Ko je Tito ?

Ko je bio Josip Broz Tito ?

• Hrvat iz Kumrovca

• Agent masona, Vatikana i zapadnih sila

• Ne znam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
zahvaljujem na prefinjenom stilu obracanja. izgleda da je srazmeran vrednosti argumenata.

za vredjanje stavljam na listu. tamo je mnogo ldp, i nvo, ustasa i siptara, pa ti vidi

Apsolutno me zabole za tvoje vrednovanje mene, i tako, koliko vidim, neznas sta pricas. Gde je tu uvreda? Citaj se!

Poslednja izmena:
I to sto kazes....Seselj, Draskovic, Arkan, Mauzer...i jesu bili komunci...stoka prodana...na njih sam mislio...u pravu si...to su ***** nevidjene...

Ja ne bih bio toliko slobodan da te ljude koje si nabrojao tako kategorisem, to je jako nisko :)
Samo mogu Draskovica kategorisati od svih nabrojanih. Izadajnik!

Poslednja izmena:
ebiga niko ne osporava da mozhe da se lupa, samo je bio pitanje kolko u tome ima istine i zashto

A sta drugo da kazem za gospodu, koji su imali svoje privatne vojske?? Ko je bio nadlezan da im odredi izgled uniformi?? Ko ih je finansirao?? Kome su se oni uopste potcinjavali, pred kojim sudovima odgovarali, ako ne ispune naredjenje ?? I najvaznije, jel su oni mogli uopste da postoje, bez odobrenja DB-a??

Dovoljno je samo jedno duze...ali ne tebi, vec uopsteno....jesu li tada opozicione SPO, SRS I DS i njihove ispostave po ratistima finansirane ili delimicno finansirane od strane komunskog rezima uz saradnju sa pojedinim zapadnim zemljama??

Mozes li ti da postavis pitanje, a da to ne bude obuhvaceno milenijumski istorijat?:lol:
Gde je DS ratovao i imao dobrovoljce? :)
DS je ima najveci broj dobrovoljaca na teritoriji Srbije za unistavanje Srbskog zivlja :)
I ovo nemoze se lepo odgovoriti, formulisi malo jasnije pitanje/a :lol:

Dovoljno je samo jedno duze...ali ne tebi, vec uopsteno....jesu li tada opozicione SPO, SRS I DS i njihove ispostave po ratistima finansirane ili delimicno finansirane od strane komunskog rezima uz saradnju sa pojedinim zapadnim zemljama??

ne!
u srbiji je u to vreme izazvana najveca moguca inflacija u sklopu opshteg napada na srbe, a da je srbija bila finansirana to se sigurno ne bi desilo i rat bi bio gotov za par dana. drzhava tada nije imala para ni sebi dovoljno a ne tek da finansira pojedine stranke. znachi gradjani srbije su bili pod finansijskim napadom, ako se to mozhe zvati tim imenom, istovremeno kad su srbi u republici srpskoj i krajini vodili odbrambeni rat od povampirenih nacista tj ustasha u saradnji sa mudzhahedinima

ne!
u srbiji je u to vreme izazvana najveca moguca inflacija u sklopu opshteg napada na srbe, a da je bila finansirana to se sigurno ne bi desilo i rat bi bio gotov za par dana. drzhava tada nije imala para ni sebi dovoljno a ne tek da finansira pojedine stranke. znachi gradjani srbije su bili pod finansijskim napadom, ako se to mozhe zvati tim imenom, istovremeno kad su srbi u republici srpskoj i krajini vodili odbrambeni rat od povampirenih nacista tj ustasha u saradnji sa mudzhahedinima

Mislio sam na period pre sankcija, a ne tokom njih....stranke i pokreti su se organizovali jos 1989 godine...a to nije moglo da prodje bez novca i priprema... nije moglo da prodje ni bez kontrole?! Od strane Udbe??

zar nije dovoljno sto su svi bogatasi i tajkuni nastali od para ostanulih iz komunizma. jer - nije ih bilo pre 1988
bas tako.A,i nasi danasnji politicari su takodje repovi komunizma.Pogledaj samo nacin na koji vladaju.Ko je onda imao dovoljno love da posalje decu da se skoluju napolju?Samo bitni funcioneri u partiji.Evo nama njihove dece nazad,na vlasti

Mislio sam na period pre sankcija, a ne tokom njih....stranke i pokreti su se organizovali jos 1989 godine...a to nije moglo da prodje bez novca i priprema... nije moglo da prodje ni bez kontrole?! Od strane Udbe??

ako je udba toliko mocna kao shto ti pretpostavljash - zashto bi ona uopshte imala potrebu da kontrolishe osnivanje stranaka, mogu da ubace svoje ljude kad god pozhele, ako si ti u pravu. al izgleda da udba nije bila toliko mocna, neki kazhu da joj je namerno smanjena moc u tom periodu, bash zato da bi se ubacili i drugi u prichu

Poslednja izmena:
Zlikovac koji je iskoristio Narod koji je odbranio Srbiju i sire, a posle prisvojio zasluge Naroda.!
Zlikovac koji je zaduzio Srbiju za sva vremena!
Zlikovac koji je sataniszao i postreljao Srbski Narod.!
Zlikovac kojeg poredis samnom, sram te bilo! Ja sam Legenda!!!

Covek koji je poveo narod onda kada su svi ostali saradjivali sa Nemcima.
Covek koji je obnovio Srbiju koju su Karadjordjevici izbrisali sa karte sveta.
Covek koji je vratio ponos Srpskom narodu.
Sa tobom ne bih poredio nikoga,ti si jedinstven.

ako je udba toliko mocna kao shto ti pretpostavljash - zashto bi ona uopshte imala potrebu da kontrolishe osnivanje stranaka, mogu da ubace svoje ljude kad god pozhele, ako si ti u pravu. al izgleda da udba nije bila toliko mocna, neki kazhu da joj je namerno smanjena moc u tom periodu, bash zato da bi se ubacili i drugi u prichu

Da republicka Udba niej bila toliko jaka...Sloba bi ispusio na izborima...sta na izborima...ispusio bi i od Stambolica...naravno da je ona imala udela u osnivanju i kontroli stranaka...cim neka ojaca malo...dobije odmetnike u svojim redovima....a ako tu racunamo i njihove privatne vojske, sa kojima je i Mladic imao dosta problema...dolazimo do zakljucka, da su oni radili kako sluzba kaze...sluzba koja je u jednom trenutku na svoj nacin interpretirala cak i titovu volju, pod stare dane...

Poslednja izmena:

Back