Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 47.341
Neki su uz paradajz krali i krompir...i luk...Pa kad ga naulje, malo posolis, pobiberis...a, ti su znali da uzivaju. To se uranilo, utovilo da ni rodjena majka nije mogla da ih pozna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mrzi me da citam 12 strana unazad pa ne znam jel neko dao odgovor na to kako to da niko Titu nije zamerio sto ne zna jezik, nikad nije savladao ni srpski, ni hrvatski, a ni slovenacki nije znao, a kralju koji je rodjen i odrastao u inostranstvu ( ne svojom krivicom ) to se stalno zamera?
Niko nije pricao tako lose kao Tito..ni siptari cak..

Mrzi me da citam 12 strana unazad pa ne znam jel neko dao odgovor na to kako to da niko Titu nije zamerio sto ne zna jezik, nikad nije savladao ni srpski, ni hrvatski, a ni slovenacki nije znao, a kralju koji je rodjen i odrastao u inostranstvu ( ne svojom krivicom ) to se stalno zamera?
Стари, побркао си лончиће.
Уопште нисам написала да се жртве нису обележавале. Али ако ћемо о томе , и нису!
Писала сам о томе како комуњаре нису дозволиле да повадимо мртве из јама и достојно их сахранимо.

Не зна се ни број младих људи који су изгубили живот у том периоду.
А тек сремски фронт....
MOLE SE SVI KORISNICI, DA NASTAVE DALJU DISKUSIJU, BEZ VREDJANJA I PROVOKACIJA!
![]()
Zna se,na Sremskom frontu za 172 dana borbi poginulo je 13500 ljudi.
samo su se njih dvojica Blajbi i Leđend1-mada milim da je to paprika... svađali..i psovali jedan drugoga..mi Hrvati se nismo miješali...ništa..samo smo slušali...
Tako i trebuje...da se zna ko vozi traktor, a ko otvara kapiju....
Ja ti rekoh da su uglavnom i obelezavane tvoje su proizvoljne tvrdnje da nisu.
Zna se,na Sremskom frontu za 172 dana borbi poginulo je 13500 ljudi.
Da vse vratimo na temu,dok se drugacije ne dokaze ovo su zvanicni i jedino istiniti podatci o Titu.,
http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%88%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%BF_%D0%91%D1%80%D0%BE%D0%B7_%D0%A2%D0%B8%D1%82%D0%BE
Da vse vratimo na temu,dok se drugacije ne dokaze ovo su zvanicni i jedino istiniti podatci o Titu.,
http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%88%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%BF_%D0%91%D1%80%D0%BE%D0%B7_%D0%A2%D0%B8%D1%82%D0%BE
On je govorio onako kako govore seljaci u hrvatskom zagorju.Od drugih jezika mogao je da se sporazumeva na ruskom i znao je nešto nemačkog ali mu je za nemački bio potreban prevodilac.Od toga je mnogo važnije šta je govorio.Javni nastupi Josipa Broza odaju vrlo skromno obrazovanje.Nikad ništa pametno od čoveka se nije moglo čuti a takvi su mu i obožavaoci.
tu puno toga smrdi...sta ne otovre grob na dedinju i odu do Kumrovca otkopaju njegove roditelje i DNK..utvrde istinu...ali jes kita....pravog Josipa Broza su dovatili naci padobranci kod Drvara...

Мислиш 13500 Срба. И то беспотребно.