gost 246390
Buduća legenda
- Poruka
- 38.508
nešto sam zasro... čim se Vas dvojica s menom slažite..moram okrenuti taktiku....![]()
...
Nisi nisi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nešto sam zasro... čim se Vas dvojica s menom slažite..moram okrenuti taktiku....![]()
...

Titu ste dali TITULU!! Titulu bravara,metalostrugara, da bi nesto bio u ocima Naroda, posto je bio 0, jedno veliko nista, jedno veliko zlo!!!
Ocigledno si debelo zasro!![]()

qhurac sam mu ja dao..sam si je dodjeljivao...bio je šeptrlja da je imalo bio dobar u svom zanatu ne bi otišao u politiku i tolike ljude pobio..radio bi sovj posao..ovako..mater mu ebem pobio je sve koji se s njimeme nisu slagali..a i lopov je bio..i to veliki....svjetski...
Opet sinko pravis pizdarije?jes vala jesam...es vido ova dvojica sve što sam napisao... potpisuju...e.jesu paceri..uvlakači..![]()
![]()

Sa uvazenim postovanjem, nisam mislio na tebe licno![]()
ko je da je bio je drzavnik, vojskovodja i humanista
ovi danas miljenici zapada, predadose sve vojne i drzavne rukovodioce srpskog naroda, zaduzili se sto milijardi, dobili 130 milijardi, a privreda srbije nikad bednija

ovi danas miljenici zapada, predadose sve vojne i drzavne rukovodioce srpskog naroda, zaduzili se sto milijardi, dobili 130 milijardi, a privreda srbije nikad bednija
a šta je to kao ..Srbima ..bilo bolkje dok je Tile bo živ..ae reci??![]()
Ovi danas su njegovi nasednici,dovrsavaju ono sto on nije stigao....
5o godina mira i prosperiteta nasprad 20 godina demokratije, ratova i devastacije, materijalne i duhovne
Има горе на линку (Андрониковом) помиње се човек,а ако нађеш негде књигу, ја имам репринт Ж. Павловић "Биланс совјетског термидора", тај човек је био баш комуниста, чист као суза; по Титовом налогу убио га је Крцун, једна од првих жртава црвеног терора ti si bolid. prvo pobijte ustase pa se javi
.ko je da je bio je drzavnik, vojskovodja i humanista
5o godina mira i prosperiteta nasprad 20 godina demokratije, ratova i devastacije, materijalne i duhovne
Ebli te oni, bas ti takvi koje si naveo su glavni naslednici brozovijskog zlocinackog delovanja danas.tako govore maldi ldp, nedozreli vuk draskovic i `cetnici`. zamisli 2011 i `cetnici`. kafansko kriminalne osobe

Највише хуманиста и војсковођаИма горе на линку (Андрониковом) помиње се човек,а ако нађеш негде књигу, ја имам репринт Ж. Павловић "Биланс совјетског термидора", тај човек је био баш комуниста, чист као суза; по Титовом налогу убио га је Крцун, једна од првих жртава црвеног терора
![]()
3. tzv 50 godina mira i ostalih blablatruc gluposti su u stvari 50 godina tihog genocida tj prikrivenog zlochina

1. nishta lakshe nego prichati o slobodi i humanizmu
2. bio je kaplar austrougarske, nikakav vojskovodja, obichna spletkaroshka vucibatina
3. tzv 50 godina mira i ostalih blablatruc gluposti su u stvari 50 godina tihog genocida tj prikrivenog zlochina i istovremenog zaduzhivanja kreditima drzhave o kojoj je kao vodio rachuna

Ovo je tako dirljivo, mislim da ću prdnuti.![]()

tvoje imisljenje. imas pravo na misljenje.
sto si vise u krivu, imaces vise stete, a pogledaj zadnjih 20 godina kolika je steta otkako je `demokratija` i visestranacje
Ovo je tako dirljivo, mislim da ću prdnuti.![]()