Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 85.402
to nije tvoj pronlemKako osigurani kad su vecina bez registracije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to nije tvoj pronlemKako osigurani kad su vecina bez registracije?
Prevareni su,.. po ko zna koji put. ne prodaju se oni tako,.. samo su lakoverni, pa veruju,.. a njegovi su mediji.jbga taj za to dobio pare,sad vide u kakvo ***** su svesno stali,podrzavsi ***** zarad njegove tiranije
NikoPrijatelji, to su siroti ljudi, ne znaju ni za krstaricu, ni za botove. Misle na kišu, na nebo,.. da im Bog da kišu.
znaš li ti za šta nam sad treba kiša ?
Šta sad treba baciti od đubriva ? pošto je sad Ureja - koliko je to u meterima žita (pšenice).
To su nihove misli,.. njihove brige. naše,..
------------------------------
Ko će da radi zemlju za pet godina ?
KO ?
prijavljeno kao neispravna tema, tj tema se ne sastoji od jednog pitanja, bez sadrzaja, berz stava, bez cinjenica, bez veze smozgomGkedao sam juče dugo, dugo,.. samo me jedna misao mučila:
Ko je to uradio ?,..
To studenti nisu uradili...
Od šećara u gorivu, zaribaju klipovi..
nekome je taj "Ferga" bio nada,.. da će moći da školuje decu... da odu, da se ne pate kao on.
Nismo, Perfi,.. kad se digne kuka i motika,.. onda je kraj tiraniji.Niko
Svi će imati aplikaciju preko koje će svakog dana zaradjivati po 2000 dolara
Shvataš li ti da smo mi dinosaurusi koji umiru?
ne moz biti prevaren osim ako ne zivis na Marsu i ne znas sa kakvim vnetomgo imas poslaPrevareni su,.. po ko zna koji put. ne prodaju se oni tako,.. samo su lakoverni, pa veruju,.. a njegovi su mediji.
I zato sam na njihovoj strani.
Svaki seljak u ovoj zemlji ima zdravu seljačku logiku da zaštiti svoju porodicu i imovinu makar odigrao i kolo sa djavolom ličnoPrevareni su,.. po ko zna koji put. ne prodaju se oni tako,.. samo su lakoverni, pa veruju,.. a njegovi su mediji.
I zato sam na njihovoj strani.
Hvala na brizi, još može da zabavi, ali nisam mislio na njega.Bili su upotrebljeni od strane demonstranata samo za fotografisanje
Ali zato su im Ćaciji iebali kevu.
Ne znam kako možeš da ostaviš ovako nesuvisli komentar.
Vaš organ je mlohav i uskoro će biti odsečen jer ne služi više svrsi zbog koje postoji
To svi mi znamo osim njega.Nismo, Perfi,.. kad se digne kuka i motika,.. onda je kraj tiraniji.
Skupo će ti traktori da ga koštaju,.. neka je i kralj đavola,.. odzvonilo mu je.
Ne ocajavajDanas u mojoj ulici više nema stoke od ćoška do ćoška.
Nekad je svaka kuća imala bar po dve tri krave.
Veterinarska stanica je zatvorena.
Dolaze nam kušmiteri iz grada da oltuju kere i mačke.
Kružile su glasine da su traktori iznajmljeni po ceni od 250 evra za danTo svi mi znamo osim njega.
On je mirno juče obilazio skandalozno gradilište Expo dok smo mi stajali na kiši i plakali od besa
Jedan čovek blokira celu državu
A seljaci mu daju traktore iz naivnosti…daj!
Znam da su pritisci po manjim mestima užasni i surovi
Ali u ovom trenutku saradjivati sa hegemonom da bi sačuvao svoj sitni interes je sramota
Pa eto!Kružile su glasine da su traktori iznajmljeni po ceni od 250 evra za dan
Oni koji su ih zato doterali tuGkedao sam juče dugo, dugo,.. samo me jedna misao mučila:
Ko je to uradio ?,..
To studenti nisu uradili...
Od šećara u gorivu, zaribaju klipovi..
nekome je taj "Ferga" bio nada,.. da će moći da školuje decu... da odu, da se ne pate kao on.
Ne očajavam.Ne ocajavaj
Tvoji postovi me uvek nasmeju![]()
Moram.seljak sa vracara ??? oce to
daa, tebe smoć videli,.. idi, odmori malo,..lepo, lepo. mene te gej fore ne pale
sad da vidimo dezurnog moda
Kad će ta kuka i motika?Nismo, Perfi,.. kad se digne kuka i motika,.. onda je kraj tiraniji.
Skupo će ti traktori da ga koštaju,.. neka je i kralj đavola,.. odzvonilo mu je.
Ko s đavolom tikve sadi.....Pa eto!
Sad mo je drago što ih vraćaju u delovima
Zašto se naš čovek proda ovako jeftino nikad mi neće biti jasno
Razumem.Ne očajavam.
Moralo je tako.
Dva puta sam vraćao nakupce sa kapije jer nisam mogao da prodam krave.
Evo i sad mi se plače
To ja pricam i vise ne mogu ni da pricam...Kad će ta kuka i motika?
Prodjoše nam životi u jalovom vakumu
Kao i svuda.Da snsosvki orkovi su došli i ponašaju se kao da je to njihova prćija.
Ovde inače živi pristojan svet koji je sada nevidljiv
Hvala.Razumem.
Predstava u tri činaHvala na brizi, još može da zabavi, ali nisam mislio na njega.
Traktori su mogli da posluže kao bager 2000.
To je neko ukapirao 14. kad su ljudi počeli da pale i turiraju traktore.
Brže bolje poslao ćacije da onesposobe potencijalnu pretnju
Za to smo sami krivi,.. idemo na popravniKad će ta kuka i motika?
Prodjoše nam životi u jalovom vakumu