Ko je Tito ?

Ko je bio Josip Broz Tito ?

• Hrvat iz Kumrovca

• Agent masona, Vatikana i zapadnih sila

• Ne znam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Зна се добро ко је био тај комунистички злочинац и зликовац. Оно што је интересантно је то, да је поживео још 50 година и даље би владао политички неписменим Србима. Срби не трпе свога човека на челу државе уз разне плиткоумне изговоре (диктатор, Шумадинац, Босанац, Црногорац, Сремац, Јужнопругаш и сл.) а овамо су титрали яйца белосветском преваранту пуних 39 година...

Mrzi me da citam 12 strana unazad pa ne znam jel neko dao odgovor na to kako to da niko Titu nije zamerio sto ne zna jezik, nikad nije savladao ni srpski, ni hrvatski, a ni slovenacki nije znao, a kralju koji je rodjen i odrastao u inostranstvu ( ne svojom krivicom ) to se stalno zamera?

Niko nije pricao tako lose kao Tito..ni siptari cak..

Чак ни Хрвати не кажу да причају хрватски језик, већ српско-хрватски! Види на википедији. :lol:

Ја краљу не замерам језик, већ глупост...и то не само овом који је у Бг-у данас, већ његовом оцу пре свих.

Mrzi me da citam 12 strana unazad pa ne znam jel neko dao odgovor na to kako to da niko Titu nije zamerio sto ne zna jezik, nikad nije savladao ni srpski, ni hrvatski, a ni slovenacki nije znao, a kralju koji je rodjen i odrastao u inostranstvu ( ne svojom krivicom ) to se stalno zamera?

O cemu ti to? Tito nije znao jezik-pa ajde, kad vec sve znas, kojim je on to jezikom pricao? Da nije tonganskim mozda? Nece biti, bojim se.
Tito je pricao srpski kao i svi ostali kojima je to maternji jezik, a taj vajni prestolonaslednik niposle 10 celih godina od kako su ga DOS-ovci ovde doveli ne ume pristojne tri recenice da sastavi. Sramota.

Стари, побркао си лончиће. ;)

Уопште нисам написала да се жртве нису обележавале. Али ако ћемо о томе , и нису!

Писала сам о томе како комуњаре нису дозволиле да повадимо мртве из јама и достојно их сахранимо.

Ja ti rekoh da su uglavnom i obelezavane tvoje su proizvoljne tvrdnje da nisu.

On je govorio onako kako govore seljaci u hrvatskom zagorju.Od drugih jezika mogao je da se sporazumeva na ruskom i znao je nešto nemačkog ali mu je za nemački bio potreban prevodilac.Od toga je mnogo važnije šta je govorio.Javni nastupi Josipa Broza odaju vrlo skromno obrazovanje.Nikad ništa pametno od čoveka se nije moglo čuti a takvi su mu i obožavaoci.

Tacno tako,kad gledam neki snimak njegovog govora,prizeljkujem titl da bih razumela STA govori!

On je govorio onako kako govore seljaci u hrvatskom zagorju.Od drugih jezika mogao je da se sporazumeva na ruskom i znao je nešto nemačkog ali mu je za nemački bio potreban prevodilac.Od toga je mnogo važnije šta je govorio.Javni nastupi Josipa Broza odaju vrlo skromno obrazovanje.Nikad ništa pametno od čoveka se nije moglo čuti a takvi su mu i obožavaoci.

Back