- Poruka
- 77.429
pa ti meni objasni kako se to gnevi bogJovan 3,36 Ko vjeruje sina, ima život vječni; a ko ne vjeruje sina, neće vidjeti života, nego gnjev Božij ostaje na njemu.
Dobro Mojsije lupa po tebi...o čemu onda Hrist govori?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa ti meni objasni kako se to gnevi bogJovan 3,36 Ko vjeruje sina, ima život vječni; a ko ne vjeruje sina, neće vidjeti života, nego gnjev Božij ostaje na njemu.
Dobro Mojsije lupa po tebi...o čemu onda Hrist govori?
Valjda shvataš da sam sebi sudiš, a ne Bog...Bog ti samo da ono što ti prema zakonu sleduje...pa ti meni objasni kako se to gnevi bog
video si šta je gnev, veze ne bi trebalo imati sa bogom jer bog je van naših osećanjaValjda shvataš da sam sebi sudiš, a ne Bog...Bog ti samo da ono što ti prema zakonu sleduje...
Opet kažem...bez obzira na milost i ljubav, neko mora biti i izvršilac zakona...a iznad Boga nema niko. Pa sad ili ćeš učiniti da te voli neograničeno ili da ga baš briga za tebe... neograničeno...
Voli dobro, mrzi zlo...sve prema zakonu.a ako smo mi po njegovom liku onda je on i dobar i zao, i voli i mrzi itd
ljubav ne zna za mržnju, znači bog nije ni ljubavVoli dobro, mrzi zlo...sve prema zakonu.
Odakle onda smrt?...a iznad Boga nema niko..ljubav ne zna za mržnju, znači bog nije ni ljubav
malopre si rekao da osuđujemo sami sebe i slažem se sa tim
pa nema smrti, kao ni materija što ne može da se uništi samo menja hemijski sastav.Odakle onda smrt?...a iznad Boga nema niko..
Pročitaj ponovo šta kaže Onaj koji bolje zna od mene i tebe..pa nema smrti, kao ni materija što ne može da se uništi samo menja hemijski sastav.
Baba si ti i to histeričnaMa daaaaaaa,evo je opet nego nisam znao da je ova tvoja forumska VIP drugarica toliko "zrela'" zena ali ako ti tako tvrdis onda...![]()
ne znači smrt, već ostaje božiji "gnev" na njemu.Pročitaj ponovo šta kaže Onaj koji bolje zna od mene i tebe..
Jovan 3,36 Ko vjeruje sina, ima život vječni; a ko ne vjeruje sina, neće vidjeti života, nego gnjev Božij ostaje na njemu.
bakica?sad čekamo da se pojavi![]()
Ma salio sam se i to vise na njegov racun,ti si ispala kolateralna steta,nista strasno...uostalom neki kazu da su zene kao vino stoga uzivaj u svojim godinama...Baba si ti i to histerična
a što se tiče mladjahnih godina ....vidim ovde sve momčići umesto da ganjaju ženske leče išijas na forumu
i jesam mu drugarica bez onog forumska i?
Stigla bakaMa salio sam se i to vise na njegov racun,ti si ispala kolateralna steta,nista strasno...uostalom neki kazu da su zene kao vino stoga uzivaj u svojim godinama...
A sto se isijasa tice ako si ga ti pobedila onda mogu i drugi,samo im ti daj preporuke iz licnog iskustva i sve ce biti u redu...
...a sto se zenski tice,ima ih i koji to ovde rade i to jako uspesno...ili bar slicno tom formatu,cisto da ne vazi status "samo forumski drugari"...![]()
Gde me nadje u toj frizuri,sada imam duzu kosu koju sam ofarbala...Stigla baka
![]()
kako tepašćao
cica mi citira ja pročitam al po njemu izgleda on lepše čita![]()
verujem ti na reč...a sto se zenski tice,ima ih i koji to ovde rade i to jako uspesno...ili bar slicno tom formatu,cisto da ne vazi status "samo forumski drugari"...![]()
svima tepamkako tepaš![]()
Sale stidi sesvima tepam
robiveka zovem robija
glasnik je pumpaSale stidi se
tako da se obraćaš jednoj baki i to histeričnoj
hoćeš skroz da prolupa
zaista me iznenadjuješ![]()
..heeeej,a gde je u opisu ono "sa lepom frizurom..." ako vec ne moze ono "seksi i sharmantnoj..." !!??Sale stidi se
tako da se obraćaš jednoj baki i to histeričnoj
hoćeš skroz da prolupa
zaista me iznenadjuješ![]()