Ko - je - Antihrist - ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kalendar koj je u upotrebi u celom svetu u njemu zivi svaki covjek na zemlju , nose "zig" na ruci saat i slave taj ko "sedne" svaku godinu , a ne dolazi u tjelo kao da je pocetak i kraj vremena..a nije Isus.

Napustite vreme(kalendar) kako ne bi poginuli, rusi se!
to kada budem imao sofera i sekretaricu da vodi racuna kad sta imam zakazano, a sat ne nosim od kada koristimo mobilne, tako da ti je malo bezveze ta teorija da su djavolji/zigosani ljudi koji paze na vreme sa satom - zigom

mislim, nije lose da ne moras da pazis, onako penzionerski, ne zanima te ni cas ni datum, ali neko mora, a nije lepo da penzioneri osudjuju te koji moraju

kako cu da znam kada da posaljem dete u skolu, ako nemam sat? - e, vi dokoni penzioneri svasta smisljate, jer vam je dosadno, nista sahic na klupici NA SAT?
kako cu da znam kog datuma pocinje skola, ako napustim kalendar? - penzija je stvarno za luftiranje pameti, kada omatoris kao biblia, sto se kaze, najradije bi zaboravio kada si i rodjen, da te ne pozuruju da odlazis sa ovoga sveta, da stane vreme ako bi moglo, a ne da te stalno neko podseca na TIKA-TAKA...- sta, jos je ziv taj ,metuzalem?

Poslednja izmena:
to kada budem imao sofera i sekretaricu da vodi racuna kad sta imam zakazano, a sat ne nosim od kada koristimo mobilne, tako da ti je malo bezveze ta teorija da su djavolji/zigosani ljudi koji paze na vreme sa satom - zigom

mislim, nije lose da ne moras da pazis, onako penzionerski, ne zanima te ni cas ni datum, ali neko mora, a nije lepo da penzioneri osudjuju te koji moraju

kako cu da znam kada da posaljem dete u skolu, ako nemam sat? - e, vi dokoni penzioneri svasta smisljate, jer vam je dosadno, nista sahic na klupici NA SAT?
kako cu da znam kog datuma pocinje skola, ako napustim kalendar? - penzija je stvarno za luftiranje pameti, kada omatoris kao biblia, sto se kaze, najradije bi zaboravio kada si i rodjen, da te ne pozuruju da odlazis sa ovoga sveta, da stane vreme ako bi moglo, a ne da te stalno neko podseca na TIKA-TAKA...- sta, jos je ziv taj ,metuzalem?
Ne umete vidjeti nista ako vasa misao bude vezana vremenom.

Zato se kaze da telesni ljudi(oni koje zive u vrjeme) nikad ne shvate sta zeli reci duhovni ljudi(oni koje su izasli iz vremena), to je ludost.:(

ja sam te samo prakticno pitao kako to izgleda kada ti mudri starac izadjes iz vremena, spavas kad hoces, budis se kad hoces, ne radis nista, pa ne mozes ni da zakasnis nigde itd, nikome ne trebas, pa te niko i ne ceka...

Trazis jedan odgovor, ko sam ja.
Da bi izasao iz kalendara trebas prevariti smrt i "ubiti" - iscupati svoje ja, to mu doge kao da odvajas meso od skeleta, a kada ostane samo skelet ...tko je, sta je ,jeli covjek ili nije, zivo je ili mrtvo.

Ti pitas kako zivim, kako kad taj ko treba zivjeti jos nije rogjen.
Ovo sto pricam je stanje uma, zato potrudi se tvoja pitanja da budu vezani za nebo, a ne za zemlju.

to mu doge kao da odvajas meso od skeleta, a kada ostane samo skelet
ali ja to necu da radim, necu da odvajam, vec hocu da spajam

Jezekilj 37,8I pogledah, i gle, po njima izidoše žile i meso, i ozgo se koža navuče; ali duha ne bješe u njima.
Ovo sto pricam je stanje uma, zato potrudi se tvoja pitanja da budu vezani za nebo, a ne za zemlju.
ti si starce vezan za staro nebo i staru zemlju, a ja sam za novo nebo i novu zemlju

ali ja to necu da radim, necu da odvajam, vec hocu da spajam

Jezekilj 37,8I pogledah, i gle, po njima izidoše žile i meso, i ozgo se koža navuče; ali duha ne bješe u njima.

ti si starce vezan za staro nebo i staru zemlju, a ja sam za novo nebo i novu zemlju
Zar nisi citao Isusa kada kaze
"ne sipa se novo vino u stare mehove"
Za novu zemlju i novo nebo trebati novo vrjeme.

Kuca ne gradi se sa krova, antihrist je toliko zacaro ljudi da veruju u bajke.

Zar nisi citao Isusa kada kaze
"ne sipa se novo vino u stare mehove"
Za novu zemlju i novo nebo trebati novo vrjeme.
a starog ces da se odreknes tako sto ces da skines sat sa ruke? pa kad skines sat, onda ces da glodjes svoje meso varajuci smrt...
trebas prevariti smrt i "ubiti" - iscupati svoje ja, to mu doge kao da odvajas meso od skeleta,
onda ces da negiras da si covek
tko je, sta je ,jeli covjek ili nije, zivo je ili mrtvo.
pasces u klinicku smrt
Ti pitas kako zivim, kako kad taj ko treba zivjeti jos nije rogjen.
zaposesce te demoni sa pricom da ces se reinkarnirati
iscupati svoje ja
jer si im se predao, jer su ti iscupali tvoje ja, tvoju dusu, starce, koju nisi znao da sacuvas... ne valja ti taj put, bolje ga se odrekni dok IMAS VREMENA, ne izlazi iz vremena da ne bude kasno za tvoju dusu koju ces izgubiti
(oni koje zive u vrjeme) nikad ne shvate sta zeli reci duhovni ljudi(oni koje su izasli iz vremena),

Poslednja izmena:
a starog ces da se odreknes tako sto ces da skines sat sa ruke? pa kad skines sat, onda ces da glodjes svoje meso varajuci smrt...

onda ces da negiras da si covek

pasces u klinicku smrt

zaposesce te demoni sa pricom da ces se reinkarnirati
jer si im se predao, jer su ti iscupali tvoje ja, tvoju dusu, starce, koju nisi znao da sacuvas... ne valja ti ta put, bolje ga se odrekni dok IMAS VREMENA, ne izlazi iz vremena da ne bude kasno za tvoju dusu koju ces izgubiti
I opet zaboravljas Isusove reci:
Jer ko hoće svoju dušu da sačuva, izgubiće je; a ako ko izgubi dušu svoju mene radi, naći će je.

Ne razumes nista sta pricam.
Da ponovim.

Izagite iz kalendara kako ne bi poginuli!!

I opet zaboravljas Isusove reci:
Jer ko hoće svoju dušu da sačuva, izgubiće je; a ako ko izgubi dušu svoju mene radi, naći će je.

Ne razumes nista sta pricam.
Da ponovim.

Izagite iz kalendara kako ne bi poginuli!!
ja sam za toliko pismen, i citam sta ti zagovaras, a sta Hristos kaze; ti se starce samoubijas zbog vremena, dajes da ti CUPAJU DUSU, ne zbog Hrista, vec zbog vremena... covek moze da izgubi svoju dusu u vrtlogu i stihijama ovoga sveta, a moze da je izgubi i zbog Hrista - ti CUPAS [tvoj izraz], zapravo ti demoni cupaju dusu, ti im dajes dusu da bi nadisao vreme ovoga sveta, stihije, vrtloge i sl. - ti si slucaj broj 3.

Ako ko hoće da pođe za mnom, neka se odreče sebe samoga i uzme krst svoj i ide za mnom. Jer ko hoće da spase svoj život — izgubiće ga; a ko izgubi svoj život mene radi — naći će ga. Jer šta će koristiti čoveku ako sav svet dobije, a životu svome naudi? Ili kakvu zamenu će dati čovek za svoj život? [1]

ti se nisi odrekao slasti i stihija ovoga sveta, tako sto si eliminisao vreme/kalendar, vec ti vreme ovo treba da bi se u njemu odrekao sebe, - misli na sladostrasce ovoga sveta ili na stihije, sta god.
covek ne treba da kida sebi meso do kostiju, samo treba da se odrekne bludnicenja i ostalog, sta znam stomakougadjanja itd

coveku treba vreme da bi se opredelio sta mu je sladje, jesu li slasti ovoga sveta materijalnog, ili Hristos - to je poenta, taj izbor da covek napravi u vremenu, a ti bi da coveku uskratis vreme, i da se covek nakazi kidanjem mesa [ima ih koji su se strojili, gluperde], ili glupira skidanjem sata sa ruke.

Poslednja izmena:
ja sam za toliko pismen, i citam sta ti zagovaras, a sta Hristos kaze; ti se starce samoubijas zbog vremena, dajes da ti CUPAJU DUSU, ne zbog Hrista, vec zbog vremena... covek moze da izgubi svoju dusu u vrtlogu i stihijama ovoga sveta, a moze da je izgubi i zbog Hrista - ti CUPAS [tvoj izraz], zapravo ti demoni cupaju dusu, ti im dajes dusu da bi nadisao vreme ovoga sveta, stihije, vrtloge i sl. - ti si slucaj broj 3.
Cupanje tjela je metaforican izraz , nemoj se vezivati toliko za reci.
Mogu upotrebiti razlicita poima za opis necega, na primer prelazak preko ad, ponovo ragjanje, jedite moje telo i pijte moju krv, carstvo bozje je u vama , ja nisam od ovaj svjet i mnogo druge reci koje uputuju na jedan dogagjaj koj se mora dozijveti da bi se razumeo ,zato se koriste parabole i metafore.

ti se nisi odrekao slasti i stihija ovoga sveta, tako sto si eliminisao vreme/kalendar, vec ti vreme ovo treba da bi se u njemu odrekao sebe, - misli na sladostrasce ovoga sveta ili na stihije, sta god.
covek ne treba da kida sebi meso do kostiju, samo treba da se odrekne bludnicenja i ostalog, sta znam stomakougadjanja itd
Nikako da razumes vreme.
Razmisli u sebe i pitaj se od onoga sta je sacinjen covjek , sta je u tesnoj vezi sa vremenom?
Mozda ces svatiti, da govorimo za istu stvar, ali koristimo razlicite termine.

coveku treba vreme da bi se opredelio sta mu je sladje, jesu li slasti ovoga sveta materijalnog, ili Hristos - to je poenta, taj izbor da covek napravi u vremenu, a ti bi da coveku uskratis vreme, i da se covek nakazi kidanjem mesa [ima ih koji su se strojili, gluperde], ili glupira skidanjem sata sa ruke.
Svako moze mjeriti vrjeme u sebi, ali nikako ne treba mjeriti vrjeme javno i za svi ljudi isto.

Da ponovim, izagite iz kalendara, rusi se.

Cupanje tjela je metaforican izraz , nemoj se vezivati toliko za reci.
Mogu upotrebiti razlicita poima za opis necega, na primer prelazak preko ad, ponovo ragjanje, jedite moje telo i pijte moju krv, carstvo bozje je u vama , ja nisam od ovaj svjet i mnogo druge reci koje uputuju na jedan dogagjaj koj se mora dozijveti da bi se razumeo ,zato se koriste parabole i metafore.

Nikako da razumes vreme.
Razmisli u sebe i pitaj se od onoga sta je sacinjen covjek , sta je u tesnoj vezi sa vremenom?
Mozda ces svatiti, da govorimo za istu stvar, ali koristimo razlicite termine.

Svako moze mjeriti vrjeme u sebi, ali nikako ne treba mjeriti vrjeme javno i za svi ljudi isto.

Da ponovim, izagite iz kalendara, rusi se.
prvo si mi rekao da se ne vezujem za telesno, zemljano, vec za duhovno, pa kada sam ti pokazao da su ti duhovi zli, onda reteriras, i kazes da govorimo isto;
prvo kazes da se odreknemo vremena, a sada da ga ja ne razumem, da svako ima svoje vreme...
ne, nego svi imamo isto vreme, a kalendar 2020 nam treba da bi jeli Hristovo telo i pili krv Njegovu dok je bio na ovom svetu pre 2 milenijuma - nema da se rusi niti da se menja kalendar, nego ima da se zna tacno kada je Hristos hodio zemljom i ucio ljude jevandjelju, a ove koji bi da znaju kada sam ja Adam ziveo, njih cu da sredim, da zaborave da su to ikada pitali, nego ima da se pitaju kada je Hristos bio tacno u 1. veku, da se to nikada ne zaboravi, ni stari [senilni], ni mladi, niko da ne zaboravi, ziv ili mrtav, da se seca kada je to bilo, moze i kalendar kao podsetnik da nosi sa sobom gde god da ide, a ne da ga ti rusis.

Poslednja izmena:
prvo si mi rekao da se ne vezujem za telesno, zemljano, vec za duhovno, pa kada sam ti pokazao da su ti duhovi zli, onda reteriras, i kazes da govorimo isto;
prvo kazes da se odreknemo vremena, a sada da ga ja ne razumem, da svako ima svoje vreme...
To sam ti reka jer se pozivas na bludnicenje koje povezujes sa telesnim zeljama.
A telo je to koje je u tesnoj vezi sa vremenom i ono je smrtno i raspadlivo.

ne, nego svi imamo isto vreme, a kalendar 2020 nam treba da bi jeli Hristovo telo i pili krv Njegovu dok je bio na ovom svetu pre 2 milenijuma - nema da se rusi niti da se menja kalendar, nego ima da se zna tacno kada je Hristos hodio zemljom i ucio ljude jevandjelju, a ove koji bi da znaju kada sam ja Adam ziveo, njih cu da sredim, da zaborave da su to ikada pitali, nego ima da se pitaju kada je Hristos bio tacno u 1. veku, da se to nikada ne zaboravi, ni stari [senilni], ni mladi, niko da ne zaboravi, ziv ili mrtav, da se seca kada je to bilo, moze i kalendar kao podsetnik da nosi sa sobom gde god da ide, a ne da ga ti rusis.
Ko je sad u staro nebo i staru zemlju?
Sumnjam da ce ljudi koj zive u vremenu uci u novom hramu gde nece biti sunca i meseca, drugim recima nece biti vremena (kalendar) .
Ljudi vise vole da slave dolazak antihrista, nego da se promene za dolazak Isusa. :(

To sam ti reka jer se pozivas na bludnicenje koje povezujes sa telesnim zeljama.
A telo je to koje je u tesnoj vezi sa vremenom i ono je smrtno i raspadlivo.
i sta cemo onda -
da ukidamo telesne zelje/potrebe, jer neki bludnice
da kidamo meso, jer smo telesni
da ukidamo vreme, jer bez vremena nema ni tela?

tvoja logika je naopaka, Hristos je pretvorio vodu u vino, a nije ukidao alkohol jer ima alkoholicara, niti ces ti da ukidas vreme, jer neki dangube, niti ljudi trebaju da prestanu da se zene i udaju jer neki bludnice...

kako ne mozes to da razdvojis?
nece biti sunca i meseca, drugim recima nece biti vremena (kalendar) .
pa nece se ni zeniti ni udavati, ali sta to znaci da ne trebaju ni danas? kako ne vidis da ti je logika i povezivanje pogresno, dok ne dodjes do banalnog skidanja sata sa ruke? opasulji se, bolje.

i sta cemo onda -
da ukidamo telesne zelje/potrebe, jer neki bludnice
da kidamo meso, jer smo telesni
da ukidamo vreme, jer bez vremena nema ni tela?

tvoja logika je naopaka, Hristos je pretvorio vodu u vino, a nije ukidao alkohol jer ima alkoholicara, niti ces ti da ukidas vreme, jer neki dangube, niti ljudi trebaju da prestanu da se zene i udaju jer neki bludnice...

kako ne mozes to da razdvojis?
Ne shvatas termine upotrebene u metaforu zato postavljas pogresna pitanja i dajes tvoju logiku.
Kidanje tela je uporedbeno za bol, a odnosi se na svoje ja.
Sve svoje katakterne osobine , svoje emocije i sve onime chime se identifikujes da promenis,a to ja je sajedineto da svoim duhom kao sto je telo za kosti.
Ti si to povezao sa bludnicenjem gde rec telo asocirate na telesne zelje i slazem se stobom jer jedan dio ja, je upravo vezan za telesnim pohotom preko koje prepoznajemo svoj pol i emocije.

Izlazak iz vremena je jedan dio duhovne promena covjeka isto kad od decaka postanes zrela licnost.
Taj izlazak je na nekoliko nacina prestavlen u bibliju, megutim proroci koriste razlicite price i koriste razlicite termine za to.
Isus daje akcent na pobjedu nad smrtti i ponovo raganje,Mojse vodi jevreje iz robstva preko radeljenog mora,Jov gubi sve pa zatim dobija natrag nakog sto je ima razgovor sa bogom, i jos neke.Sve ove price su metaforican prikaz duhovnog pormena covjeka.
Svi ljudi su robovi vremena zbog silne vrske izmegu njegovog tejla i vremena.

Antihrist je stvorio jedan globalni zajednicki vremenski interval koje koriste svi,a on je toliko vezan za sam sistem i vasim postojanje da je nemoguce zamislite drugi nacin zivota,a upravo kontrolu nad ljudima dobija se zbog tog vremensko intervala.

Da delujes duhovno u ovaj telesni svjet , trebas biti lukavii da bi srushio vreme,zato kako sto i sam antihrist koristi lagu da bi vladao nad ljudima, treba se koristit istu takvu lagu da bi ga srusio.
Na primer......obracam se deda mraza.

Deda mraz pusti ljudi da se poklone bogu.

Obvinujes iluziju, istu tu iluziju koja drzi ljude kao robove.
Jer deda mraz (necemo pricati od kud taj lik) je simbol koj prestavlja pocetak i kraj kalendara,a ne treba to biti!
Rusis vreme,a vreme rusi sistem.Ne cinis greh optuzujuci bilo koju drzavu nit obvinujes neki covjek, a ipak ucinis da se srusi svaka drzava i sistem i oslobodis ljudi iz robstva.
Zatim sve pocinje od pocetka u jedan krug raganja i smrtti.
Nije ovo novo ,ko da sam izmislio toplu vodu , pronagi i pogledaj film TITUS Shekspir je vidio upravo to.(obrati paznje na kraju , gde strelama optuzuje nekoga i vidi kako pravda ostaje bez jezika - negovori i rukama - ne radi )

pa nece se ni zeniti ni udavati, ali sta to znaci da ne trebaju ni danas? kako ne vidis da ti je logika i povezivanje pogresno, dok ne dodjes do banalnog skidanja sata sa ruke? opasulji se, bolje.

Ne udavati se u duhovnom smislu ,znaci da nisi vezan za vremenskom intervalu.
Saat je malu kap vode, isto kao sto je uvrnuta osmica vecnost- more.

Sto ne stavis vecnost na svoju ruku, umesto malu kap vode?
I ponovo Isusove reci, "Ja sam postoja i pre Avrama", raumes sta je hteo reci?

Skidanja sata sa ruku, pretis sistemu i omogucujes da dogje novi u kome nece biti kalendar(bez sunca i meseca), onaj isti hram opisan u poslednu knjizi iz bibilje.
Pravi hricanin sledi bibliju!;)

ako smo u poslednjim vremenima ili blizu njih vreme je da se na sceni pojavi antihrist
u jednom razgovoru na politici vcbvbc koji ne veruje u Otkrivenje mi je kao mogućeg Antihrista predložio da bi to mogao da bude David Mayer de Rotschild.. Taj lik se ponaša kao mesija novog doba...društveno je angažovan bavi se najviše ekologijom.I ima pedigre.
1614167016090.png

drugi kandidat (koji nema pedigre) je Lucien Graves (ovo mu nije pravo ime, pravo ime krije) osnivač sekte Satanic temple
1614167231486.png

ovaj tip je jednook, a muslimani veruju da će Dadžal (tako oni zovu antihrista) kada se pojavi biti jednook.

ako smo u poslednjim vremenima ili blizu njih vreme je da se na sceni pojavi antihrist
u jednom razgovoru na politici vcbvbc koji ne veruje u Otkrivenje mi je kao mogućeg Antihrista predložio da bi to mogao da bude David Mayer de Rotschild.. Taj lik se ponaša kao mesija novog doba...društveno je angažovan bavi se najviše ekologijom.I ima pedigre.
Pogledajte prilog 868698

drugi kandidat (koji nema pedigre) je Lucien Graves (ovo mu nije pravo ime, pravo ime krije) osnivač sekte Satanic temple
Pogledajte prilog 868704
ovaj tip je jednook, a muslimani veruju da će Dadžal (tako oni zovu antihrista) kada se pojavi biti jednook.
Овај други отпада у првом кругу :D , то би требала бити личност која ће одговарати и хришћанима и јеврејима и муслиманима, а овај дефинитивно не одговара никоме.

Licnost koja ce odgovarati svima.
Svakoj grupi, a i ateistima, h...s...alcima, itd..
Ali to je religiozno politicka licnost po bibliji.
Ali ne samo.licnost, iza nje stoji citav religiozno politicki sistem.
A jos ce joj po bibliji najaca politicka sila na svetu dati svoju moc, a onda ce to traziti da sve drzave ucine.
Onda ce joj EU dati svoju moc.
Kada joj Eu ili kako se bude tada zvala bude dala svoju moc.
Tada po Bibliji pocinje vladavina Zveri i njenog antihrista.
Mnogi ce svoje ekonomije radi priznati zver.

Licnost koja ce odgovarati svima.
Svakoj grupi, a i ateistima, h...s...alcima, itd..
Ali to je religiozno politicka licnost po bibliji.
Ali ne samo.licnost, iza nje stoji citav religiozno politicki sistem.
A jos ce joj po bibliji najaca politicka sila na svetu dati svoju moc, a onda ce to traziti da sve drzave ucine.
Onda ce joj EU dati svoju moc.
Kada joj Eu ili kako se bude tada zvala bude dala svoju moc.
Tada po Bibliji pocinje vladavina Zveri i njenog antihrista.
Mnogi ce svoje ekonomije radi priznati zver.
Слажем се, али овај се већ компромитовао са својом црквицом.

Слажем се, али овај се већ компромитовао са својом црквицом.
Nece niko za leoe oci prihvatiti tog antihrista i njegov zig.
Po Bibliji najaca politicka sila naredjuje a i bice podrzana natprirodnim cudima od sila tame da svet prihvati Zver i njenog vodju antihrista. Zver je njen politicko religiozni sistem.

I onda ta najaca politicka sila naredjuje da sve zemlje oforne nesto kao sada KRIZNI STAB koji sprovidi pravila SZO, koji ce sprovesti da se prihvati ta zver i njen zig i njena pravila.

To ovako biblija opisuje.

Otkrivenje 13,11 I vidjeh drugu zvijer (merika)gdje izlazi iz zemlje, i imaše dva roga kao u jagnjeta; (hriscanska sila) i govoraše kao aždaha.
Otkrivenje 13,12 I svu vlast pred pogledom prve zvijeri činjaše pred njom; i učini da zemlja i koji žive na njoj pokloni se prvoj zvijeri (Vatikan Papstvo) kojoj se iscijeli rana smrtna. (Vracena joj je srednjivekovna moc)
Otkrivenje 13,13 I učini čudesa velika, i učini da i oganj silazi s neba na zemlju pred ljudima.(mericki protenstatizam cini cuda da ljudi prihvate prvu zver)
Otkrivenje 13,14 I vara one koji žive na zemlji znacima, koji joj biše dani da čini pred pogledom zvijeri, govoreći ....(druga zver im govori, to je merika)...onima što žive na zemlji da načine SLIKU zvijeri koja imade ranu smrtnu i osta živa. (Slika,strucni tim)
Otkrivenje 13,15 I bi joj dano da dade duh SLICI zvijerinoj, da progovori SLIKA zvijerina, ...( da progovori znaci vlast i pravo da strucni tim sprovodi u tvojoj zemlji sto zver kaze)... i da učini da se pobiju koji se god ne poklone SLICI zvijerinoj. (koji ne budu slusali taj tim, nisu lojalni)
Otkrivenje 13,16 I učini ...( slika zveri cini, to je strucni tim)...sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovima,. ( to cini tim i vlast tvoje zemlje, kao sada maske, zatvaranje)
Otkrivenje 13,17 Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zvijeri, ili broj imena njezina.

To ovako biblija opisuje.

Otkrivenje 13,11 I vidjeh drugu zvijer (merika)gdje izlazi iz zemlje, i imaše dva roga kao u jagnjeta; (hriscanska sila) i govoraše kao aždaha.
Otkrivenje 13,12 I svu vlast pred pogledom prve zvijeri činjaše pred njom; i učini da zemlja i koji žive na njoj pokloni se prvoj zvijeri (Vatikan Papstvo) kojoj se iscijeli rana smrtna. (Vracena joj je srednjivekovna moc)
Otkrivenje 13,13 I učini čudesa velika, i učini da i oganj silazi s neba na zemlju pred ljudima.(mericki protenstatizam cini cuda da ljudi prihvate prvu zver)
Otkrivenje 13,14 I vara one koji žive na zemlji znacima, koji joj biše dani da čini pred pogledom zvijeri, govoreći ....(druga zver im govori, to je merika)...onima što žive na zemlji da načine SLIKU zvijeri koja imade ranu smrtnu i osta živa. (Slika,strucni tim)
Otkrivenje 13,15 I bi joj dano da dade duh SLICI zvijerinoj, da progovori SLIKA zvijerina, ...( da progovori znaci vlast i pravo da strucni tim sprovodi u tvojoj zemlji sto zver kaze)... i da učini da se pobiju koji se god ne poklone SLICI zvijerinoj. (koji ne budu slusali taj tim, nisu lojalni)
Otkrivenje 13,16 I učini ...( slika zveri cini, to je strucni tim)...sve, male i velike, bogate i siromašne, slobodnjake i robove, te im dade žig na desnoj ruci njihovoj ili na čelima njihovima,. ( to cini tim i vlast tvoje zemlje, kao sada maske, zatvaranje)
Otkrivenje 13,17 Da niko ne može ni kupiti ni prodati, osim ko ima žig, ili ime zvijeri, ili broj imena njezina.
Не знам за тебе, али код мене у окружењу све нормално ради, а маску сам од избијања "епидемије" кад би све сабрао, носио можда неких 30-40 сати, укупно :D .

Не знам за тебе, али код мене у окружењу све нормално ради, а маску сам од избијања "епидемије" кад би све сабрао, носио можда неких 30-40 сати, укупно :D .
Pa neka te uhvati policija negde gde treba maska a ti odbi da stavis masku ili da napustis prostoriju, ili cak i da pokazes legitimaciju, pa cemo videti.
Ali ocigledno nisi hteo da pokazes mnogo da ne postujes pravila.;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back