Не мора да има сопствени стан, али да у перспективи може то да обезбеди. Не мора добро да зарађује, али да, ако тренутно не зарађује пуно, у перспективи има вољу и жељу да почне боље да зарађује.
Мислим да би већина људи хтела да буде обезбеђена али да не могу сви то да остваре. Убеђен сам да су битни реални резултати а не саме амбиције, жеље и приче. Реално, испуњавам тај услов али тешко ми иде и вероватно неће ни ићи, пуста жеља, то је исто као и да немаш амбиције, а на корак сам и да одустанем јер не желим узалудну тензију.
Где бре има таквих?
На Јутјубу?
Можда има таквих у општој популацији 0,005 %.
Има их више сигурно, а ако раде бар су опуштени и не раде пуно, немају потребе а обезбеђени су, такви имају веће могућности за љубавни живот од нпр. неког сиромашног надничара који ради 10 сати на сунцу.
Због борбе! Због фајта! Због људске жеље за стварањем. Због моћног осећаја који се добија кад постигнемо неки резултат. То је феноменалан осећај. Бољи и од секса! А кад успеш у нечему (било чему), па опет успеш у нечему (било чему), жене намиришу твоју моћ и успех. Добијеш самопоуздање.Краљ си у својим очима, а онда оне намиришу то. Буквално намиришу.
Ја у таквим стварима уопште не уживам и то ми је само тензија, ја сам гладан опуштености и забаве, стрес имам нон-стоп који ми је црпио енергију а да немам никакву корист од тога.
Функционишем само јер морам.
А где то у животу има било каквих гаранција?
Јбт...
Никоме ништа није гарантовано, па ни детету рођеном у породици Ротшилд, нити деци Илона Маска.
Зато не могу да се помирим и да одбацим сва очекивања, увек се надам нечему јер не знам да ли ће нешто бити.. Да то знам, одмах бих почео да играм игрице по цео дан без да ме занима мишљење жена о томе, не бих више толико морао да пазим на изглед и сл, могао бих да будем опуштен.
Zašto toliko zapinješ za to da devojke žele da ih neko finansira??? Pa više poznajem one koje imaju svoj dinar, trude se, školuju, samostalne su tako i treba bez obzira na pol. Devojke ne privlači novac, i koliko zarađuješ nego požrtvovanost, trud da i ti doprinosiš tom braku, vezi šta god da je da mogu da se oslone na tebe... bez obzira što one imaju posao, zaradjuju, pa sta kad se recimo porodim?? Necu odmah ici da rintam moram paziti na decu i biti sa njima
Нпр. самостално становање које се пуно подстиче исто зависи од новца, мораш да се одселиш = мораш имаш пуно новца, и мушкарац све то мора да вуче, што значи да он и њу обезбеђује, само што то делује увијеније. Немаш своју кућу и не жели те ниједна због тога = не желе те због мањка пара. То што бих ја нпр. прао судове и свашта нешто не би било замена за то што сам сиромашан.
Mislim ja mogu i od kuce da radim, ali sta recimo da izgubim taj posao ili da sam neka devojka koja radi neki drugi posao, pa zna se da ti moras da ces ti ici da radis, moj tata je od jutra do sutra radio da bi mama bila sa nama, trudio se, nikada ne bih pristala ni na sta manje od stabilnog, ozbiljnog i vrednog muskarca
Тај останак без посла се може десити и мушкарцима, само ако се мушкарцу то деси он буде напуштен.