- Poruka
- 77.429
pa nije mi jasno da bog mora da čeka kad će roditelji da ti se spoje i tek onda da te stvoriPrirodno:cin zaceca je cin stvaranja.Sta tu nije jasno?

mislim kakav je to bog kad njegovo stvaranje zavisi od nas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nije mi jasno da bog mora da čeka kad će roditelji da ti se spoje i tek onda da te stvoriPrirodno:cin zaceca je cin stvaranja.Sta tu nije jasno?
Evo ja cupa nije mi jasno da bog mora da čeka kad će roditelji da ti se spoje i tek onda da te stvore
onda je samo provodadžija a mi stvaramoEvo ja cu
Bog spoji roditelje I oni imaju bebu.
Bog nista ne mora.Tako je odredio po svojoj volji.Kao sto je odredio ljubav .pa nije mi jasno da bog mora da čeka kad će roditelji da ti se spoje i tek onda da te stvori
zašto je bog zasadio drvo koje je adama izbacilo iz raja?Da.
Idemo dalje. Pitanja.
Јер је то дрво било тест Адамове послушности.zašto je bog zasadio drvo koje je adama izbacilo iz raja?
ti uopšteni odgovori najboljiBog nista ne mora.Tako je odredio po svojoj volji.Kao sto je odredio ljubav .
Naravno da ne znam. Tako verujem.ti uopšteni odgovori najbolji
bolje priznaj da ne znaš kada se čovek stvara
kakav bre test, jel ćeš ti da testiraš svoje dete da gurne prstić u šteker ili češ ga pucnuti po prstima?Јер је то дрво било тест Адамове послушности.
Test Adamove zrelosti i poslušnosti Bogu.kakav bre test, jel ćeš ti da testiraš svoje dete da gurne prstić u šteker ili češ ga pucnuti po prstima?
Stavio ga je na test.zašto je bog zasadio drvo koje je adama izbacilo iz raja?
Nije drvo krivo, a nije ni Adem...zašto je bog zasadio drvo koje je adama izbacilo iz raja?
e samo problem je što te neće naučitiNaravno da ne znam. Tako verujem.
Nek nas Bog nauci.
Tesko.I jeste rešili enigmu ko je posadio drvo![]()
Bog.I jeste rešili enigmu ko je posadio drvo![]()
Bog ,da nko ne bi bio zarobljen u raju.I jeste rešili enigmu ko je posadio drvo![]()
kad ovi bukvalisti ti objašnjavaju, teškoI jeste rešili enigmu ko je posadio drvo![]()
Molim Boga da me nauci samo onom sto valja i sto je potrebno.e samo problem je što te neće naučiti
Maki sutra je petak na raskršće da izadješ
i opet ništa ne znaš, pogrešno ga molišMolim Boga da me nauci samo onom sto je potrebno.
A čemu da te nauči?Molim Boga da me nauci samo onom sto valja i sto je potrebno.
Nije Adam beba.kakav bre test, jel ćeš ti da testiraš svoje dete da gurne prstić u šteker ili češ ga pucnuti po prstima?