JOVANA77
Poznat
- Poruka
- 9.786
evo i mene................nadam se da se ne igrate zmurke.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pogledash zadnje 2-3 strane na KOME SHTA FALI i eto ti masaze..JOVANA77:mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
i meni bi prijala jedna masaza...................

timmy:najbolje da sad pošaljemo kostolomku i joci
JOVANA77:evo i mene................nadam se da se ne igrate zmurke.
Jandrla:JOVANA77:evo i mene................nadam se da se ne igrate zmurke.
Ajd' jednu partiju pls. :wink:
Same problem.Ajd' izmasiraj me, pa cu ja tebe! :wink:JOVANA77:Jandrla:JOVANA77:evo i mene................nadam se da se ne igrate zmurke.
Ajd' jednu partiju pls. :wink:
ma jok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jos me bole ledja...............
eto jovka a svi se bune što svude objavljuješ koga voliš... vi'š li sad da se nisi dosta potrudila :wink:JOVANA77::shock: :shock: cccccc........................
blondi:eto jovka a svi se bune što svude objavljuješ koga voliš... vi'š li sad da se nisi dosta potrudila :wink:JOVANA77::shock: :shock: cccccc........................
JOVANA77::shock: :shock: cccccc........................
Pomagaj plavokosa! :wink:blondi:eto jovka a svi se bune što svude objavljuješ koga voliš... vi'š li sad da se nisi dosta potrudila :wink:JOVANA77::shock: :shock: cccccc........................
http://www.inet.co.yu/webcam.php al' kamera ne radi!devojka_bgd:Imala sam nekad adresu onog sajta, koji prikazuje snimak iz bgd-a uzivo, jel' neko zna? :?
...slucajno...
a sad pomagajte ljudi a?Jandrla:Pomagaj plavokosa! :wink:blondi:eto jovka a svi se bune što svude objavljuješ koga voliš... vi'š li sad da se nisi dosta potrudila :wink:JOVANA77::shock: :shock: cccccc........................

Hvala :?Jandrla:http://www.inet.co.yu/webcam.php al' kamera ne radi!devojka_bgd:Imala sam nekad adresu onog sajta, koji prikazuje snimak iz bgd-a uzivo, jel' neko zna? :?
...slucajno...

Jandrla:Svaki put kad udarim reply Jovani, dobijem Virus M.77. Necu viseeeeee!![]()
JOVANA77:Jandrla:Svaki put kad udarim reply Jovani, dobijem Virus M.77. Necu viseeeeee!![]()
:shock: :shock: :shock: kakav bre virus?
Shala mala! :wink:JOVANA77:joj kakav si......................ccccc
ma nije on bas takav...............
hahahaha... ma kažem vam ja informatičari su zlato 8)Jandrla:LovesanM77.ultramodified.for.reply.to.my.girlfriend.by.d1 Unpatchable! :wink: