- Poruka
- 12.955
u prevodu: hrist je dobar koji nam zeli dobro a ovaj je kontraSama rec kaze protiv Hrista.
Znaci onaj koji izvrce Hristov Zakon ko radi protiv Hrista.
zeli covecanstvu sta? zlo,smrt,unistenje,slobodu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u prevodu: hrist je dobar koji nam zeli dobro a ovaj je kontraSama rec kaze protiv Hrista.
Znaci onaj koji izvrce Hristov Zakon ko radi protiv Hrista.
pa da Hrist je dobrota ljubav mir pravednostu prevodu: hrist je dobar koji nam zeli dobro a ovaj je kontra
zeli covecanstvu sta? zlo,smrt,unistenje,slobodu?![]()
Svi koji vladaju ovim svetom su to danas.U biblijskom smislu antihrist je koji će se predstaviti kao Hrist.
a jel moguce da je ovaj sto ga mi zovemo hrist bio pravi antihrist koji je dosao pre pravog hrista?U biblijskom smislu antihrist je koji će se predstaviti kao Hrist.
nije mogucea jel moguce da je ovaj sto ga mi zovemo hrist bio pravi antihrist koji je dosao pre pravog hrista?
i da treba da ocekujemo hristov dolazak(onog pravog)
a sta ako je bio antihrist koji je unazadio covecanstvo 500 godina zahvaljujuci svom uticaju ?nije moguce
U 1 veku Hrist je Isus Hrist Bozji Sin
nema drugog
samo debili ne mogu da vide ko je Hrist a ko antihrist mada i oni moguua sta ako je bio antihrist koji je unazadio covecanstvo 500 godina zahvaljujuci svom uticaju ?![]()
Hristos znači pomazanik, u hrišćanastvu sveta tajna dobijanje darova Svetog Duha. Isus Hrist nije ime i prezime već karakteristika ličnosti u ovom slučaju koga bog šalje na zemlju zarad spasa ljudskih duša. A kasnije su hrišćani uzeli kao ime svog gospoda. Tako u Bibliji piše da samo bog spasava otud i IH je samim tim bog u dogmi drugo lice jednog boga, sin jedinorođeni kom se po proroštvu predviđa drugi dolazak koje se ne zna kada će doći. Zato mnoge sekte vataju u tu zamku ljude nekakvim proračunima. Ako je zaista istina to što piše u Bibliji onda to se može desiti i sutra ili za 2000 godina. Antihrist bi trebao da odglumata Hrista i ljudi da poveruju u njegove trikove, ali to je periferna stvar u učenju Hristove crkve. On je rekao "stražite" baš zbog toga što se ne zna. Glavno učenje je vaskrsenje pobeda života nad smrću. Ko jede telo i pije krv Hristovu (hleb i vino - pričest) ima večni život. Sve ostalo je manje važno jer ko jede sa drveta života (Isus Hrist) nema čega da se boji.a jel moguce da je ovaj sto ga mi zovemo hrist bio pravi antihrist koji je dosao pre pravog hrista?
i da treba da ocekujemo hristov dolazak(onog pravog)
Zato što tri sagovornika ima četiri tumačenja, a kad se ti uključiš bude i šesnaest tumačenja.Hristos je propovedao jevandjelje, a anthrist je onda neprijatelj jevandjelja. Ne moze se reci jednostavnije, ali me cudi zasto niko ne pominje jevandjelje... zapitajte se i vi.
ta tri su vam teologumena, a onda se ja ukljucim, i kazem aman ljudi, ne 3 nego 16 njih nema pojmaZato što tri sagovornika ima četiri tumačenja, a kad se ti uključiš bude i šesnaest tumačenja.
Predložiću Tab503 - u da za tebe i @aeternum se otvori poseban pdf kao "cia glasilo" jer nas uopšte ne zanima američka nju ejdž religija koju zastupate i nećemo se mešati u vaš POJAM.a ja vam kazem - nemate pojma
za nju znamo -JW, a ja sam njuejdzer koliko i ti, ako ne i manje.nju ejdž religija koju zastupate
Ne ne brale iz istog ste lonca, nemate vere u sebi to nije odlika istočnog hrišćanstva, vi "znate" - gnostičari preko bare.za nju znamo -JW, a ja sam njuejdzer koliko i ti, ako ne i manje.
Постоји предавање које баш говори о томе - новом и старом. Још када би неко хтео да слуша, било би сјајно.za nju znamo -JW, a ja sam njuejdzer koliko i ti, ako ne i manje.
Mada i ''svedoci'' su samo preteca njuejdza... coco bil i hekate su ti njuejdzeri, a ja sam oldejdzer.
realno, sa mog stavovista svi vi ste novotarci, samo je pitanje koje novotarije i kada ste ih prihvatili.
ja ipak mislim da su u pitanju kompleksi kod tebeNe ne brale iz istog ste lonca, nemate vere u sebi to nije odlika istočnog hrišćanstva, vi "znate" - gnostičari preko bare.
Hvala Bogu pa se na ovom forumu ne primaju vaše baljezgarije.
Realno, zabole nas... šta mislite o namarealno, sa mog stavovista svi vi ste novotarci, samo je pitanje koje novotarije i kada ste ih prihvatili.
Ma hau jes no evo lečim ih na američku religiju i njene prezentereja ipak mislim da su u pitanju kompleksi kod tebe
ja sam mislio da smo se razumeliMa hau jes no evo lečim ih na američku religiju i njene prezentere![]()
Jeste jeste, samo što ti izgleda nisi još shvatio da ste u istom timuja sam mislio da smo se razumeli
JEHOVINISVEDOCI su americki, a ja sam srpski, ali ako si ti ljubomoran sto ja zivim u americi, to je vec druga stvar.
moj sajt, moja uverenja ne znaju ni za kakvu ameriku, nemaju veze, niti ja imam veze sa arijanom koa je JS, NEMAS RAZLOGA ZA LJUBOMORU, sulodo je da nas dvoje prozivas u paktu, mi nismo paket.
A jel i tvoj episkop novotarac?za nju znamo -JW, a ja sam njuejdzer koliko i ti, ako ne i manje.
Mada i ''svedoci'' su samo preteca njuejdza... coco bil i hekate su ti njuejdzeri, a ja sam oldejdzer.
realno, sa mog stavovista svi vi ste novotarci, samo je pitanje koje novotarije i kada ste ih prihvatili.
Неће бити да је тако. Христос значи месија, помазаник, онај који је очекиван од стране читавог света, па и Израиљског народа. На грчком σωτήρ значи "спаситељ". Πeтар и други апостоли су веровали у Христа, док су други чекали неког световног лидера који ће их избавити, Христос је својим животом, и помагањем људима показао да је онај кога су чекали, богочовек.Apostol Jovan u svojoj poslanici na više mesta daje definiciju antihrista..ili duha antihrista.
Na jednom mestu kaže ovako:
"Ko je lažljivac osim onoga koji odriče da Isus nije Hristos? Ovo je antihrist, koji se odriče oca i sina", 1. Jovanova 2,22
Šta znači odricati da Isus nije Hristos? Znamo da izraz "Hristos" na grč...znači Spasitelj. Dakle, neko ko odriče da je Isus SPASITELJ je duh antihrista. Neko ko Mu odriče u potpunosti ili delimično ovu ulogu. Zato Petar kaže: "da nema drugog imena pomoću koga se spasavamo"....Dela 4,12