nensy4ever
Poznat
- Poruka
- 7.090
wooooow da ne plachesh mozda tada?White Horse:Ja ne kapiram samu poentu pušenja! Moji ne puše, pa nisam navikla na dim i smeta mi kada neko u mojoj blizini puši! Ako je nekome cool i izazov da proba, meni je izazov ostati karakter i reći NE! I nemam namere ni da probam!
Moja drugarica je recimo zapalila iz meni najglupljeg razloga na svetu- jer joj je dečko rekao da nema petlju, i ona bi da mu se dokazuje ( :? ) !!! Najviše se nerviram kada meni bliske osobe (rođaci itd.) puše i ja ih gledam kako se truju!
Treba zabraniti cigarete maloletnicima (zabranjeno jeste, ali koliko vidim, to se baš i ne praktikuje)! Nije da se zrelost stiče sa tih sudbonosnih 18, ali kada stekneš samostalnost, i odgovornost za sopstvene postupke, i budeš dovoljno odrastao i da pored svega oćeš da pušiš-puši! A maloletnici su podložni uticajima, emocije im u tom periodu vladaju nad razumom,organizam im je u razvoju... to su jednostavno loše godine kada se mlade osobe tek upoznaju sa svim porocima itd. To je moje mišljenje!
pozzz

:shock: koj' si ti freak...chim se ti ty neshto lozish na neNarodny myziq i prospipash neke pybertetske fazone ili si ostarela pa sad si nashla da prosipash pamet,sve mi je jasno...zavrshitjesh ti sa tzigarama garant
verovatno si do sad rasla na nekom drvety
chisto foliranje...
....nemoj tako...ona je NOVA....i treba da se uklopi,....
)