Ko - je - Antihrist - ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da Parusiju.
I praktucno Otkrivenje ne kaze antihrist vec Zver, Vavilon...pred parusiju.
problem koji vi ''nauceni'', ne vezano koje ste denominacije, imate, je da ocekujete pretecu - jel neko vam je utuvio u glavu da uvek mora da ide PRETECA, da jedan uslovlja dolazak drugog - znamo da je kristitelj bio preteca Hristu, ali gde je logika sada da drugi put anrtihRist bude preteca parusiji? nema nikakve logike, vi svi djuture zajedno sa mojim pravoslavnima - NEMATE POJMA!

slobodno citiraj apostola Pavla, pa da vidimo, sta tacno kaze, a ne da svi mastate sta bi moglo da znaci, nesto sasvim drugo od onoga sto je zaista rekao.

evo ja cu

2. Solunjanima Poslanica 2:8 - Pa će se onda javiti bezakonik, kog će Gospod Isus ubiti duhom usta svojih, i iskoreniti svetlošću dolaska svog;

dakle, ubio je vec antihrista jos na kraju 1. veka, ali nije ga iskorenio, jer jos nije parusija

badava se klanjate i verujete MRTVOM ANTIHRISTU, piscu laznog otkrivenja, samo zato sto nije jos iskorenjen 2. dolaskom HRISTOVIM

badava cekate antihrista umesto Hrista, jel vi razumete moj srpski uopste, sta vam govorim?

pisac laznog otkrivenja je zavrsio kao pseto, mrtav je, samo jos da ga Gospod iskoreni, kada dodje.

nemojte da cekate antihrista, jer samo lazete sami sebe!

ako budete proglsaavli nekog jevrejina magarca za antihrista, HRISTOS NECE DOCI!

Poslednja izmena:
Da li bi Ilon Mask mogao da bude Antihrist?

Science Reveals The Face Of God And It Looks Like Elon Musk​

Eric Mack
Jun 14, 2018,02:19pm EDT

A composite impression of study participants notion of what God looks like, and Tesla Motors and... [+] SpaceX CEO Elon Musk

A composite impression of study participants notion of what God looks like, and Tesla Motors and... [+]
JOSHUA JACKSON, ET. AL. / UNC-CHAPEL HILL / GETTY IMAGES
Once you see them side by side, the resemblance is so obvious. Put an aggregated vision of what God looks like next to a head shot of Elon Musk and prepare to be freaked out.

A study that surveyed 511 American Christians yielded a composite image of what the participants believe God looks like. I stared at this face for a while, thinking it looked familiar, like my uncle in his 30s, maybe? Then I saw that Gizmodo had picked up on the Musk-like similarities and couldn't imagine seeing anyone else in that face.
Psychologists from the University of North Carolina-Chapel Hill asked believers to look at hundreds of randomly differing face pairs and pick one from each pair that looked most like how they imagine God. All the selections were then combined into the composite face of the being that created heavens and earth... or is it the man who wants to moves us from earth deeper into the heavens?

Interestingly, a "face of God" that looks like Elon Musk means that we seem to think the Creator is a very modern man; clean-shaven and rather youthful looking, unlike the classic images of an old dude with a big beard in the clouds.
The study found that people saw a lot of themselves in God. Younger people believed in a younger-looking God, African Americans believed in a deity that looked more African American, and people who consider themselves more physically attractive believe in a God who is more hot than not.
This may help explain why the study's collective God looks like Elon Musk, who undeniably looks like a pretty average white person. I have to wonder: if we created a composite image of the 511 people that participated in the study, would we get roughly the same face?

"People's tendency to believe in a God that looks like them is consistent with an egocentric bias," said Professor Kurt Gray, the senior author of the study published in Plos One, in a release. "People often project their beliefs and traits onto others, and our study shows that God's appearance is no different—people believe in a God who not only thinks like them, but also looks like them."
So this "Face of God" is really just humanity looking at its own reflection rather than evidence that Musk's success as an entrepreneur and marketer is due to his hidden status as an all-powerful creator of the universe.
Besides, if Musk really were God, wouldn't he be able to hit his own timelines and produce all those back-ordered Tesla Model 3 units with a snap of his fingers? You'd think so, but remember, Elon works in mysterious ways.

https://www.forbes.com/sites/ericma...s-eye-of-christian-believers/?sh=7d1ecab46afd

https://michal-korenko.medium.com/?source=post_page-----eeaaf7b79762--------------------------------
Michal Korenko
Sep 28, 2020

Elon Musk: A son of God

Is it a cult or a necessity?​

We have all heard it. Elon Musk is a visionary, an engineer, an entrepreneur, a scientist, an alien, a technologist, Tesla CEO, PayPal founder, SpaceX CEO, a super cool and badass nerd. But there is one thing people do not call him, and actually, it’s precisely what he is — a preacher. He likes to preach about sustainability, green technology, batteries, autopilot, electric cars, multi-planetary species, living in a simulation. He talks about colonizing and terraforming Mars, and he takes on goals that nobody would. He is almost like a Gru from Despicable Me, and his followers and investors are his Minions that follow the orders and get very excited by anything he says.
We take his words as if they were words of a saint and are never questioned. He wants us to buy his companies stock, and we gladly do because we believe in the future he lays out for us. People are desperate for a higher goal, a vision for humanity rather than wasting their lives in corporate jobs with the only target being a higher profit next year. Freud calls this the Above-I. People like these illusions because it brings them closer to the light, the light of positivity that Elon Musk emits (literally imagine Elon as a light bulb 💡 that doesn’t shine light but shines positivity). Some people might even get addicted to his positivity and it is something that drives and motivates them, just like some people abuse substances to motivate themselves. These preachings from Elon sound out of this world, almost like he is a god. And maybe he is, perhaps he has a God’s gene that makes him shoot for the stars because from within, he knows how to make great things happen.
And if you think about it, he is a cool guy, but it’s not easy to be him. Being able to create such a vast following and being responsible for his followers. It’s not easy to put yourself above other people and stay sane. It’s an extraordinary talent that a few people have (Donald Trump among others). And while there’s a lot of good about him, there’s always two sides to a coin. Elon often comes across as an egomaniac, making people work incredibly hard, being at the center of media attention, creating irrational hypes that distort the market. Are his intentions selfish, or are they compassionate for the good of all? Does he want to save humanity by colonizing another planet, or is it the ego and a well-thought-out plan on how to be remembered forever as a God of Mars? The father of all Martians. Do we have to become a multi-planetary species, or is it just another catchphrase to create a more significant following and make them work for Elon? Does he want to save this planet and transition to sustainable energy because it’s necessary or fits his strategy or even both?
As you can see, even “gods” are not perfect. They, too, have their imperfections and bad qualities. Aaah, life, never stops to amaze me.

https://medium.datadriveninvestor.com/elon-musk-the-son-of-god-eeaaf7b79762

Da je osvojio za mesec dana pa da kazemo da ima sanse za antihrista.
Ali ovako ne...
On je zadnja prepreka antihristu...
Ne namerno.
Moguce da Bog preko njega jos zadrzava...

Pravi izvor odakle ce doci antihrist je odlucio da naoruza U..inu i misle tako ce pobediti i posramiti Rusiju ili ju spreciti da osvoji U...inu.
Ako se to desi, onda se Rusije niko vise nece plasiti i smatrati ju nekom silom.
Njihova prica kao svetske uticajne sile bi bila zavrsena.

Poslednja izmena:
Od 2 minuta za ovo sto rekoh gore.
Ne zelim to Rusiji jer onda smo bez nje mi niko i nista.
Svetice se i nama jer nismo sa njima ucestvovali u unistenju iste
Ucinice sve da uniste Rusiji.
A ujedno bi to ojacalo antihristovu agendu.
Sada im je najaci adut da naoruzaju U..rainu i onemoguce Utina da ostvari ciljeve.
A to bi u ocima Rusa upropastilo Utina a i Rusiju.
Bilo bi to samounustenje.
Nadajmo se da zapad nece uspeti ali i da ce se rat brzo zavrsiti.
Jer ako zapad uspe, nece imati milosti u upropascavanju i osiromasavanju Rusije a i bojim se i za nas.

Poslednja izmena:
Cesto se pominje ova rec?

Pa hajdemo zajedno da na osnovu biblije i cinjenica, i uz pomoc istorije, otkrijemo ko je to?

Prvo cu dati uvodne informacije.

Ovu informacija o antihristu nalazimo je u bibliji i odatle prvenstveno trebamo uzeti sve informacije o tome da bi smo prepoznali ko je to ili ko ce to biti ili je vec mozda i bio pa ce opet biti?
Sta je njegov cilj?

Kada otvorite youtube, naci ce te gomilu videa o tome.
Problem je da je svaki drugaciji.
Ocigledno se ljudi takmice ko ce izneti nesto bolje sto ce druge oduseviti o ovoj temi i dobiti gomilu lajka ili gledanost.

Ali kada se pogledaju ti video materijali, svaki od njih uzme samo po jednu dve ili tri reci iz biblije, i uz gomilu dodavanja svojih ideja, stvara neku pricu.
Za poznavaoca biblije, Danila i Otrkivenja je lako prepoznati koliko takva tema na vecini youtube videjima vredi, to jest ne vredi.
Ali za vecinu je to teze da prepoznaju.
Pa ce te sresti lljude sa razlicitim stavovima o tome koje podupiraju ili propagiraju kroz uticaj ovih video snimaka.
A samo je jedan razlog.
Dopala im se prica.
Uklapa se u trenutni trend, tehniku, medicinu, ekonomiju, politiku i onoga sto bi voleli da cuju, itd, itd.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------

antihrist je covjek koji ce imitirati Isusa i raditi ista cuda kao Isus ali varkama i glumit ce drugi dolazak Isusa

zato je i nazvan antihrist, jer je suprotnost hristu, imitira ga izgledom i djelima a on to nije nego je njegov protivnik

ako hocete o antihristu da gledate film ili seriju bolje od ove nema

Niko nema vise informacija o antihristu od nasa Muslimana, toliko nas je Muhammed obavijestio o njemu raznih detalja da se niko sa islamskim vjerovanjem ne moze sporediti...po pitanju detalja i informacija.

antihrist je covjek koji ce imitirati Isusa i raditi ista cuda kao Isus ali varkama i glumit ce drugi dolazak Isusa

zato je i nazvan antihrist, jer je suprotnost hristu, imitira ga izgledom i djelima a on to nije nego je njegov protivnik

ako hocete o antihristu da gledate film ili seriju bolje od ove nema

Niko nema vise informacija o antihristu od nasa Muslimana, toliko nas je Muhammed obavijestio o njemu raznih detalja da se niko sa islamskim vjerovanjem ne moze sporediti...po pitanju detalja i informacija.
Prvo trebas da znas sta je rec antihrist.
Rec antihrist znaci na mesto Hrista.
I na tom mestu on ce kao raditi za Hrista a u stvari radi protiv njega.
Jednog takvog Vikara sto znaci mesto Hrista na zemlju, imamo u Vatikanu.

Prvo trebas da znas sta je rec antihrist.
Rec antihrist znaci na mesto Hrista.
I na tom mestu on ce kao raditi za Hrista a u stvari radi protiv njega.
Jednog takvog Vikara sto znaci mesto Hrista na zemlju, imamo u Vatikanu.

ti si svoje neznanje pokazao kad obicne koncepte Raja i pakla ne znas , heeeeej ne znati sta je raj i pakao a studirati Bibliju tolike godine......u sta ti protraci vrijeme da mi je znati.

tako da kad neznas osnovne pojmove biblije, a kako ces da znas ista o antihristu?

ti si svoje neznanje pokazao kad obicne koncepte Raja i pakla ne znas , heeeeej ne znati sta je raj i pakao a studirati Bibliju tolike godine......u sta ti protraci vrijeme da mi je znati.

tako da kad neznas osnovne pojmove biblije, a kako ces da znas ista o antihristu?
Gde sam kazao da ne znam?

Ne postoji koncept raja u bibliji gde ljudi posle smrti odlaze.

Postoji nova zemlja i vaskrsrnee gde ce ljudi vrcno ziveti po Hristovom drugom dolasku.

To je biblijski koncept.

Evo ti krst da g poljubis i da se pokajes.
+

Gde sam kazao da ne znam?

Ne postoji koncept raja u bibliji gde ljudi posle smrti odlaze.

Postoji nova zemlja i vaskrsrnee gde ce ljudi vrcno ziveti po Hristovom drugom dolasku.

To je biblijski koncept.

Evo ti krst da g poljubis i da se pokajes.
+

veceg palamudjera od tebe nisam odavno vidio, sto petlja i laze

Biblija:
Luka 23,42Onda nastavi: "Isuse, spomeni me se, kad dođeš u kraljevstvo svoje!"
Luka 23,43On mu reče: "Zaista, kažem ti: Danas još bit ćeš sa mnom u raju!"
Luka 23,44Bilo je oko šeste ure, kad na svu zemlju pade tama, koja potraja do devete ure.
Luka 23,45Sunce pomrča, i zavjes hramski razdera se na dvoje.
Luka 23,46Tada povika Isus iza glasa: "Oče, u ruke tvoje predajem duh svoj!" Ovo reče i izdahnu.

veceg palamudjera od tebe nisam odavno vidio, sto petlja i laze

Biblija:
Luka 23,42Onda nastavi: "Isuse, spomeni me se, kad dođeš u kraljevstvo svoje!"
Luka 23,43On mu reče: "Zaista, kažem ti: Danas još bit ćeš sa mnom u raju!"
Luka 23,44Bilo je oko šeste ure, kad na svu zemlju pade tama, koja potraja do devete ure.
Luka 23,45Sunce pomrča, i zavjes hramski razdera se na dvoje.
Luka 23,46Tada povika Isus iza glasa: "Oče, u ruke tvoje predajem duh svoj!" Ovo reče i izdahnu.
Ti kao muslinan tebi kuran laze da pitas one koji znaju knjigu a ne da ju krivo tumacis.
Ti ne postujesni svoju veru kako vidim.

Raj je nova zemlja u bibliji ne gde neko negde zivi posle snrti.
Iszs toga dana bije bio u raju cec ba krstu i grobu.
Barem to trebas da znas.
Isus daje obecanje toga dana, danas ti kazem,, da ce ovaj biti sa Hristom na novoj zemlji.
Kada bude vaskrsenje.
Pogledaj.
Zivi nece preteci mrtve tamo.
Sto znaci da oni nisu u bekom raju.
Inace kako vi ih pretekli zivi?
1. Solunjanima 4,15Ovo vam uistinu velimo po riječi Gospodnjoj: mi živi, preostali za Dolazak Gospodnji, nećemo preteći onih koji su usnuli.
1. Solunjanima 4,16Jer sam će Gospodin - na zapovijed, na glas arkanđelov, na zov trublje Božje - sići s neba. I najprije će uskrsnuti mrtvi u Kristu,
1. Solunjanima 4,17a zatim ćemo mi živi, preostali, zajedno s njima biti poneseni na oblacima u susret Gospodinu, u zrak. I tako ćemo uvijek biti s Gospodinom.

Koncept apostolskig ucenha je xekanje nove temlje.
To je raj.
2. Petrova 3,13Ali čekamo po obećanju njegovu novo nebo i novu zemlju, gdje pravda živi

Drugi put pitaj kako ti kaze tvoj prorok, one koji poznaju knjkigu.
Slusaj proroka.

Elen Vajt je antihrist. Subota je žig zveri. To jasno proizilazi iz Biblije.
A konstatacija sa Saletom.
Kada se nesto kaze to mora da se,argunebtuje.
To si mogao da naucis od mene.
Inace je to zlonanerno Opanjkavanje.
Mene bi bilo sraoita da kao vi diskutujem ne,argunentovano.
Takav nacin je bruka...

Ja nogu sada da izvratim ida kazem da je vas partriharh abtihrust.
Ali nismo deca da predlazes takav nivo.
Ali biblijski on to nije antihrist.
To je ovaj u Vatikanu.
I doci xe vreme kada cete morati da donesete odluku da li cete mu se pokloniti ili ne?
Jednom od njih kada bude

Poslednja izmena:
A kobtratacija sa Saletom.
Kada se nesto kaze to mora da se,argunebtuje.
To si mogao da naucis od mene.
Inace je to zlonanerno Opanjkavanje.
Mene bi bilo sraoita da kao vi diskutujem ne,argunentovano.
Takav nacin je bruka...
Jasno piše da će izaći lažni proroci , zapravo vukovi u jagnećoj koži, te da će širiti lažno učenje, protivno crkvenom. Isto tako piše da je subota sjen Hrista i da više ne treba da se svetkuje. Elen Vajt, sa druge strane, propagirala je subotu i tako "žigosala" sve koji prihvate tu iskrivljenu doktrinu.

Jasno piše da će izaći lažni proroci , zapravo vukovi u jagnećoj koži, te da će širiti lažno učenje, protivno crkvenom. Isto tako piše da je subota sjen Hrista i da više ne treba da se svetkuje. Elen Vajt, sa druge strane, propagirala je subotu i tako "žigosala" sve koji prihvate tu iskrivljenu doktrinu.
Nije Eleba Vajt Bog pa da odredjuje sta koji dan ko treba da drzi.
To si ti nesto pogresno shvatio.
Meni je autoiritet Bozja rec.
Apostol Pavle kaze:
Jevrejima 4,9Daklem je ostavljeno još počivanje SUBOTNJE narodu Božijemu.

Znaci tebi je po tvojoj logici apostol Pavle antihrist?😀
Svasta vi izmislite kada se ne drzite Bozje reci?
I Bog mi je autoritet ne Jelene ili popovi
Isaija 66,22Jer kao što će nova nebesa i nova zemlja, što ću ja načiniti, stajati preda mnom, veli Gospod, tako će stajati sjeme vaše i ime vaše.
Isaija 66,23I od mladog meseca do mladiog, i od subote do subote dolaziće svako tijelo da se pokloni preda mnom, veli Gospod.
2. Petrova 3,13Ali čekamo po obećanju njegovu novo nebo i novu zemlju, gdje pravda živi.
Na novoj zemlji ce ljudi svake subote i svakog mladog meseca dolaziti li pred Bogom.
Subotom da bi se duhovno ojacali a svakog meseca telesno.
Jer ce svakog mesca jesti sa drveta zivota.
Otkrivenje 22,2Nasred ulica njegovijeh i s obje strane rijeke drvo života, koje rađa dvanaest rodova dajući svakoga mjeseca svoj rod; i lišće od drveta bijaše za iscjeljivanje narodima
AKo vi ne zelite ovo,
Ne morate.
Kako vi hocete.

Nek je slavljeno ime Gospodnje .

Ja sam pre par meseci pozvao na uzajamno postovanje i uvazavanje.
Da zadrzimo mir medjusobno
Da samo razmeimo misljenja.
Ne da napadamo jedni druge.
Vec samo da podelimo stavove zasto tako verujemo kako verujemo.
Svako iznese svoje razloge i jedna i druga,strana.
I tu se zavvrsava.
Sve izvan toga je besoirisno prepucavanje.

Ali na zalost neke vere ne zele mir i uzajamno postovanje i nije prihvaceno.
Nastavili isto.

Ja licno cenim pravoslavnu crkvu, jer 70% ona uci kako i ja ovde pisem.
Ostalo je bar 20% tradicija.
Mozda 10% da se ne slazem?

Dok ucenje njenih vernika jovde ke sasvim nesto drugo i od same crkve
Tu se ne slazeno ni 5%.
Jako cesto sam morao da im ukazujem na ucenje njihove crkve.
Pretezno se ovde vrti par istih tema.
Tih 10% drugacijeg ucenja.

Pakao i raj, dusa i 4 zapovest, idoli.

Bog u svim crkvama, zajednicama ima svoje stado svoj narod.
Iskrene ljude i zene koji ljube Gopoda i rade po savesti i po otkriveju i znanju.
Na zalost oni su manjina..
Ali Bog ima svoje stado i u drugim torovima.
Samo on ih poznaje i oni njega.

Sada oni mogu da budu jos tamo.
Ali stvar ce se na kraju tako razviti da ce morati da donesu odluku i izadju od tamo.
Neki i pre.
Duh sveti ce ih pozvati.

Jer ce na kraju vecina crkava i zajednica stati na stranu antihrista.
Neke nece ni pistojati vise javno jer ce raditi protiv antihrista.

Bog u svim crkvama, zajednicama ima svoje stado svoj narod.
Iskrene ljude i zene koji ljube Gopoda i rade po savesti i po otkriveju i znanju.
Samo on ih poznaje i oni njega.

Sada oni mogu da budu jos tamo.
Ali stvar ce se na kraju tako razviti da ce morati da donesu odluku i izadju od tamo.
Neki i pre.
Duh sveti ce ih pozvati.

Jer ce na kraju vecina crkava i zajednica stati na stranu antihrista.
Neke nece ni pistojati vise javno jer ce raditi protiv antihrista.
Eto pozivam vernike crkava zajednica
koje ne uce da ce se samo oni spasiti jer su clanovi samo te crkve zajednice.

Da vidimo koji mogu ovo da potvrde:

Bog ima svoju crkvu na zemlji.
Ali i u svim crkvama, zajednicama, ima svoje stado svoj narod.
Samo on ih poznaje i oni njega i oni ce biti takodje spaseni...
To je biblijski koncept.

Ako ovo ovako vidimo.
Onda nena mesta mrznji.

Ti kao muslinan tebi kuran laze da pitas one koji znaju knjigu a ne da ju krivo tumacis.
Ti ne postujesni svoju veru kako vidim.

Barem to trebas da znas.
Isus daje obecanje toga dana, danas ti kazem,, da ce ovaj biti sa Hristom na novoj zemlji.
Kada bude vaskrsenje.
Pogledaj.
Zivi nece preteci mrtve tamo.
Sto znaci da oni nisu u bekom raju.
Inace kako vi ih pretekli zivi?
1. Solunjanima 4,15Ovo vam uistinu velimo po riječi Gospodnjoj: mi živi, preostali za Dolazak Gospodnji, nećemo preteći onih koji su usnuli.
1. Solunjanima 4,16Jer sam će Gospodin - na zapovijed, na glas arkanđelov, na zov trublje Božje - sići s neba. I najprije će uskrsnuti mrtvi u Kristu,
1. Solunjanima 4,17a zatim ćemo mi živi, preostali, zajedno s njima biti poneseni na oblacima u susret Gospodinu, u zrak. I tako ćemo uvijek biti s Gospodinom.

Koncept apostolskig ucenha je xekanje nove temlje.
To je raj.
2. Petrova 3,13Ali čekamo po obećanju njegovu novo nebo i novu zemlju, gdje pravda živi

Drugi put pitaj kako ti kaze tvoj prorok, one koji poznaju knjkigu.
Slusaj proroka.

kakav je to Raj na ogranisenoj zemlji kao sto je nasa planeta???

ima li logike da u Raju se stiskaju ljudi, ako bude milijarde ljudi

pazi sad ovo ,Bog nas informise sta je Raj i koliki je raj.

Raj je velicine univerzuma, znaci univerzum za sebe a ne planeta negdje...dok ti tvrdis da je Raj na zemlji poslije smrti kad krene prozivljenje.

Kako si to mislio da na tako malo prostoru imas milijarde ljudi i da im bude raj, i da pusu jedni drugima za vratom zbog skucenog prostora...logicki gledano zemlja nikako ne moze biti raj iz razloga sto je mala da bi predstavljala raj i komociju.

kakav je to Raj na ogranisenoj zemlji kao sto je nasa planeta???

ima li logike da u Raju se stiskaju ljudi, ako bude milijarde ljudi

pazi sad ovo ,Bog nas informise sta je Raj i koliki je raj.

Raj je velicine univerzuma, znaci univerzum za sebe a ne planeta negdje...dok ti tvrdis da je Raj na zemlji poslije smrti kad krene prozivljenje.

Kako si to mislio da na tako malo prostoru imas milijarde ljudi i da im bude raj, i da pusu jedni drugima za vratom zbog skucenog prostora...logicki gledano zemlja nikako ne moze biti raj iz razloga sto je mala da bi predstavljala raj i komociju.
Bog stvara novu zemlju kao na pocetku.
Prva zemlja nije imala okean.
To je sve bilo kopno.
Tvoj prorok ti kaze pitaj one koji poznaju knjigu.
Ti uporno radis protivno tvom proroku.
Nisi ti pravi vernik.

Nova zemlja
Isaija 65,17Jer, gle, ja ću stvoriti nova nebesa i novu zemlju, i što je prije bilo neće se pominjati niti će na um dolaziti.
2. Petrova 3,13Ali čekamo po obećanju njegovu novo nebo i novu zemlju, gdje pravda živi.
Otkrivenje 21,1I vidjeh nebo novo i zemlju novu; jer prvo nebo i prva zemlja prođoše, i mora više nema.

Bog stvara novu zemlju kao na pocetku.
Prva zemlja nije imala okean.
To je sve bilo kopno.
Tvoj prorok ti kaze pitaj one koji poznaju knjigu.
Ti uporno radis protivno tvom proroku.
Nisi ti pravi vernik.

Nova zemlja
Isaija 65,17Jer, gle, ja ću stvoriti nova nebesa i novu zemlju, i što je prije bilo neće se pominjati niti će na um dolaziti.
Otkrivenje 21,1I vidjeh nebo novo i zemlju novu; jer prvo nebo i prva zemlja prođoše, i mora više nema.

razlika izmedju mene i tebe je sto ja imam vise infomracija o toj novoj zemlji nego ti ,pa ti donosis zakljucke na osnovu malo infomracija dok ja donosim na osnovu daleko vise informacija

i ja vjerujem da ce btii nova zemlja, a sta znaci nova zemlja?

Nova zemlja ce na sudnjem danu izgledati drugacija, nece biti brda, planina, niti dolina, znaci ravnica sa bijelim sitnim bijelim pijeskom poput brasna
wonderful-landscape-white-sand-dunes-desert-background-blue-sky-wide-angle-79729086.jpg

na takvopj zemlji ce ljudi biti prozivljeni da im se sudi....

pa tek poslije mogu da idu u raj ili pakao kad se zavrsi sudjenje.

Barem to trebas da znas.
Kada bude vaskrsenje.
Pogledaj.
Gde je Hristos sada?
Nema “danas ti kazem “ ,Gospod nikada nije govorio tako ,Danas ces biti sa mnom u raju !!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back