Ko ima vise sansi kod devojaka?

a ona kad sprca nije?? :rotf: :rotf:
a jel bismo mogli tako da nazovemo i mr napokon da je sprco 42 u dupe? jer nit porodice nit djece...

ili on nije sprco u dupe jer je eto za razliku od bezimenog koji je mnogo mladji, ipak ebavao i menjao zenske?

ne udaljavajm ose od teme, i cinjenice da ovde leceni zavisnici stari 55 godina mogu da SAVJETUJU jednog smusenog i stidljivog mladog covjeka sa na zalost kompleksom prema curama, da treba da nadju GEJA SA DRUGARICOM , da mu gej POPUSI ! a potom ce mu gej zauzvrat dati svoju drugaricu da je bezimeni j.ebe...

uzas!!!

jos ako uzmemo pod pretpostavkom da je to iskustvo maxovo prije braka, dakle prije nedje 40te, sto mu dodje onda da je to iskustvo iz doba kada se ili aktivno drogirao sa heroinom ili je iskustvo posle aktivnog drogiranja u toku lecenja tj skidanja sa IGLE , sto je svakako doba kada je bioo ponajmanje svoj tj kada je bio labilna osoba i osoba sa velikim psihickim poremecajem...

Neki ljudi jednostavno nemaju sreće u ljubavi kazem iz iskustva haha. I to je skroz okej nije kraj sveta, kad tad ceš upoznati nekoga mozda ti nije sudjeno sada, mozda sutra, za 3 meseca, 10 godina, ali moras da budes drustveniji, da izadjes iz svoje zone komfora, da se opustis jer kratak je zivot
tacno tako.

doce voda do poda a i bezimeni do svoje srece tj saputnice

ps

bez da daje geju da mu popusi da prostite !

I ako si previse opterecen time, probaj da se fokusiras na nesto drugo jer kad stalno mislis na nesto, kako to nesto nemas, kako je sve lose, nikad nista nece biti, onda je zaista tako, jer si sam sebe u to ubedio umesto da se fokusiras na nesto drugo i onda ljubav sama dodje, e sad moze biti neka greska tj lekcija, a moze biti i nesto pravo.
Neće sama da dođe ako je neko samo okrenut sebi, ako ne čuje druge, ako samo ja pa ja. To prolazi ako si mlad, zgodan i situiran, ali se na kraju i takav smuči.

dzabe pisete, ako nije dosao do ***** od svoje 18 do 31. znaci u najboljim godinama, zasto mislite da ce sad da bude vise srece?\
kakav zakljucak!!!

i pitanje...

pa zato jer je recimo jos MLAD , zato jer nije to neki izuzetak, vec ima podosta njih koji su nevini od tridesete pa sta...

znaci ako nije do 30 nece nikad?

pa zasto?

eto ako si se ti mogao promenuti , jel, koji si LABILNA LICNOST BIO (dokazano je da samo labilne licnosti postaju narkomani) zasto jedno mlado stvorenje koje nije zavisnik heroina ili slicnih opasnih droga ne bi moglo sa trideset pa nadalje da ima srec u ljubavi i naravno vodi ljubav?

uzas sta ti sebi dopustas sa ovim mladim bicem!

dzabe pisete, ako nije dosao do ***** od svoje 18 do 31. znaci u najboljim godinama, zasto mislite da ce sad da bude vise srece?\
Pa ajde ja se nekako nadam da hoće, ali opet @Lule je lepo rekao ne moze samo ja pa ja, a ja kazem da mora malo isto tako da se trgne iz te depresije, mozda da poprica sa nekim, ovde kod nas odlazak kod psihologa je sramota, a ja mislim da je skroz normalna stvar, kad god imam neki problem tako ga resim, dosta pomaze, malo vise da brinemo o tom mentalnom zdravlju. Ja nisam strucna za psihologiju, savetovanje itd... Mlada sam dosta, ali opet dala sam neke savete koje ja prikenjujem kad se nadjem u nekom bedaku

Nadji nekog geja sa drugaricom ko sto se desilo meni. Popusi ti kitu i da ti da pojebes drugaricu.
sta god da da pomislis bezimeni da uradis , i da cujes , OVO nemoj nikako!

SAD NAM LEPO MAKSO objasni u kom ti se to dobu zivota desilo... kada si bio na igli ili u dobu odvikavanja sa IGLE?
jer pretpostavljamo da si se posle nekog doba kada je proslo zalecivanje i lecenje (sto nije bas brz i kratak period) uskoro i ozenio i uputio u bracne vode dobio djete blizu cetrdesete jel de ili tu nedje...

pa pretpostavljam da je ovo iz doba labilne licnosti ? jel mislis da labilna licnost treba da daje bezimenom savjet ?

Back