heya, it's f&ckin' friday...d1:neispavano i nervozno od kad sam oci otvorio i pomislio na stvari koje danas moram da obavim...
 and 8)
 and 8)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
heya, it's f&ckin' friday...d1:neispavano i nervozno od kad sam oci otvorio i pomislio na stvari koje danas moram da obavim...
 and 8)
 and 8)Za ovde il' za poneti?ian:pet, molim...Jandrla:'brojtro svima!
Jandrla:Za ovde il' za poneti?ian:pet, molim...Jandrla:'brojtro svima!

Izvol'te!ian:Jandrla:Za ovde il' za poneti?ian:pet, molim...Jandrla:'brojtro svima!

bas lepo sto je petak jedva cekam sutra
 bas lepo sto je petak jedva cekam sutra
pogotovo kad je ovako divan suncan dan pticice cvrkucu cvece mirise bas sam se raznezila 8)blondi:ma nema lepše nego kad je na petak praznik
i kad znaš da te negde neko čuvao od zlamell:pogotovo kad je ovako divan suncan dan pticice cvrkucu cvece mirise bas sam se raznezila 8)blondi:ma nema lepše nego kad je na petak praznik

na ramenima mi 2 andjela sjede cuvaju me od nesrece i bjede 2 andjela danju nocu rade paze da mi neko srecu ne ukradeblondi:i kad znaš da te negde neko čuvao od zlamell:pogotovo kad je ovako divan suncan dan pticice cvrkucu cvece mirise bas sam se raznezila 8)blondi:ma nema lepše nego kad je na petak praznik