Ko je Tito ?

Ko je bio Josip Broz Tito ?

• Hrvat iz Kumrovca

• Agent masona, Vatikana i zapadnih sila

• Ne znam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Evo pogledajte šta kaže dr. Jovan Deretić! Vjerujem u to jer je dr. J. Deretiću bilo zabranjeno izdavanje knjiga u Jugoslaviji, bio je i u "dobrovoljnom izgnanstvu" i sve njegove knjige izdate u drugim zemljama su bile spaljene ako bi došle u SFRJ, a na granicama su pregledali da li neko dovozi njegovu knjigu.

A Jovanka, pa baka Jovanka je do skoro bila u kućnom pritvoru! ZAŠTO?, pitam ja vas! Zato što je znala! Znala je sve i bila je uvučena u zavjeru i dan danas se boji ispričati...

A evo jedna zanimljivost, vidjeli ste da dr. Jovan Deretić (moj istorijski idol) tvrdi da se Tito zvao Valter Vajs, šta vi mislite. Da Sarajevo slučajno brani baš Valter?! :D
Razmislite o tome kao o nekoj vrsti satire! Valter koji je odbranio nas od švabi i poznati Valter iz "Valter brani Sarajevo". Zašto Valter? Zato što... Da li da ponavljam :D

A u ovo najvise verujem :) Snimak mislim :)

Ova prica se uklapa u mnogo sto sta :)

Уклапа се, а потврђују је и некадашњи совјетски обавештајци, не само словеначки.

Уосталом, право је питање, зашто италијанса војна обавештајна служба не даје податке о Брозу- ''тражите шта хоћете само не питајте за Броза, о њему не смемо''.

Како било, Смиља Аврамов је ископала документ у архиву Ватикана о Брозовој посети Ватикану у августу 1944. године. И објавила га је у својој књизи.

Обрни окрени- Ватикански прсти су били умешани.

Banijac,ajde razmisli malo.Sve i da je ovo gore tacno da li to moze da promeni sve one godine mira i prosperiteta pod njegovom vladavinom.

Stari,tema nije "Blagodati života pod Brozom",
već ko je gospodin !? Poreklo. I ja sam neuporedivo bolje živeo tada,
kao i svi građani.Na tome mu skidam kapu.Bio je majstor....
Ali,odvoj sat vremena i pročitaj ponuđeni Komninov link...
Iznenadićeš se šta je autor iskopao,veruj mi....!
Ponešto sam od toga znao i pre,ali ne ovako integralno i
do u detalje.
Čitaj Stari,čitaj.....!

Уклапа се, а потврђују је и некадашњи совјетски обавештајци, не само словеначки.

Уосталом, право је питање, зашто италијанса војна обавештајна служба не даје податке о Брозу- ''тражите шта хоћете само не питајте за Броза, о њему не смемо''.

Како било, Смиља Аврамов је ископала документ у архиву Ватикана о Брозовој посети Ватикану у августу 1944. године. И објавила га је у својој књизи.

Обрни окрени- Ватикански прсти су били умешани.

Da, i ja mislim da Vatikan najbolje zna/ima podatke o njemu. Jos se koji put kasnije Tito obracao za "savete" Vatikanu.

Ма није Деретићу ништа фалило и у време Тите, мој отац је са њим дружбовао и за ту причу знам одавно. Увек је био угледан проф.
Нешто баш и не верујем сасвим...али, званични подаци, писма женама, па онда тачно где је био и то редом овако како наводи Деретић, Париз, Истанбул, све редом, све то постоји и као такво архивирано, највећи део у Војном Архиву. Зна се све, осим његовог идентита.
Мог оца су на неком службеном путу у КРО, водили у Кумровец и тамо му је неки сељак рекао да Тито није Јоже..
И стварно, ***** ти све ове луде Титоисте хахах..
За смрт - није умро год после, него пре, јавили у Триполију, а мајчина пријатељица звала да нас обрадује :lol:

Ма није Деретићу ништа фалило и у време Тите, мој отац је са њим дружбовао и за ту причу знам одавно. Увек је био угледан проф.
Нешто баш и не верујем сасвим...али, званични подаци, писма женама, па онда тачно где је био и то редом овако како наводи Деретић, Париз, Истанбул, све редом, све то постоји и као такво архивирано, највећи део у Војном Архиву. Зна се све, осим његовог идентита.
Мог оца су на неком службеном путу у КРО, водили у Кумровец и тамо му је неки сељак рекао да Тито није Јоже..
И стварно, ***** ти све ове луде Титоисте хахах..
За смрт - није умро год после, него пре, јавили у Триполију, а мајчина пријатељица звала да нас обрадује :lol:

Моја бака је радила, у Немачкој, у фабрици лекова са неколико жена из Кумревца.
Нико никад од њих није чуо за породицу Броз нити је Тито потекао оданде.

Ако је веровати људима из Комревца. ;)

Моја бака је радила, у Немачкој, у фабрици лекова са неколико жена из Кумревца.
Нико никад од њих није чуо за породицу Броз нити је Тито потекао оданде.

Ако је веровати људима из Комревца. ;)

Kumrovec...:mrgreen:..Kumrovca...:mrgreen:...znam da si pismena..ali ono...za ubuduće...

Ko god da je bio, sa ovih prostora mocnijeg coveka od Tita nije nikad bilo.

Bio je pravo zayeban
И то би било то, мање-више.

Можемо бити, из разних разлога, и против њега и за, али ово остаје као историјска чињеница, какав год био тај субјективни поглед на ствари.

Чињеница је да многи од вас нису смели да писну док је он био жив, (тачније рећи, ваши преци нису смели да писну, а и били су највећи Брозови полтрони), а појавили сте се да пљујете по њему и измишљате онда кад је већ одавно био покојни, баш у складу с посткомуњарским пројектом, који, између осталог, носи одлике србуњарства , новог полтронског профитабилног тренда.

Kakvo vadjenje? To sto sam rekao je cista istina, sto govori o desavanjima u nekom vremenu.
Nerazumem, koji je tvoj motiv za ovakav komentar i kritiku? :)
Осим тог општег места (па тако заправо - врло незанимљивог), фактора светских моћника, у историји постоји и фактор појединца - његових способности, у оквиру тог општег места, као и фактори случајности...

За озбиљну анализу, морају се сви они узети у обзир, и проучити темељно, да би се доносио неки иоле ваљан суд.

Чињеница је да многи од вас нису смели да писну док је он био жив, (тачније рећи, ваши преци нису смели да писну, а и били су највећи Брозови полтрони), а појавили сте се да пљујете по њему и измишљате онда кад је већ одавно био покојни, баш у складу с посткомуњарским пројектом, који, између осталог, носи одлике србуњарства , новог полтронског профитабилног тренда.

Svi koji sada najvise pljuju po njemu, NAJDUBLJE su mu za zivota virili is doopeta.

Trebalo je DESET GODINA DA PRODJE i da se uvere da je DOBRO MRTAV, pa da se usude da PROMOLE NOSEVE....

BAGRA od ljudi.....

:lol:
Pa naravno, ko je smeo da pisne, kad su za vreme vladavine tog smrada maltretirari zive i ubijali kojeg god su zeleli.
Pljuju svi zato sto nam je naneta steta. Koji je tebi zeno?
Ubili mi nekoliko iz porodice,dedu poslali u "turizam u konclogor", mene nekoliko puta pokusali skinuti sa liste zivih, jos kao dete, maltretirari mi roditelje i mene, siru i uzu porodicu...

Back