- Poruka
- 71.290
Jel dovoljno krupan plan?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sirovine zameni sa muškarci sa samopouzdanjem a mlitavci sa muškarci bez samopouzdanja.Sirovine imaju više šanse nego neki mlitavci. Iako se deklarativno urbane žene groze takvih likova, prije će s njim poći nakon prvog dejta, da gužvaju posteljinu, nego da moraju opet gledati neodlučne nesnađene muškiće![]()
Aj sad lepo uzmi @MrNapokon i skini tog retardiranog indijanca i stavi svoju sliku.Kao čovek.Da.Jel dovoljno krupan plan?
Brate stavljao sam pre svoje slike. Nemam ja problem sa svojom pojavom. Samo mi dodje da promenim i zezam se. Taj indijanac je metafora za to sto sam zapravo ovde.Aj sad lepo uzmi @MrNapokon i skini tog retardiranog indijanca i stavi svoju sliku.Kao čovek.Da.
Zabavljaj se i koristi svoje ja.Brate stavljao sam pre svoje slike. Nemam ja problem sa svojom pojavom. Samo mi dodje da promenim i zezam se. Taj indijanac je metafora za to sto sam zapravo ovde.
A to je ISKLJUCIVO ZABAVA i po koja dobra razmena misljenja.
Sto bi to radio?Zabavljaj se i koristi svoje ja.
Budi to što jesi.
Stavi svoju sliku i budi to što jesi.
Za početak.
Zato da bi se menjao.Sto bi to radio?
as you wishZabavljam se jos vise ovako.
Ko da se menja? Ja u smislu promene licnosti i razvoj kojem doprinosi moj avatat?Zato da bi se menjao.
Pogledaj.Vidiš kako je lako.
Da bi se menjao.
Tako je.Ti u smislu promene ličnostiKo da se menja? Ja u smislu promene licnosti i razvoj kojem doprinosi moj avatat?
Ili sam avatar da bude dinamicniji?
Trece?
Brate. Avatar da ti pomogne da menjas i unapredjujes svoju licnost? Wata faaak djud?Tako je.Ti u smislu promene ličnosti
Ostani kakav jesi.Brate. Avatar da ti pomogne da menjas i unapredjujes svoju licnost? Wata faaak djud?