god,daj se ne stidi i budi svoj / svoja,tvoji te verski lideri cujem prihvacaju i takvu stoga samo napred,trcacim korakom u papskom zagrljaju ..![]()
Pa kad si me vec unapredila u baku i to jaaako lepu onda je red da te ispostujem u uzitku do kraja,zar ne ?Što je babi milo to joj se i snilo
Zato tebi kojekakve akcije i prolaze kroz glavu hahahahah
...ma tako ti se ucinilo,tvoji drugovi kazu da nikad nije ni bio gore stoga...al si mi ga sad spustio
šta ti mene ima da ispoštuješ?Pa kad si me vec unapredila u baku i to jaaako lepu onda je red da te ispostujem u uzitku do kraja,zar ne ?![]()
koji drugovi...ma tako ti se ucinilo,tvoji drugovi kazu da nikad nije ni bio gore stoga...
...imenom i prezimenom..?koji drugovi
jooj robi bolje ne piši ništa pa sa ovom rečenicom si sam sebe urniso, smejem se evo sve vreme...ma tako ti se ucinilo,tvoji drugovi kazu da nikad nije ni bio gore stoga...![]()
pa gledaj kad te niko neće jbg...imenom i prezimenom..?
Sta je tebi bato,nisam ti ja sekretarica da evidentiram tvoje klijente, ja sam ti postena baka koja si gleda svoja posla...
Odkud sad tranvestit,zar nisi rekla da sam baka i ja ti poverovao na casnu rec...šta ti mene ima da ispoštuješ?
ne družim se sa tranvestitima![]()
...pa namestio se na penal i nekako mi nelagodno da ne iskoristim priliku za sut...al vidim navro si na saleta čovek ne može da te otrese![]()