Ko je Tito ?

Ko je bio Josip Broz Tito ?

• Hrvat iz Kumrovca

• Agent masona, Vatikana i zapadnih sila

• Ne znam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Titu ste dali TITULU!! Titulu bravara,metalostrugara, da bi nesto bio u ocima Naroda, posto je bio 0, jedno veliko nista, jedno veliko zlo!!!

qhurac sam mu ja dao..sam si je dodjeljivao...bio je šeptrlja da je imalo bio dobar u svom zanatu ne bi otišao u politiku i tolike ljude pobio..radio bi sovj posao..ovako..mater mu ebem pobio je sve koji se s njimeme nisu slagali..a i lopov je bio..i to veliki....svjetski...

qhurac sam mu ja dao..sam si je dodjeljivao...bio je šeptrlja da je imalo bio dobar u svom zanatu ne bi otišao u politiku i tolike ljude pobio..radio bi sovj posao..ovako..mater mu ebem pobio je sve koji se s njimeme nisu slagali..a i lopov je bio..i to veliki....svjetski...

Sa uvazenim postovanjem, nisam mislio na tebe licno :D

ko je da je bio je drzavnik, vojskovodja i humanista

ovi danas miljenici zapada, predadose sve vojne i drzavne rukovodioce srpskog naroda, zaduzili se sto milijardi, dobili 130 milijardi, a privreda srbije nikad bednija

5o godina mira i prosperiteta nasprad 20 godina demokratije, ratova i devastacije, materijalne i duhovne

ovi danas miljenici zapada, predadose sve vojne i drzavne rukovodioce srpskog naroda, zaduzili se sto milijardi, dobili 130 milijardi, a privreda srbije nikad bednija

5o godina mira i prosperiteta nasprad 20 godina demokratije, ratova i devastacije, materijalne i duhovne

Највише хуманиста и војсковођа :lol: Има горе на линку (Андрониковом) помиње се човек,а ако нађеш негде књигу, ја имам репринт Ж. Павловић "Биланс совјетског термидора", тај човек је био баш комуниста, чист као суза; по Титовом налогу убио га је Крцун, једна од првих жртава црвеног терора ;)

1. nishta lakshe nego prichati o slobodi i humanizmu
2. bio je kaplar austrougarske, nikakav vojskovodja, obichna spletkaroshka vucibatina
3. tzv 50 godina mira i ostalih blablatruc gluposti su u stvari 50 godina tihog genocida tj prikrivenog zlochina i istovremenog zaduzhivanja kreditima drzhave o kojoj je kao vodio rachuna

Највише хуманиста и војсковођа :lol: Има горе на линку (Андрониковом) помиње се човек,а ако нађеш негде књигу, ја имам репринт Ж. Павловић "Биланс совјетског термидора", тај човек је био баш комуниста, чист као суза; по Титовом налогу убио га је Крцун, једна од првих жртава црвеног терора ;)

da, i ?

i tadicevci usred bgd ubili nenaoruzanog demonstranta cizmama, pa nikom nista

koliko je danas ljudi u zatvoru bez osnova?

koliko su dobili za ubistvo tatona? a nisu ga ubili, preminuo je posle 12 dana u boljnici i posle dve opreacije?

ima toga dosta

1. nishta lakshe nego prichati o slobodi i humanizmu
2. bio je kaplar austrougarske, nikakav vojskovodja, obichna spletkaroshka vucibatina
3. tzv 50 godina mira i ostalih blablatruc gluposti su u stvari 50 godina tihog genocida tj prikrivenog zlochina i istovremenog zaduzhivanja kreditima drzhave o kojoj je kao vodio rachuna

tvoje imisljenje. imas pravo na misljenje.

sto si vise u krivu, imaces vise stete, a pogledaj zadnjih 20 godina kolika je steta otkako je `demokratija` i visestranacje

tvoje imisljenje. imas pravo na misljenje.

sto si vise u krivu, imaces vise stete, a pogledaj zadnjih 20 godina kolika je steta otkako je `demokratija` i visestranacje

ja nisam demokrata u sadashnjem smislu te rechi, danashnje najvece demokrate su bivshi jahachi popova i golootochki chuvari, nemam ja nishta sa njima, oni su totijeva deca

shto se tiche shtete, oni koji nam je nanose su nam vec toliko duzhni da samo hiljadugodishnja okupacija njihovih drzhava uz istovremen teror nad njihovim stanovnishtvom mogu nadoknaditi deo shtete koja je naneta srbiji i srpskom narodu

al ne budimo neobuzdani, srbija se nece svetiti, al nece ni zaboraviti

Poslednja izmena:

Back