Jandrla
Poznat
- Poruka
- 7.213
Protect and serve! :wink:blondi:hahahaha... ma kažem vam ja informatičari su zlato 8)Jandrla:LovesanM77.ultramodified.for.reply.to.my.girlfriend.by.d1 Unpatchable! :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Protect and serve! :wink:blondi:hahahaha... ma kažem vam ja informatičari su zlato 8)Jandrla:LovesanM77.ultramodified.for.reply.to.my.girlfriend.by.d1 Unpatchable! :wink:
Jandrla:Shala mala! :wink:JOVANA77:joj kakav si......................ccccc
ma nije on bas takav...............
Understood! :xJOVANA77:Jandrla:Shala mala! :wink:JOVANA77:joj kakav si......................ccccc
ma nije on bas takav...............
nemoj micu moju da mi diras!!!!!!!!!!
:wink:
ma mi informatičari smo neke vrste sekta 8)Jandrla:Protect and serve! :wink:blondi:hahahaha... ma kažem vam ja informatičari su zlato 8)Jandrla:LovesanM77.ultramodified.for.reply.to.my.girlfriend.by.d1 Unpatchable! :wink:

And open-source forum server software...for better profit of the K.,too! :wink:blondi:ma mi informatičari smo neke vrste sekta 8)Jandrla:Protect and serve! :wink:blondi:hahahaha... ma kažem vam ja informatičari su zlato 8)Jandrla:LovesanM77.ultramodified.for.reply.to.my.girlfriend.by.d1 Unpatchable! :wink:
Long live the server![]()
Poceo si da razmisljas globalno...nije lose!...Patentiraj ga kao Detektor za.... :wink:d1:samo da smislim virus koji ce da se siri samo na LJiS forumu putem poruka.... da napada samo najvulgarnije majmune i lazove...
Die Hard
d1:da patentiram virus pa da me pokupi FBI ovdi.... nenenenenenenene![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaa...... ok onda :wink:Jandrla:d1:da patentiram virus pa da me pokupi FBI ovdi.... nenenenenenenene![]()
Ma mojne virus...samo detektor! :wink: :wink:

hehehehehehehe 8) 8) 8) :wink:blondi:ne treba vam detektor svi kretenosi su se več bukirali na mom p2p... IP tracinG... intruder cought in the act... just needed info-boyZ to kill... go go go... seek & destroy
![]()
pet, molim...Jandrla:'brojtro svima!