Kada pogledamo stanje u nasem drustvu,vecina ljudi ocekuje spasenje i resenje svojih problema od raznih "bogova"-Evropske unije,Putina,Novaka Djokovica,okultnih vestina.......ali ne i od Hrista. Sta je razlog ovog otpadnistva?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ti mene poznajes pa znas da sam ja glavni razlog? uozbilji se...razlog?
takvi kao ti
Sta da ti kazem, ljudi su izgubili poverenje u crkvu. U hriscanstvo. Plus sto su Putin, Djokovic, pa i EU pravi, opipljivi, i rade nesto dobro za nas, dok taj bog o kom pricas ne radi nista konkretno. Nista vidljivo. Imaginaran je.
Razlog otpadnistva? Sta Hrist moze da uradi? Ne moze nista zato sto je mrtav a i da je ziv ne bi mogao da uradi isto nista. Zasto? Zato sto je obican covek koji je inace ,po mom misljenu, bio veoma pametan kad je uspeo da obmane silan narod tvrdeci da je bog. Sta EU,Putin I Djokovic mogu da urade? Sigurno vise od Hrista
Sta da ti kazem, ljudi su izgubili poverenje u crkvu. U hriscanstvo. Plus sto su Putin, Djokovic, pa i EU pravi, opipljivi, i rade nesto dobro za nas, dok taj bog o kom pricas ne radi nista konkretno. Nista vidljivo. Imaginaran je.
Razlog otpadnistva? Sta Hrist moze da uradi? Ne moze nista zato sto je mrtav a i da je ziv ne bi mogao da uradi isto nista. Zasto? Zato sto je obican covek koji je inace ,po mom misljenu, bio veoma pametan kad je uspeo da obmane silan narod tvrdeci da je bog. Sta EU,Putin I Djokovic mogu da urade? Sigurno vise od Hrista
sta mogu da urade vise od hrista? mogu da ti daju vecni zivot?
Šta može čovek da uradi bez istine?
a kako to ti opipavas EU majke ti??
blago onima koji ne vide a veruju...
sta mogu da urade vise od hrista? mogu da ti daju vecni zivot?
Ne mogu ali ne moze ni hrist
Ne opipavam EU, ocigledno, ali su vidljive (i opipljive) stvari koje oni cine za nas. Nisam pobornik EU integracija pod ovim uslovima (da se odreknemo Kosova), ali neoboriva je cinjenica da je EU sistem na visem nivou i da je za svaku drzavu dobro da bude clan jedne takve unije. Krediti, pozajmice, povoljniji uslovi za izvoz, mogucnost zaposlenja u drzavama EU... sve je to "opipljivo" i od toga imamo neke koristi.
O kakvom večnom životu je reč?
kako znas? ko moze onda?
Ne opipavam EU, ocigledno, ali su vidljive (i opipljive) stvari koje oni cine za nas. Nisam pobornik EU integracija pod ovim uslovima (da se odreknemo Kosova), ali neoboriva je cinjenica da je EU sistem na visem nivou i da je za svaku drzavu dobro da bude clan jedne takve unije. Krediti, pozajmice, povoljniji uslovi za izvoz, mogucnost zaposlenja u drzavama EU... sve je to "opipljivo" i od toga imamo neke koristi.
Ne moze niko da ti da ono sto ne postoji
Ne znam šta je tačno smisao teme, al' mogu Vam reći da je BOG neki forumaš koji koristi nik david 88, obratite pažnju na njega.
o vecnom zivotu u ljubavi...bez greha...