Mingov djed
Gost
- Poruka
- 16.125
Pa kako sad, jel Valter Vajs ili Franc Jozef???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo pogledajte šta kaže dr. Jovan Deretić! Vjerujem u to jer je dr. J. Deretiću bilo zabranjeno izdavanje knjiga u Jugoslaviji, bio je i u "dobrovoljnom izgnanstvu" i sve njegove knjige izdate u drugim zemljama su bile spaljene ako bi došle u SFRJ, a na granicama su pregledali da li neko dovozi njegovu knjigu.
A Jovanka, pa baka Jovanka je do skoro bila u kućnom pritvoru! ZAŠTO?, pitam ja vas! Zato što je znala! Znala je sve i bila je uvučena u zavjeru i dan danas se boji ispričati...
A evo jedna zanimljivost, vidjeli ste da dr. Jovan Deretić (moj istorijski idol) tvrdi da se Tito zvao Valter Vajs, šta vi mislite. Da Sarajevo slučajno brani baš Valter?!
Razmislite o tome kao o nekoj vrsti satire! Valter koji je odbranio nas od švabi i poznati Valter iz "Valter brani Sarajevo". Zašto Valter? Zato što... Da li da ponavljam![]()
Snimak mislim 
Pa kako sad, jel Valter Vajs ili Franc Jozef???

Ova prica se uklapa u mnogo sto sta![]()

koje nacije?Otac nacije!![]()
Banijac,ajde razmisli malo.Sve i da je ovo gore tacno da li to moze da promeni sve one godine mira i prosperiteta pod njegovom vladavinom.
Уклапа се, а потврђују је и некадашњи совјетски обавештајци, не само словеначки.
Уосталом, право је питање, зашто италијанса војна обавештајна служба не даје податке о Брозу- ''тражите шта хоћете само не питајте за Броза, о њему не смемо''.
Како било, Смиља Аврамов је ископала документ у архиву Ватикана о Брозовој посети Ватикану у августу 1944. године. И објавила га је у својој књизи.
Обрни окрени- Ватикански прсти су били умешани.

Ko god da je bio, sa ovih prostora mocnijeg coveka od Tita nije nikad bilo.
Bio je pravo zayeban

Ма није Деретићу ништа фалило и у време Тите, мој отац је са њим дружбовао и за ту причу знам одавно. Увек је био угледан проф.
Нешто баш и не верујем сасвим...али, званични подаци, писма женама, па онда тачно где је био и то редом овако како наводи Деретић, Париз, Истанбул, све редом, све то постоји и као такво архивирано, највећи део у Војном Архиву. Зна се све, осим његовог идентита.
Мог оца су на неком службеном путу у КРО, водили у Кумровец и тамо му је неки сељак рекао да Тито није Јоже..
И стварно, ***** ти све ове луде Титоисте хахах..
За смрт - није умро год после, него пре, јавили у Триполију, а мајчина пријатељица звала да нас обрадује![]()
Моја бака је радила, у Немачкој, у фабрици лекова са неколико жена из Кумревца.
Нико никад од њих није чуо за породицу Броз нити је Тито потекао оданде.
Ако је веровати људима из Комревца.![]()
..Kumrovca...
...znam da si pismena..ali ono...za ubuduće...И то би било то, мање-више.Ko god da je bio, sa ovih prostora mocnijeg coveka od Tita nije nikad bilo.
Bio je pravo zayeban
А неки од вас су такви: увек нешто кукумачете и вадите се стално на "светске моћнике"...Normalno da je bio opasan, posto je imao podrsku svetskih mocnika u to vreme, jer je i namesten od njih bio za vladara Srbije/tadasnje YU![]()
А неки од вас су такви: увек нешто кукумачете и вадите се стално на "светске моћнике"...
![]()

Dodje covek baci kosku i napravi 7strana za sat vremena ?Po koji put?

Осим тог општег места (па тако заправо - врло незанимљивог), фактора светских моћника, у историји постоји и фактор појединца - његових способности, у оквиру тог општег места, као и фактори случајности...Kakvo vadjenje? To sto sam rekao je cista istina, sto govori o desavanjima u nekom vremenu.
Nerazumem, koji je tvoj motiv za ovakav komentar i kritiku?![]()
Чињеница је да многи од вас нису смели да писну док је он био жив, (тачније рећи, ваши преци нису смели да писну, а и били су највећи Брозови полтрони), а појавили сте се да пљујете по њему и измишљате онда кад је већ одавно био покојни, баш у складу с посткомуњарским пројектом, који, између осталог, носи одлике србуњарства , новог полтронског профитабилног тренда.
Чињеница је да многи од вас нису смели да писну док је он био жив, (тачније рећи, ваши преци нису смели да писну, а и били су највећи Брозови полтрони), а појавили сте се да пљујете по њему и измишљате онда кад је већ одавно био покојни, баш у складу с посткомуњарским пројектом, који, између осталог, носи одлике србуњарства , новог полтронског профитабилног тренда.