heya, it's f&ckin' friday...d1:neispavano i nervozno od kad sam oci otvorio i pomislio na stvari koje danas moram da obavim...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
heya, it's f&ckin' friday...d1:neispavano i nervozno od kad sam oci otvorio i pomislio na stvari koje danas moram da obavim...![]()
Za ovde il' za poneti?ian:pet, molim...Jandrla:'brojtro svima!
Jandrla:Za ovde il' za poneti?ian:pet, molim...Jandrla:'brojtro svima!

Izvol'te!ian:Jandrla:Za ovde il' za poneti?ian:pet, molim...Jandrla:'brojtro svima!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bas lepo sto je petak jedva cekam sutrapogotovo kad je ovako divan suncan dan pticice cvrkucu cvece mirise bas sam se raznezila 8)blondi:ma nema lepše nego kad je na petak praznik![]()
i kad znaš da te negde neko čuvao od zlamell:pogotovo kad je ovako divan suncan dan pticice cvrkucu cvece mirise bas sam se raznezila 8)blondi:ma nema lepše nego kad je na petak praznik![]()
na ramenima mi 2 andjela sjede cuvaju me od nesrece i bjede 2 andjela danju nocu rade paze da mi neko srecu ne ukradeblondi:i kad znaš da te negde neko čuvao od zlamell:pogotovo kad je ovako divan suncan dan pticice cvrkucu cvece mirise bas sam se raznezila 8)blondi:ma nema lepše nego kad je na petak praznik![]()
![]()