Ko je Tito ?

Ko je bio Josip Broz Tito ?

• Hrvat iz Kumrovca

• Agent masona, Vatikana i zapadnih sila

• Ne znam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Da republicka Udba niej bila toliko jaka...Sloba bi ispusio na izborima...sta na izborima...ispusio bi i od Stambolica...naravno da je ona imala udela u osnivanju i kontroli stranaka...cim neka ojaca malo...dobije odmetnike u svojim redovima....a ako tu racunamo i njihove privatne vojske, sa kojima je i Mladic imao dosta problema...dolazimo do zakljucka, da su oni radili kako sluzba kaze...sluzba koja je u jednom trenutku na svoj nacin interpretirala cak i titovu volju, pod stare dane...

i ti se malo cujes na sluzbu

Ево овде имате детаљну, и по мени, веома исправну верзију:

http://www.geopolitika.rs/index.php...tito&catid=165:2010-04-14-10-24-52&Itemid=129

Komnine,do sada sam čuo 5-6 verzija -
ko je Josip Broz i poreklo ovog političara - mistika !
Dao si pravi link.
Mislim da posle iščitavanja ovog podugačkog texta,
intervjua sa autorom knjige "Tajni dosije - Josip Broz",
Momčilom Jokićem,više nema dilema.....
Čovek je preturio preko ruku na hiljade dokumenata,
potrošio pola života baveći se demistifikacijom -
ko je,ustvari,ličnost sa tolikim kontroverzama ?
Od šlosera do masona 32-gog reda,preko pijaniste,
vrhuskog mačevaoca,srebroljupca,hedoniste i hladnokrvnog
egzekutora.
Svakoga ko bi mu se našao na putu ostvarenja ciljeva hladnokrvno je likvidirao.
Tipa,koji nije znao jezik naroda kome je "pripadao",
već se služio nekakvom mešavinom poljskog,hrvatskog,ruskog,
srpskog i mađarskog jezika......
Da,treba pročitati ovaj intervju sa Jokićem,koji si ponudio.
I,sve dileme oko porekla Broza otpadaju......
Ostaje zaprepašćenje !

Poslednja izmena:
Komnine,do sada sam čuo 5-6 verzija -
ko je Josip Broz i poreklo ovog političara - mistika !
Dao si pravi link.
Mislim da posle iščitavanja ovog podugačkog texta,
intervjua sa autorom knjige "Tajni dosije - Josip Broz",
Momčilom Jokićem,više nema dilema.....
Čovek je preturio preko ruku na hiljade dikumetata,
potrošio pola života baveći se demistifikacijom -
ko je,ustvari,ličnost sa tolikim kontroverzama ?
Od šlosera do masona 32-gog reda,preko pijaniste,
vrhuskog mačevaoca,srebroljupca,hedoniste i hladnokrvnog
egzekutora.
Svakoga ko bi mu se našao na putu ostvarenja ciljeva.
Tipa,koji nije znao jezik naroda kome je "pripadao",
već se služio nekakvom mešavinom poljskog,hrvatskog,
srpskog i jezika......
Da,treba pročitati ovaj intervju sa Jokićem,koji si ponudio.
I,sve dileme oko porekla Broza otpadaju......
Ostaje zaprepašćenje !

Banijac,ajde razmisli malo.Sve i da je ovo gore tacno da li to moze da promeni sve one godine mira i prosperiteta pod njegovom vladavinom.

da bi demoralisao narod rezim sve iz onih vremena izvrce ruglu, kao i da bi sakrio svoje katastrofalne rezultate

tako i sa titom, isplivavaju najneverovatnije 'istine', a sve je tako jednostavno

Sofia Loren mu pravila rucak :worth:

tito-sofija_232417S1.jpg

Ево овде имате детаљну, и по мени, веома исправну верзију:

http://www.geopolitika.rs/index.php...tito&catid=165:2010-04-14-10-24-52&Itemid=129

Према истраживањима Смиље Аврамов није било никакве замене идентитета.

Рођен је као дете мађарског грофа и пољске грофице. Тачније биолошка мајка му је била њихова служавка. Гроф Мајер га је посинио и бринуо о њему до војске.
Из разговара са словеначким припадницима некадашње удбе, двојицом људи који су му били у обезбеђењу сазнала је да је Броз мирно гледао ону спрдњу од сахране у Словенији у свом болничком апартману. Умро је годину дана касније у Аустрији и сахрањен на хабзбуршком гробљу у Бечу под својим именом- Франц Јозеф Мајер.

Дакле, Броз је био хабзбуршки пројекат.

Словенци кажу да за њих уопште није тајна ко је био Броз.

Evo pogledajte šta kaže dr. Jovan Deretić! Vjerujem u to jer je dr. J. Deretiću bilo zabranjeno izdavanje knjiga u Jugoslaviji, bio je i u "dobrovoljnom izgnanstvu" i sve njegove knjige izdate u drugim zemljama su bile spaljene ako bi došle u SFRJ, a na granicama su pregledali da li neko dovozi njegovu knjigu.

A Jovanka, pa baka Jovanka je do skoro bila u kućnom pritvoru! ZAŠTO?, pitam ja vas! Zato što je znala! Znala je sve i bila je uvučena u zavjeru i dan danas se boji ispričati...

A evo jedna zanimljivost, vidjeli ste da dr. Jovan Deretić (moj istorijski idol) tvrdi da se Tito zvao Valter Vajs, šta vi mislite. Da Sarajevo slučajno brani baš Valter?! :D
Razmislite o tome kao o nekoj vrsti satire! Valter koji je odbranio nas od švabi i poznati Valter iz "Valter brani Sarajevo". Zašto Valter? Zato što... Da li da ponavljam :D

Према истраживањима Смиље Аврамов није било никакве замене идентитета.

Рођен је као дете мађарског грофа и пољске грофице. Тачније биолошка мајка му је била њихова служавка. Гроф Мајер га је посинио и бринуо о њему до војске.
Из разговара са словеначким припадницима некадашње удбе, двојицом људи који су му били у обезбеђењу сазнала је да је Броз мирно гледао ону спрдњу од сахране у Словенији у свом болничком апартману. Умро је годину дана касније у Аустрији и сахрањен на хабзбуршком гробљу у Бечу под својим именом- Франц Јозеф Мајер.

Дакле, Броз је био хабзбуршки пројекат.

Словенци кажу да за њих уопште није тајна ко је био Броз.

Ova prica se uklapa u mnogo sto sta :)

Back