- Poruka
- 16.577
crni robi pa ti i ne shvataš koje zezanje sve vreme piješOdkud sad tranvestit,zar nisi rekla da sam baka i ja ti poverovao na casnu rec...
...pa namestio se na penal i nekako mi nelagodno da ne iskoristim priliku za sut...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
crni robi pa ti i ne shvataš koje zezanje sve vreme piješOdkud sad tranvestit,zar nisi rekla da sam baka i ja ti poverovao na casnu rec...
...pa namestio se na penal i nekako mi nelagodno da ne iskoristim priliku za sut...![]()
pratiš fudbal?Odkud sad tranvestit,zar nisi rekla da sam baka i ja ti poverovao na casnu rec...
Uuuuuups,ovo mi promaklo...crni robi pa ti i ne shvataš koje zezanje sve vreme piješ![]()
jokUuuuuups,ovo mi promaklo...
...dakle da sumiramo: ti si me zezala da sam baka,zezala si me da si neiskusna a tvoj VIP Sale me zezao da nije gey muskarcina u zenskoj ulozi...
E ovo stvarno nije fer,kad nekom nesto lose krene - ide tako brate i ide,sta da se radi...![]()
Kako ne shvatam kada sam ti priznao da si u pravu,ispozezale ste me za sve pare i evo cak se i ja smejem na svoj racun...jok
ne kapiraš da penal (zezanje) uvek primiš ti
kao što ni sada ne kapiraš bako
ti si blesava, ja to odavno isključioJos mi izlaze notifikacije![]()
A kako se znas kad se ukljucis da pisesti si blesava, ja to odavno isključio![]()
ne znamA kako se znas kad se ukljucis da pises![]()
ma navukla si se na religijuSad sam nadrljala na tri teme o religiji
Iskljucila sam, opet stizu, nesto se pokvarilo valjda![]()
trebalo bi da piše "odustani od praćenje" tako nekakoSad sam nadrljala na tri teme o religiji
Iskljucila sam, opet stizu, nesto se pokvarilo valjda![]()
Dobro bre sale dodje neko normalan i ti mu odmah pokazuješ kako može da odetrebalo bi da piše "odustani od praćenje" tako nekako
škojocni i nema problema
pa baš zatoDobro bre sale dodje neko normalan i ti mu odmah pokazuješ kako može da ode![]()
Dobro bre sale dodje neko normalan i ti mu odmah pokazuješ kako može da ode![]()
ma šta nisi
Ma jok, nisam ja za ove teme I pritisla jesam da odustajem od pracenja
Ajd pokusacu opet, mozda uspe![]()
ne lažiAl mi je drago što nisam više moderator kad vidim ovu veoma produktivnu "diskusiju" između perjanica ovog foruma o babama i Šiptarima.
Očito se mora održavati privid postojanja moderatora na ovom potforumu. Ali šta da se radi. Nije mi toliko bitno.ne laži
prodje osam meseci kako si napisao da nisi više moderator a još se zeleniš
pored tvog nicka piše moderator tako da ....![]()
ma kako da neOčito se mora održavati privid postojanja moderatora na ovom potforumu. Ali šta da se radi. Nije mi toliko bitno.
Bas cudnosvi
al sad niko neće![]()