bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 39.559
Sto vise citam ovo manje znam 
Bolje da idem ja.

Bolje da idem ja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čekaj, sad će da bude interesantno.Sto vise citam ovo manje znam
Bolje da idem ja.
Nema ništa od žurke, Sale otišao da večera.Sto vise citam ovo manje znam
Bolje da idem ja.
19. Јер Господ Бог створи од земље све звери пољске и све птице небеске, и доведе к Адаму да види како ће коју назвати, па како Адам назове коју животињу онако да јој буде име;I šta je taj čovek radio u raju ne znajući u pamet ništa?
Blejao po ceo dan?
zato tek nakon ploda je saznaoZašto nije mogao da zna i pre pada?
Zašto mene ili bilo kog porediš sa Jeremijom...jedan je Jeremija...mali smo mi.
Barem 10 puta sam ti na to odgovarao.zašto je zlo sadio u raju?
Ti si plug..pa oni su znali za slobodnu volju valjda
Samo je imenovao. Ništa Adam nije kreirao.19. Јер Господ Бог створи од земље све звери пољске и све птице небеске, и доведе к Адаму да види како ће коју назвати, па како Адам назове коју животињу онако да јој буде име;
20. И Адам надеде име сваком живинчету и свакој птици небеској и свакој звери пољској; али се не нађе Адаму друг према њему.
šta je mogao stići od ovog posla, jadsn nije spavao da je bog morao da ga uspava da bi mu uzeo rebro i stvorio evu
Covek nije znao sta je smrt, patnja, kradja, laganje, ubistvo, itd.nisu morao stihove.
dakle bog je to zlo zasadio?
Jovan 14,6 | Isus mu reče: ja sam put i istina i život; niko neće doći k ocu do kroza me. |
Jovan 10,9 | Ja sam vrata; ko uđe kroza me spašće se, i ući će i izići će, i pašu će naći. |
Ne shvatam kako ljudi ne vide da je i sad raj na Zemlji.tako piše u sred vrta, tad je bio raj na zemlji
opstati besmrtan na planeti prosto fizički nije moguće , zato pisac postanja pravda boga i krivi čoveka za smrt.Mislim, mnogo je pitanja, a ključno je: zašto im je stavio drvo spoznaje ispred nosa.
Pa da ih učini svesnim i kreativnim.
Da im da konačnost i svrhu u toj konačnosti.
Jer beskonačnost trajanja i nesvrsishodnost trajanja je bezveze.
Isus po meni je dobro rekao kada su ga pitali gde je carstvo a on im odgovori u vama.Ne shvatam kako ljudi ne vide da je i sad raj na Zemlji.
Uprkos ratovima i zlobi, uprkos vrelinama i mrazevima, uprkos bolestima i nepravdama...
Svako biće, svaki oblik života, svaka materija koja je stvorena, nosi u sebi zadivljujuću lepotu.
Zato je Zemlja raj koji možemo da vidimo ako hoćemo.
Nemoj omalovažavati Adama, ne zaboravi da je pored Hrista jedini bio savršen.zato tek nakon ploda je saznao
Zna Bog sve...Ali ništa nije predodređeno.
nas stvarali mama i tata a da bog ni na zna
nije to omalovažavanje, već sam pojam smrti nije znao jer smrt je zloNemoj omalovažavati Adama, ne zaboravi da je pored Hrista jedini bio savršen.
Posle ploda je znao šta je greška, jer je savest proradila.
Ali to nema nikakve veze sa svešću o sebi samom. Bog mu govori i on dobro razume šta mu Bog govori.
Zna Bog sve...Ali ništa nije predodređeno.
Da. Smrt je zlo...ili naš neprijatelj.nije to omalovažavanje, već sam pojam smrti nije znao jer smrt je zlo
Može da zna, ali ne želi.kako ti kontaš ne može da zna.
kao što slikar ne zna šta će naslikati ako sliku nema u umu.
''Jer si prah i u prah ćeš se vratiti''...ma tako je samo gde nađe ovo
"vratićeš se tamo gde si bio."![]()
pa kako će ga vratiti onda''Jer si prah i u prah ćeš se vratiti''...
Gubi neraspadljivo telo...go je...pa kako će ga vratiti onda
to mi danas vidimo, pitanje kako će ga vratiti iz praha ako je prah ništa i nigde kako ti kažešGubi neraspadljivo telo...go je...
Stari, umire i u prah...
Adam je za sebe nigde, ne i za Boga. Svi smo zavisni od izvora života...to mi danas vidimo, pitanje kako će ga vratiti iz praha ako je prah ništa i nigde kako ti kažeš
a on je sad u umu božijem?Adam je za sebe nigde, ne i za Boga. Svi smo zavisni od izvora života...
Sasvim sigurno je i u umu Božjem...a on je sad u umu božijem?
a pre stvaranja nije bioSasvim sigurno je i u umu Božjem...
Adam verovatno da.a pre stvaranja nije bio![]()