Ko je na liniji

• Začetnik teme Začetnik teme Zak
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ian:
hehehehee
nazalost devojaka moram da saopshtim da Inco i ja zajedno dolazimo na roshtilj...a posle ako prezivi ko ga dohvati njen je...

Tako je... reci im da me malo ostave na miru :twisted:

Nego, dusice, hoces ti da vezbas malo... ako krene fight oko mene na rostilju, da pobedis... ja bih bash to voleo ;) :twisted:

A vi ste se bas raspricali... Otisao na pivo, vratio se posle 2 sata, i zatekao buljuk postova...

No, svaka cast Zaku... I ako on sad ovo ne moze da cuje, svi se molimo za njega ;)

Pa kad si vec to pomenu, ajde da mi ucinis jednui uslugu. Dodji na FCorum knjizevnost i budi na mojoj strani (naravno, ukoliko se slozis sa mnom). Ima tamo jedan par bolesnika, sami su rekli da su bili u Palmoticevoj na lecenju, a kapiram da su dijagnoze sasvim ozbiljne) sto svaki topik upropasti, a moderatorka Lilit...ma videces. Ona ne postuje pravila foruma i ....aj dodji.

he he... vazi... mada nisam ja neki knjiski moljac... jedino mogu da diskutujem o epskoj fantastici... a ima dobrih par godina da nisam seo da ozbiljno procitam neko teze stivo...

No, evo, ja cu bar da probam da pomognem...

Upravo protiv takvih umoljcanih duhova se tamo i borim!!!!! Ne bi procitali nista sto im njihovi profesori akademici jednom-nogom-u-grobu nisu savetovali....Sta da ti kazem kad je moje misljenje da je zaplet u Ani Karenjinoj kraqjnje jeftin i da je "Carobni breg" smrtno dosadna knjiga naisao na savete tipa "upisi shumarski", a ja samo sto nisam diplomirala naq knjizevnosti...
SUBVERZIVA, AJMO!

URA URA URA pa ti i ja se slazemooooooo!!!!!! I tako su Inco i Betty odleprsali u oblacku logike, drzeci se za ruke, kroz sjajnu i zvezdanu noc iznad Beograda koj aje stucala i vrpoljila se u svom gnezdu. Predeo iznad planete koju su lagano napustali postepenho je iscezavao, prijatni topli lahor milovao je njihove gole ruke, dok su hrlili u susret necemu sasvim neobicnom.

Back