Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hahaha kazes pilece noge aa e bato moj ja treniram ceo zivot kosarku imam svaki dan trening radim individualno kondiciju tako da sam daleko ja od "pilecih nogu'' ono sto mene interesuje je da li se rade posebne vezbe za odraz sa jedne noge ili ne,jer ove vezbe koje ja radim su sve skokovi iz mesta sa opterecenjem a imam dobar odraz sa jedne noge medjutim zelim da ga jos poboljsam da li ce te vezbe uticati pored skoka iz naskoka i na skok sa jedne noge?

Brate, ti reche da ne trenirash noge :D

Brate ti si 180 cm visok i ne znam koji ce moj tebi veliki odraz , sa tom visinom gotovo je nemoguce da igras ista osim playmakera , tako da tebi treba pas i dribling a odraz . . .

pa stvarno imas katastrofalno razmisljanje, pa bas sto je visok 180 treba da ima jak odraz da bi na ulazu razvalio one divove ispod kosa, i s tom visinom je u nasim godinama moguce igrati i beka ako je bas brz i eksplozivan kao sto je rekao, sasvim dobar bek moze biti, jos sut i to je to...

pa stvarno imas katastrofalno razmisljanje, pa bas sto je visok 180 treba da ima jak odraz da bi na ulazu razvalio one divove ispod kosa, i s tom visinom je u nasim godinama moguce igrati i beka ako je bas brz i eksplozivan kao sto je rekao, sasvim dobar bek moze biti, jos sut i to je to...

U pravu si da treba da ima odraz ali to mu definitivno nije prioritet...

U pravu si da treba da ima odraz ali to mu definitivno nije prioritet...

pa prioritet je svakome da vise skoci u duelu ili npr polaganju tako da je to hajmo reci jedan od niz bitnih faktora, npr kad malo skontas sut je u jednu ruku lutrija, ako ga to ne krene u utakmici onda mora mjenjati nesto, tj ici na ulaz, a tu ne moze bez explozivnosti i jakog ulaza i na kraju krajeva odraza jer valja preko centra uletiti....

pa prioritet je svakome da vise skoci u duelu ili npr polaganju tako da je to hajmo reci jedan od niz bitnih faktora, npr kad malo skontas sut je u jednu ruku lutrija, ako ga to ne krene u utakmici onda mora mjenjati nesto, tj ici na ulaz, a tu ne moze bez explozivnosti i jakog ulaza i na kraju krajeva odraza jer valja preko centra uletiti....

Zaboravio si da igrac ne mora davati mnogo poena da bi bio dobar...sa tom visinom si sasvim dobar igrac ako razigravas ekipu...ako nekom drugom dobacis da on da kos...
Kad tad ces i ti ubaciti neki poen...a kad to povezes sa 10 asistencija, ti si svoj posao odradio...

Zaboravio si da igrac ne mora davati mnogo poena da bi bio dobar...sa tom visinom si sasvim dobar igrac ako razigravas ekipu...ako nekom drugom dobacis da on da kos...
Kad tad ces i ti ubaciti neki poen...a kad to povezes sa 10 asistencija, ti si svoj posao odradio...

Da, upravu si, kad skontas moze dosta doprinjeti i u odbrani ako ima brze noge, ali tu je opet eksplozivnost...a deset asistencija je bas uspjeh, i u jednu ruku odradjem posao, jos par laganih poena iz kontre zabiljezis u svoju statistiku i to je to...;) zivio drug

ja sam radio AA2 program ali samo 2 meseca,to jest nisam sve potpuno..u pocetku nisam osetio da mi se povecao odraz ali tek nakon nedelju dana video sam da mi se odraz povecao oko 15 cm,takodje i brzina...evo sad imam 173 cm i mogu da zakucam...samo ja sam uz vezbe AA koristio i tegove za noge...

jel mislis nedelju dana nakon sto si prestao raditi?? ja sam dosao do 9 nedelje i uspio sam nabiti nekih 7 cm :s

skinuo program, sad cu da krenem da ga proucavam, krecem da treniram kosarku rekreativno imam 22 god i oduvek sam mogao da se uhvatim za obruc, ako budem uspeo da zakucam bice exelento! imam 189 i nekih 90 kg... doduse trcim od 5 do 10 km... svaki drugi dan..

pa ja mislim da bi dobro mogao da kucas sa svojom visinom..meni je problem samo visina inace odraz 1 metar nakon aa2 i to nepotpunog

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back