ja neiskusna, ti zbunjen..Incognito:ian:kad ne umesh, posao prepusti iskusnom... :wink:
Hmmm... sad si me zbunila... ko ne ume, ko je iskusan, sta prepustiti...
Ah... ko je ovde lud, a ko zbunjen?![]()
Jaooj, Inco pa shta cemo mi napraviti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja neiskusna, ti zbunjen..Incognito:ian:kad ne umesh, posao prepusti iskusnom... :wink:
Hmmm... sad si me zbunila... ko ne ume, ko je iskusan, sta prepustiti...
Ah... ko je ovde lud, a ko zbunjen?![]()
ian:ja neiskusna, ti zbunjen..
ops:
:wink:

Incognito:ian:ja neiskusna, ti zbunjen..
Lepotice moja... napravicemo CUDO!![]()
ops:

heheheheeIncognito:Deda Mraz je najveci pedofil!
A vidim sjatile se zene na mene... moracu da organizujem neki konkurs... jos uvek se dvoumim, troumim, cetvoroumim...
Ma koja me prva dohvati na rostilju, njen sam :wink:![]()
![]()
.mmm- ne znam ni ja ...Kosmo kaze 'bice dana'mishica:E, pa ja bi prva dosla da mogu, da sam bar u Novom Sadu, ovako nista, mogu samo da vam kazem da se lepo provedete i za mene. A nije mi ni jasno zasto Kosmo nece da dodje (jel ima on devojcicu?), vidis da su mi i Deda Mraza oteli.
ops:mishica:E, pa ja bi prva dosla da mogu, da sam bar u Novom Sadu, ovako nista, mogu samo da vam kazem da se lepo provedete i za mene. A nije mi ni jasno zasto Kosmo nece da dodje (jel ima on devojcicu?), vidis da su mi i Deda Mraza oteli.

Ja obozavam vatromet ... za megdana ... :wink:ian:mmm- ne znam ni ja ...Kosmo kaze 'bice dana'mishica:E, pa ja bi prva dosla da mogu, da sam bar u Novom Sadu, ovako nista, mogu samo da vam kazem da se lepo provedete i za mene. A nije mi ni jasno zasto Kosmo nece da dodje (jel ima on devojcicu?), vidis da su mi i Deda Mraza oteli.
ops:
mishica:Kosmo, mi bi vatromet :wink: , a ne megdan! Pa zar nisi to prvo obecao?

kosmopolit:mishica:Kosmo, mi bi vatromet :wink: , a ne megdan! Pa zar nisi to prvo obecao?
al se ti primas![]()
sala mala![]()
![]()
![]()

mishica:kosmopolit:mishica:Kosmo, mi bi vatromet :wink: , a ne megdan! Pa zar nisi to prvo obecao?
al se ti primas![]()
sala mala![]()
![]()
![]()
Fazon izlevatiti mishicu!?![]()