ko je lud a ko je zbunjen tu?

U jadan ti..idi popij nešto za smirenje..:D

P.S. Makar se ti šlogirao, moram da repliciram...:D
Lepo devojka kaže da je strašno ljubomoran na NOVE muškarce u njenoj blizini..;) ...A ona neće da živi u tegli ako se uda za njega..nego će sretati stalno nove i biti primorana da kontaktira s njima, da ispija kafe i sate provodi, sve i da neće...a tu tek počinju nevolje..;) Za sve drugo važi, ako na početku popustiš, kasnije teško da ćeš ispraviti. Ako jednom odjebeš nekog zbog ljubomornog dečka/devojke, to te čeka ceo život. Ako naučiš budućeg muža/devojku da si ti ta koja pere sudove na primer, onaj drugi nikad tanjir kasnije neće oprati...i tako..u krug..

e hvala ti sto brines za moje zdravlje :D

meni bode oci da je ona vec 2.5 god sa njim i do sada nije upoznala njega i njegove napade ljubomore i sta mu sve smeta? ma vazi...
i sad trazi savet na forumu a vamo je puna "super drugarica" druzeljubiva tra la la ....a-ha
jadna nema koga da pita....sa 27 ne zna sta da radi ? te price su samo za Riplija

mene samo zanima da li je normalno što je on ljubomoran toliko na njega.. nisam naivna i nisam glupa. da li je dokaz ljubavi ako ja prestanem da se druzim s tim novim drugom? samo me zanima i mišljenje drugih, neutralnih ljudi.

da li si ga pozvala da ide sa tobom i "drugom" na pice?
ako jesi onda nesto nije u redu sa tvojim deckom ako nisi nemoj da te cudi njegovo ponasanje.
ne mozes me ubediti da ne bi i ti "reagovala" ako bi se njemu u zivotu pojavila nova novcijata drugarica

Pa nisam ga pozvala, šta da kažem drugu "e hoće i moj momak s nama na piće" ? Naravno da neću izbegavati da se njih dvojica druže. I moj momak se kreće u tom mom društvu u kom i taj drugar.
Meni bi možda malo smetalo, ali ne bih to pokazala i ne bih ga smarala.

Pa nisam ga pozvala, šta da kažem drugu "e hoće i moj momak s nama na piće" ? Naravno da neću izbegavati da se njih dvojica druže. I moj momak se kreće u tom mom društvu u kom i taj drugar.
Meni bi možda malo smetalo, ali ne bih to pokazala i ne bih ga smarala.

pazi, mozda :D
imas 27 god sa deckom si 2.5 god nisi do sada primetila da je EKSTRENO LJUBOMORAN ...sta jos nisi primetila kod decka?
da li poznajes osobu sa kojom si 2.5god?

ajde pali nekog drugog ja se sklanjam sa teme jer je ocigledno da njaske,.

ako je sve istina ti nisi normalna jer je nemoguce da nekoga sa kim spavas 2.5 god ne poznajes ni osnovno (tj. kako reaguje na ljude koji su u tvojoj blizini)
i jos pride trazis svavete od "nevidljivih ljudi" ... gde su ti drugarice za savete? kako to da druzeljubiva devojka nema najbolju drugaricu citaj "savetnika"?

p.s. a i ovo iz uvodnog posta
Planiramo i da odemo na kaficu. Sve je to super, baš smo se lepo skontali, prija mi njegovo društvo
niste ni otisli na kafu a prija ti njegovo drustvo...njaske kao krdo foka "*****rra" :rotf:

Poslednja izmena:
Decko, ne kontam zasto se pališ, ja sam na početku napisala da je on ljubomoran. i znam da je ljubomoran. napisala sam i kad je ljubomoran. samo pitam neutralne ljude, koji nas ne znaju i koji neće držati stranu ni meni ni njemu (zato ne pitam svoje drugarice, jer će one biti pristrasne), šta misle o ovome. a ja s tim dečkom nisam otišla na kafu, ali sam sedela s njim nekoliko puta u društvu i razgovarala.

Decko, ne kontam zasto se pališ, ja sam na početku napisala da je on ljubomoran. i znam da je ljubomoran. napisala sam i kad je ljubomoran. samo pitam neutralne ljude, koji nas ne znaju i koji neće držati stranu ni meni ni njemu (zato ne pitam svoje drugarice, jer će one biti pristrasne), šta misle o ovome. a ja s tim dečkom nisam otišla na kafu, ali sam sedela s njim nekoliko puta u društvu i razgovarala.

matora :D
ne palim se nego sam neutralan to sto se tebi ne svidja moje misljenje je tvoj problem.
ako trazis tudje misljenje budi spremna da dobijes i odgovore koji ti ne prijaju.
sto se ti potresas zbog mog misljnja?sta tebe briga kako ja vidim tvoju situaciju?
imas "druga" nek te posavetuje :rotf:

Eeee ovakoc...
ja sam jedna vrlo fina i druželjubiva devojka (27 god) koja ima gomilu drugarica i 2 jaaako dobra drugara iz škole s kojima nikad ništa više od prijateljstva nisam imala. Međutim, drugari se poženiše i sad više nemaju vremena za mene. Srećom, potrefilo se da sam pre nekog vremena upoznala jako dobrog druga moje drugarice i malo po malo, počeli smo da se družimo i nas dvoje. Razmenili smo brojeve, on me pozove ponekad da vidi šta radim, par puta smo se dopisivali, sve drugarski. Planiramo i da odemo na kaficu. Sve je to super, baš smo se lepo skontali, prija mi njegovo društvo, posebno sad kad se više skoro i ne družim s mojim starim drugovima.
Ali...mom dragom je to problem. U vezi smo 2.5 god, inače je jako ljubomoran, a sad mi baš pravi scene i stalno se svađamo oko mog novog druga. On ne veruje da mi možemo da budemo samo drugovi i da tu nema ništa više od toga. Ne znam šta da radim. Njemu je problem što smo mi počeli odjednom da se družimo, što me on nazove uveče da me pita kako sam jer je čuo da sam bolesna, što hoćemo da odemo da popijemo kafu. Ne znam kako da mu objasnim da to nije ništa strašno i da se on samo tripuje?

-II-.

Eeee ovakoc...
ja sam jedna vrlo fina i druželjubiva devojka (27 god) koja ima gomilu drugarica i 2 jaaako dobra drugara iz škole s kojima nikad ništa više od prijateljstva nisam imala. Međutim, drugari se poženiše i sad više nemaju vremena za mene. Srećom, potrefilo se da sam pre nekog vremena upoznala jako dobrog druga moje drugarice i malo po malo, počeli smo da se družimo i nas dvoje. Razmenili smo brojeve, on me pozove ponekad da vidi šta radim, par puta smo se dopisivali, sve drugarski. Planiramo i da odemo na kaficu. Sve je to super, baš smo se lepo skontali, prija mi njegovo društvo, posebno sad kad se više skoro i ne družim s mojim starim drugovima.
Ali...mom dragom je to problem. U vezi smo 2.5 god, inače je jako ljubomoran, a sad mi baš pravi scene i stalno se svađamo oko mog novog druga. On ne veruje da mi možemo da budemo samo drugovi i da tu nema ništa više od toga. Ne znam šta da radim. Njemu je problem što smo mi počeli odjednom da se družimo, što me on nazove uveče da me pita kako sam jer je čuo da sam bolesna, što hoćemo da odemo da popijemo kafu. Ne znam kako da mu objasnim da to nije ništa strašno i da se on samo tripuje?

Pa mislim da je to normalna doza ljubomore. Da se on naprasno pocne druziti sa nekom novom drugaricom, cuju se, kikocu, idu na kafu, tebe ni ne pomislja da pozove, tebi ne bi smetalo?
Pozovi ga jednom sa tobom i tim drugom na cugu, da se i sam uveri (mada to nije nikakva garancija), ali umirice se, sigurno. Osim ako taj drug izgleda preterano, onda ce samo da pobesni :mrgreen:

Eeee ovakoc...

ne obaziri se na njegova gundjanja. jer ako sada pocnes dapravis ustupke eto tebe kroz godinu dana zatvorena u sobi, sa cenzurisanim tv-kanalima, jer i na tv-u ima svasta sto ne bi trebalo da gledas.
furaj svoj fazon, jedino sto treba od njega da ocekujes je da postuje tebe i tebe takvu kakva si.

ne obaziri se na njegova gundjanja. jer ako sada pocnes dapravis ustupke eto tebe kroz godinu dana zatvorena u sobi, sa cenzurisanim tv-kanalima, jer i na tv-u ima svasta sto ne bi trebalo da gledas.
furaj svoj fazon, jedino sto treba od njega da ocekujes je da postuje tebe i tebe takvu kakva si.

Amin.

Ne razumem tu logiku da ako sam u vezi onda ne smem da upoznajem nove ljude, družim se, imam prijatelje. Kao da je momak/muž istražni biro pa čim odnos zaglibi u ozbiljnije vode reciklira sve što je ispod 5 godina poznanstva a muško je. A znate šta? Žene su krive za ovo. Teška srca priznajem ali jesmo. Muškarci i nakon ženidbe ostaju u kontaktu sa prijateljima, drugarima iz kraja, izlaze sa kolegama (i koleginicama), druže se, šire krug poznanstva. A žena je puna razumevanja, tolerancije, bla, bla. Što je super. Ali isto tako ta ista žena pravo s posla trči kući da skuva supicu svom "cico, maco, bubili" čoveku, zapostavlja drugarice, maltene i roditelje jedva viđa. O karijeri da ne govorim. Znam x primera devojaka koje su odustale od stipendija za doktorske i odlaska u inostranstvo na usavršavanje jer su se plašile da ih momak ne ostavi. I sad izrodile sitnu decu, zaglibile u obaveze i sivilo pa se vajkaju "gde mi je pamet bila?". Nisu je ni imale, jer da jesu mislile bi na sebe.
Ljubomora je nesigurnost. U sebe. Da ne pominjem uzaludno trošenje energije zbog nečeg na šta nemamo uticaj. Ako neko hoće da te vara, varaće te. Nema teorije da ga sprečiš. A i što bi. Nije čovek ker da ga vežeš za direk ili dresiraš. Ljumorisanje, histerične scene, ucene, nepoverenje nakon 2,5 godine veze? Šta će da joj radi za 10 godina? Stavi joj zar i feredžu? Ako za dve godine nisi stekao poverenje i misliš da će cica da otperja čim vidi drugo muško, onda ne vidim svrhu ostanka u takvoj vezi.

Eeee ovakoc...

sve je tvom decku jasno ,a izgleda da si ti zbunjena :( a lud ce te 'ebati :(

A mozda nije u pitanju strah da ce ona da ga prevari. Mozda joj veruje da nece to uraditi.
ALi sama pomisao da se ona smeje, uziva, zeza, caska, kafenise sa nekim tamo likom, dakle uziva u drugom muskarcu a ne u njemu, i bez obzira da li ima ili nema nesto seksualno tu, posesivnom coveku ce to da smeta. Dakle, cenim da je vise posesivnost nego ljubomora u pitanju.

Amin.

Ne razumem tu logiku da ako sam u vezi onda ne smem da upoznajem nove ljude, družim se, imam prijatelje. Kao da je momak/muž istražni biro pa čim odnos zaglibi u ozbiljnije vode reciklira sve što je ispod 5 godina poznanstva a muško je. A znate šta? Žene su krive za ovo. Teška srca priznajem ali jesmo. Muškarci i nakon ženidbe ostaju u kontaktu sa prijateljima, drugarima iz kraja, izlaze sa kolegama (i koleginicama), druže se, šire krug poznanstva. A žena je puna razumevanja, tolerancije, bla, bla. Što je super. Ali isto tako ta ista žena pravo s posla trči kući da skuva supicu svom "cico, maco, bubili" čoveku, zapostavlja drugarice, maltene i roditelje jedva viđa. O karijeri da ne govorim. Znam x primera devojaka koje su odustale od stipendija za doktorske i odlaska u inostranstvo na usavršavanje jer su se plašile da ih momak ne ostavi. I sad izrodile sitnu decu, zaglibile u obaveze i sivilo pa se vajkaju "gde mi je pamet bila?". Nisu je ni imale, jer da jesu mislile bi na sebe.
Ljubomora je nesigurnost. U sebe. Da ne pominjem uzaludno trošenje energije zbog nečeg na šta nemamo uticaj. Ako neko hoće da te vara, varaće te. Nema teorije da ga sprečiš. A i što bi. Nije čovek ker da ga vežeš za direk ili dresiraš. Ljumorisanje, histerične scene, ucene, nepoverenje nakon 2,5 godine veze? Šta će da joj radi za 10 godina? Stavi joj zar i feredžu? Ako za dve godine nisi stekao poverenje i misliš da će cica da otperja čim vidi drugo muško, onda ne vidim svrhu ostanka u takvoj vezi.

oscars.png

Ludo Pileeee :cool:

Eeee ovakoc...

postavi sa *main* naloga pa ćemo ti odgovorimo pošteno :)

kol'ko sam ja skapir'o,ovde svi imaju 3 naloga lternative...sto bi u nekom prostom racunanju dovelo do toga da ovde postuju 3 osobe...a od te 3,ja sam jedna...ostaje jos dve...
neprocenjivo...ustvari,ja nisam osoba...ja sam petar jebivetar...

ja nisam osoba. ja sam ustvari kompjuterski program ili tako nešto :lol:

Back