Antilazov uvijek uspije navuci adventiste na svoj mlin. Otkako postoje forumi, znaci 20 godina njegova tema je samo napad na EGW, sada vidite s kim imate posla, on je opsjednut njome vise nego adventisti. Umjesto da protestanti ovdje razoblicuju katolicku crkvu, koja je najmanje krscanska, vi ste nasjeli na njegov trik koji djeluje 20 godina...... Dosta je pogledati istoriju razuzdanih papa koji su sve bili samo ne krscani - bludnici, imali bordele, zatim neke papae su bile mafijaske familije kao Medici i ostali.....treba spomenuti i laznu Konstantinovu darovovnicu, dokumente koji su padali sa nebesa......u Medugorju su napravili svetiste nalik hramu Dijane u Efesu...kad bi neki protestant propovijedao tamo i ljudi se obratili, onda bi se sakupili medjugorski biznismeni i rekli, ovaj protestant Mate nam radi o nasem poslu, svi vi znate kolika je Marija Medjugorska, kome cemo sada prodavati kipove Marije, medjugorske crkve i ostale rekvizite...i onda se sakupili biznismeni i okupili narod i dva sata vikase "velika je Marija Medjugorska" - a nedavno Papek Franjo ili Vatikan objavili dokument da tamo nikakvih ukazanja nije bilo.....joj o toj otpaloj crkvi bi se moglo pisati godinama....
Nego antilazov je li Petar prvi papa - ovako treba antilazova provocirati, i onda se Maki ukljuci i dokaze da su linije Papa pogresno ucenje i dobili ste Makija makar kratko na svojoj strani...trebate biti mudri, ovako je antilazov na svojoj strani okupio Makija, i Tom Jonesa....joj morat cu ja da osnujem adventisticke jezuite, jer ne kuzite papistu antilazova....krenite sa temom je li Petar prvi Papa, pa cete dobiti Makija na svojoj strani

....antilazov 20 godina obilazi forume i trazi adventiste, i nema teme na serbianforumu gdje nije ukljucio EGW iako mu sagovornici vele da daje samo biblijske citate.....zato robivek i Glasnice, krenite za razoblicavanjem katolicke crkve, a ne da morate odgovarati na njegova pisanja, koja je pokupio sa stranica koja blate EGW, to nije nikakvo njegovo znanje, nego skidanje tekstova sa tih stranica....gubite energiju na nesto nepotrebno......robivek pokusava samo biblijskim citatima da brani doktrine, ali antilazov ga uvijek prevari citiranjem EGW...pa znam ja slapa godinama i ja sam ga zvao na ovaj forum jer jer serbianforum mrtav, ali je dosao tek nakon par mjeseci nakon poziva.....sigurno je studirao dosta vremena, skuzio robiveka i Glasnika i onda se pojavio, kopirajuci iz svog arhiva gotove tekstove.....jel kuzite sada sto mu je cilj....on voli i citira EGW vise nego svi adventisti zajedno, opsesija ljudi, zato robivek i Glasnik izadjite iz te njegove zabokrecine, postavite nove teme - Peter Papa, pa je lako naci djavolske pape koji su sve bili samo ne krscani....ako dalje krenete s njim o EGW necete nigdje stici....kako hocete..