Ko je Tito ?

Ko je bio Josip Broz Tito ?

• Hrvat iz Kumrovca

• Agent masona, Vatikana i zapadnih sila

• Ne znam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
katastrofa srpskog naroda u WWII, koja je znacajno manja nego u ratovima devedesesetih, desila se u kraljevini i onome sto je kraljevina uspela ili nije uspela u odnosu sa cro

ne zaboravite na sporazum cvetkovic macek, i neosnovano davanje teritorija cro banovini u reziji kneza pavla. tu su se i desila najveca ustaska zverstva

Pa čekaj, ako je imao zadaću, znači da se trudio, a ako se trudio, znači da su se ovi pre njega trudili isto tako, samo u suprotnom pravcu. Da li ti to hoćeš da kažeš da su komunisti bili pozitiva za narod?

ne pricham o antikomunizmu i komunizmu vec o nechem drugom. moje mishljenje o crvenoj bandi je poznato.
komunizam je samo leva ruka a nacizam desna istog starog dushmana.
treba da shvatish da su i marx i hitler bili nemci i josh neshto uz to.

ne pricham o antikomunizmu i komunizmu vec o nechem drugom. moje mishljenje o crvenoj bandi je poznato.
komunizam je samo leva ruka a nacizam desna istog starog dushmana.
treba da shvatish da su i marx i hitler bili nemci i josh neshto uz to.

Ok, uredu. Ali gde je onda tu mesić? Kojoj tačno ruci kog dušmanina on onda pripada s obzirom da, niti je komunista bio, niti naci?

izvini, tako mi izgedas

olako se batara pojmom komunishti, pa ko velim ima tu i cetnika

Mozes mi slobodno reci da sam Cetnik, bila bi mi cast :)
Ali pitanje je sta je Cetnik, ko ustvari? To sam vec objasnio u jednoj temi pre 2 dana.:D
Manipulisanje komunizmom je u stvari odraz desavanja u proslom veku na teritoriji Balkana,kao i Istocnog bloka, koja je povukla jako velike negativnosti, odnosno stetu Ruskoj kao i Srbskoj Naciji. Prema tome, nema cemu da se cudis, vec je potrebno provaliti sta je "hteo pisac da kaze" kad pomene komunizam :D

srbi nisu(nismo) lose prosli sa komunistima. mozda ne znas ali skooro svi putevi su bili bez asfalta, a sela bez struje

pricali su ljudi iz npr zajecara da su se rodili drugi put kad im je put asfaltiran

svi gradovi su imali desetine fabrika i preduzeca, znam firmu koja je od 1970 samostalmno zaradjivala na otvorenom trzistu

Ok, uredu. Ali gde je onda tu mesić? Kojoj tačno ruci kog dušmanina on onda pripada s obzirom da, niti je komunista bio, niti naci?

stupe mesic je kromanjonac tj kako se to feminizirano kazhe rvat. to ti je ono po potrebi, u zavisnosti od situacije. kad nacisti pobedjuju - onda je u ustashama, 369. vrazhja divizija, staljingrad... kad crveni pobedjuju onda glumi partizana. uglavnom, ono shto je konstantno, uvek viri iz nemachkog dupeta, makar i kroz zastupanje neke od nabrojanih nemachkih ideologija.

stupe mesic je kromanjonac tj kako se to feminizirano kazhe rvat. to ti je ono po potrebi, u zavisnosti od situacije. kad nacisti pobedjuju - onda je u ustashama, 369. vrazhja divizija, staljingrad... kad crveni pobedjuju onda glumi partizana. uglavnom, ono shto je konstantno, uvek viri iz nemachkog dupeta, makar i kroz zastupanje neke od nabrojanih nemachkih ideologija.

A pa to da, tačno.

srbi nisu(nismo) lose prosli sa komunistima. mozda ne znas ali skooro svi putevi su bili bez asfalta, a sela bez struje

pricali su ljudi iz npr zajecara da su se rodili drugi put kad im je put asfaltiran

svi gradovi su imali desetine fabrika i preduzeca, znam firmu koja je od 1970 samostalmno zaradjivala na otvorenom trzistu

Cccc...
Znaci da ne bi smo imali puteve/asvalt da nije bilo komunista???
Sad moram da te pitam, da li si ti normalan???
Imali bi vise i ranije da nije bilo komunista! :rtfm:

Србија је имала хидроцентралу 1903, а кад смо код четника, скоро уведоше струју неком селу јер је било "четничко". Било у новинама :lol:
Што каже овај сада наследник црвених, дирекртор путева Србије, није битно ми ту да се замајавамо са Коридорима и кључним путевима, треба асфалтирати села.
Још нису завршили пројекат :cepanje:

Cccc...

Hm, pa sad.... :lol:

Najpre i najviše se izgradi kad je radne snage dosta, a pogotovo kad je besplatna. :per:

http://3.***************/_XHL1YQqehAs/TH1C9jYFIcI/AAAAAAAAE1I/A9AnVBksnpw/s400/building_pyramids1m.jpg

Cccc...

eto pocinju da ti rade klikeri, samo da se pitas prava pitanja, samo ti je predznak jos uvek propagandno nametnut

gde god je cetnicka ideoligija 'pobedila' tu smo gubili, bitke i teritorije

eto pocinju da ti rade klikeri, samo da se pitas prava pitanja, samo ti je predznak jos uvek propagandno nametnut

gde god je cetnicka ideoligija 'pobedila' tu smo gubili, bitke i teritorije

Vidim da si jeo bunike....
Pa nemozes ni svoju jednu rec da razumes a zelis mene :D
Sad prisvajas moja tumacenja/izjave? :lol:

Kojih Cetnika? Svasta, ja neznam da su neki Cetnici vladali Srbijom zadnjih 100 godina, ako ne nazivas jedino ove komunjare Cetnicima :hahaha:
Ustvari, neznam da su ikad Cetnici vladali...
Opet neka komunisticka istorija?:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

I to sto kazes....Seselj, Draskovic, Arkan, Mauzer...i jesu bili komunci...stoka prodana...na njih sam mislio...u pravu si...to su ***** nevidjene...

pa ne, lupio si to za mauzera i arkana da su bili komunisti najstrashnije, i sad odjednom kao puj pike ne vazhi ne prichamo o tome, ne ide to

****** si ti antikomunista, ti si anti u nekim ozbiljnijim stvarima, to izvire, nije antikomunizam dovoljno objashnjenje, ne pokriva

jes ti taliban?

Back