Ко је засадио дрво знања?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Valjda shvataš da sam sebi sudiš, a ne Bog...Bog ti samo da ono što ti prema zakonu sleduje...

Opet kažem...bez obzira na milost i ljubav, neko mora biti i izvršilac zakona...a iznad Boga nema niko. Pa sad ili ćeš učiniti da te voli neograničeno ili da ga baš briga za tebe... neograničeno...
video si šta je gnev, veze ne bi trebalo imati sa bogom jer bog je van naših osećanja
da bi nekako dočarao čoveku boga ti moraš da ga opisuješ po sebi.
a ako smo mi po njegovom liku onda je on i dobar i zao, i voli i mrzi itd

Baba si ti i to histerična
a što se tiče mladjahnih godina ....vidim ovde sve momčići umesto da ganjaju ženske leče išijas na forumu :lol:
i jesam mu drugarica bez onog forumska i?
Ma salio sam se i to vise na njegov racun,ti si ispala kolateralna steta,nista strasno...uostalom neki kazu da su zene kao vino stoga uzivaj u svojim godinama...😄
A sto se isijasa tice ako si ga ti pobedila onda mogu i drugi,samo im ti daj preporuke iz licnog iskustva i sve ce biti u redu...
...a sto se zenski tice,ima ih i koji to ovde rade i to jako uspesno...ili bar slicno tom formatu,cisto da ne vazi status "samo forumski drugari"...😉

Ma salio sam se i to vise na njegov racun,ti si ispala kolateralna steta,nista strasno...uostalom neki kazu da su zene kao vino stoga uzivaj u svojim godinama...😄
A sto se isijasa tice ako si ga ti pobedila onda mogu i drugi,samo im ti daj preporuke iz licnog iskustva i sve ce biti u redu...
...a sto se zenski tice,ima ih i koji to ovde rade i to jako uspesno...ili bar slicno tom formatu,cisto da ne vazi status "samo forumski drugari"...😉
Stigla baka :D

VlastaMalaNocnaMuzikaYt.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back