Incognito:Eh... lako tebi g-rock... a meni sto prete da ce da me bace na resetku... Pa kad zatvorim oci i zamislim rostilj, k'o da sam vec jednom nogom u paklu![]()
![]()
![]()
![]()
ma bas te briga! ako te bas ispeku na rostilju, ti njih banuj

Incognito:Eh... lako tebi g-rock... a meni sto prete da ce da me bace na resetku... Pa kad zatvorim oci i zamislim rostilj, k'o da sam vec jednom nogom u paklu![]()
![]()
![]()
![]()
Moj prvi roshtilj i Inco na njemu..pa ne znam shta da kazemIncognito:Eh... lako tebi g-rock... a meni sto prete da ce da me bace na resetku... Pa kad zatvorim oci i zamislim rostilj, k'o da sam vec jednom nogom u paklu![]()
![]()
![]()
![]()
ian:Moj prvi roshtilj i Inco na njemu..pa ne znam shta da kazem![]()
Lako je tebi...ti ni izveshtaj nisi pisao...a sad prete novopridoshlim 8)g-rock:to su i meni bili obecali...pa i nije bolelo....mnogo...
ian:Ne brini...prvi put...boli??
Kao da mi neka slova fale??Incooo..
a na roshtilju??kosmopolit:ja sam tu![]()
ian:a na roshtilju??kosmopolit:ja sam tu![]()
Nije strashno ako nije prvi put..kosmopolit:ian:a na roshtilju??kosmopolit:ja sam tu![]()
neki drugi put![]()
In - zero , a shto se tiche svih mojih godina,pogledaj prosek godina ljudi na forumu... poz. :wink:Incognito:Au... al nam je ian iskusna, ako je prevalila sve to preko ledja... moze li se znati koliko godinica (iskustva) imas?:wink:
![]()
Kosmo prelazi ti u naviku 'bice dana'?ian:bice dana ... :wink:
kosmopolit:Kosmo prelazi ti u naviku 'bice dana'?ian:bice dana ... :wink:
zivot je kratak..i roshtilj i farma, konji i kokoshi..i pelene i papice, pa ako zelish da proputujesh po svetu, pa stomachic usled neaktivnog zivota i otrova danashnjice, pa prva seksualna iskustva (sa strane), pa opet pelene...pa shah u parku i klackalice, ljuljashke, naochare...kad, reci kad? :wink:
ian:pa Inco ti si obecao da cesh me voditi za ruchicuops:
ops:
ops:
ian:kad ne umesh, posao prepusti iskusnom... :wink: