Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
posalji te mi to

Lik doje na forum stavi tu poruku i ocekuje da ce mu neko poslati....
Registrovao se na forum samo zbog toga i napisao CAK 1 poruku... Mozda i dobijesh
Wideo sam josh par likova da tako urade.... Umesto samo da odu 4-5 stranica unazad i wide sve sto im treba......Evo linka pa svi koji hoce da skidaju nek uzivaju

http://www.torrents.to/search/210/Air+alert+3.html

:dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:

Lik doje na forum stavi tu poruku i ocekuje da ce mu neko poslati....
Registrovao se na forum samo zbog toga i napisao CAK 1 poruku... Mozda i dobijesh
Wideo sam josh par likova da tako urade.... Umesto samo da odu 4-5 stranica unazad i wide sve sto im treba......Evo linka pa svi koji hoce da skidaju nek uzivaju

http://www.torrents.to/search/210/Air+alert+3.html

:dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash::dash:

Aj ti nekom prichaj , imash ukupno 12 postova, nebitno to ... Shta tebe briga ako neko hotje tako da uzme taj aa3 ?? Ako neko hotje neka mu poshalje , ako netje ne mora, njegov problem...

Dobih mail od nekog lika skoro....pita za odraz.....ja se nasao u cudu......onda se setih ove teme...tih...ja se bas potrudio da lepo objasnim i razjasnim sve probleme i pitanja ovde na temi(i to vise od nekoliko puta)....izgleda da ipak nisam dovoljno bio jasan... :(

<b>GRIZZLY</b> ako mozes(i ako te ne mrzi),molim te zatvori ovu temu, otvori novu, prekopiraj par pametnih postova i linkova i zavrsimo sa ovom beskrajnom pricom vec jednom, a i bice lakse ovoj deci da nadju sta im treba (92 strane i nije bas malo)

PozZzZz

imam 14 godina visok sam 191, radio sam air alert 3 uvece posle treninga kad dodjem kuci, stigao sam do desete nedelje, kolena me uopste nisu bolela, ali sam prestao da radim, za svaki slucaj zbog kolena, jer sam poceo naglo da rastem, i onda da ne bih nesto za..bo. Samo hocu da kazem da sam redovno radio i da mi nije bilo nista, mozda je i to zbog toga sto obicno imam oko 10 treninga nedeljno...a mozda sam imao srece, pa nisam povredio kolena

Ljudi bre, sto blatite aa3? Zavrsio sam celi program , posle mesec dana sam uradio i Air alert advenced. Kolena me nijednom nisu ni zagolicala , a kamoli zabolele. Sad sam visok 197 cm u patikama i zakucavam ga sa dve ruke iz mesta bez problema , kad sam poceo da radim ( 6 meseci ranije ) nisam mogao da zakucam uopste. T ako da *** iskulirajte malo.

@jumpman 10 treninga + aa hahahah daj ne lazi da te nisu zezala kolena jer to je nemoguce pa ni u nba ne mogu da izdrze takav napor, jedino ako ti trening traje pola sata i ako sedis i slusas taktiku :)

ja tako ustanem ujutru, doruckujem, odradim 2 treninga, rucam, istreniram jos 4 puta, 3 ako sam umoran, u sustini ne volim da treniram posle vecere.. to je parnim danima, neparnim odradim aa i malo se istezem.. al to sad oko praznika, posle cu da pojacam :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back