Софија
Legenda
- Poruka
- 54.784
Ti mi pricaj o meni i mom zivotu, zikovacki profilu!
Мораш да знаш једну ствар- Милунка има право на све истине овог света.
Као сваки Титов комуниста!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti mi pricaj o meni i mom zivotu, zikovacki profilu!

Da, ali cinili su ista (ne)dela, Genocid nad svojim Narodom.![]()
Као сваки Титов комуниста!![]()

Sofija, za njih je "otvoren neprijatelj rezima" bio onaj ko je imao zemlju, ko je bio krsten u Pravoslavnoj crkvi, i svaki koji je nosio "kokardu".
Niko jos u svetu nije pobio svoj Narod kao sto su Staljin i Tito.
Ма разумемо се ми по питању злочина почињених према Србима и Русима, него само хоћу да кажем да ни један ни други нити је био Србин, нити Рус.
Другим речима, очито им није било тешко тј. знали су шта раде.

Е, морам још само ово:Sofija, za njih je "otvoren neprijatelj rezima" bio onaj ko je imao zemlju, ko je bio krsten u Pravoslavnoj crkvi, i svaki koji je nosio "kokardu".
Niko jos u svetu nije pobio svoj Narod kao sto su Staljin i Tito.
Jel?lažu te,momak
Као сваки Титов комуниста!![]()
Sta nije istina? koliko puta da te opominjem da malo pitas tvoje "drugare" sa tih terena,a da ne pominjem jos i zapise, dokumente..![]()

Odgovor nije tebi upucen pa se ne mesaj molim te.
O kakvim dokazima pricas ti koji nisi ni jednu jedinu svoju tvrdnju dokumentovao dokazima pa makar i falsifikovanim.
Према истраживањима Смиље Аврамов није било никакве замене идентитета.
Рођен је као дете мађарског грофа и пољске грофице. Тачније биолошка мајка му је била њихова служавка. Гроф Мајер га је посинио и бринуо о њему до војске.
Из разговара са словеначким припадницима некадашње удбе, двојицом људи који су му били у обезбеђењу сазнала је да је Броз мирно гледао ону спрдњу од сахране у Словенији у свом болничком апартману. Умро је годину дана касније у Аустрији и сахрањен на хабзбуршком гробљу у Бечу под својим именом- Франц Јозеф Мајер.
Дакле, Броз је био хабзбуршки пројекат.
Словенци кажу да за њих уопште није тајна ко је био Броз.

Pa kako sad, jel Valter Vajs ili Franc Jozef???
Milunka ima i vise godina, i vise obrazovanja i vise politikog staza od vas....
I mogu da svedocim, posto sam Milunkina generacija, da ona govori SAMO ISTINU.
Da ste cestiti, malo bolje bi oslusnuli sta Milunka govori. Makar iz nekog postovanja prema starijima, sto vam ocito nedostaje.
Mozda bi vam tada mnoge stvari bile jasnije?
Sta mislite gde je sada Tito?

Jel?
Ajd sto ima zivih svedoka iz onih vrmena, pa i spisa,ali najvece svedocenje koje nemozete pobiti, je to da"grobovi govore" .

Isti oni koji su doveli lenjina u Rusiju i napravili oktobarsku revoluciju. Tito je bio iz redova iluminata.Pitanje svih pitanja, ali ko god da je, treba postaviti jedan bolji upitnik.
Ko su to oni koji su dopustili da im (nam) jedan sumnjivi anonimus kroji sudbinu skoro čitavih pet decenija?