da se i ja ukljucim u temu...
sa grohotom se nasmejah pedjinim nazovi postovima
poremecaj vrednosti hormona koji moze biti prouzrokovan helistickim kahonalom,utice na agresivnost coveka, to se ispoljava uglavnom, sindromom supermen, superglup, jedna ruka, leva noga i sl.....
cemu vredjanja, govor mrznje, podizanje na primitivne nivoe, uz upotrebu najgoreg anilesicizma i anamahalne sugestije....
pocela su prepucavanja na temu, motorickog ucenja, snage, ispoljavanja i sl..., difovac ovaj je bar nesto rekao vezano za motorizaciju pokreta, razlikovanje vezbi i pristupa za razlicitie vidove ispoljavanja fizicke spreme, dok je doticni pedja.p, dosao sa vredjanjem, napadanjem, sa pristupom "ja sam XX, dodjite na moj sajt, ja sam radio sa rukometasima, i kosarkasima", pa radio je i zvercina sa jednim momkom ovde na forumu koji je poceo da radi sa njim kad je ovaj zakucavao sa penala pa su jos pomerili granicu za vise od pola metra. pedjini postovi su sve sem korisni, samo vredjanje uz anulirano ispoljavanje znanja u oblasti teme u kojoj se pise...
krenuci od dragana popovic, dusana mitica, ljubomira krsmanovica, u fizickoj kulturi se bodi bilding karakterise kao bolest, izgradnja misicne mase koja je sve sem korisna za zdravlje , zarad lecenja nekih kompleksa verovatno iz mladosti ili pokusavajuci da se u zivotu postigne nesto na laksi nacin a ne intelektualnim radom, pochecji od barona pjera de kubertena i slogana "vazno je ucestvovati", gde se na vrlo diamedalan i inerzalni nacin manipulise osobom, dovodeci je u iskusenje da zarad dobrih sportskih rezultata unisti ili ozbiljno ugrozi zdravlje, tipa int, DDR,florans grifin dzojner i sl....
cemu anabolicka sredstva, cemu suplementacija u ishrani, jel ne moze neko lepo da izgleda bez prethodno navedenih, ili je nedostatak genetike i morfologije???
licno znam vise takvih osoba, sa obimima nadlaktice od 40-50cm, koji na vratilu nisu mogli da pokazu ni najobicnije karakteristike kondicije vezane za izdrljivu snagu, a da ne pricam o aerobnoj kondiciji, ako neko tako izlgeda a ne moze da uradi ni bazicne vezbe tipa PK zgib, ili DF zgib, da ne pominjem V i C prednos na razboju,vezbe istegljivosti i koordinativne skelohacije, onda,,,,, a pritom se dizu kilaze neke smesne tipa 40kg cucanj, 60-70-tak kg bench jer ce da mu onda bolje rastu misici, i onda dodje neko za glavu nizi od njih i uz minimalnu tehniku analizira bekhend, forhend ili ciscenje patosa nad njima...
jos pre 30 i kusur godina wei chang lu , je rekao "nek ti telo sluzi, nije sve u kineskom zidu, ima necega i u ratu", gde poznati kineski strucnjak i profesor na univerzitetu sugerise na vaznost i ulogu ljudskog tela i njegovoj takozvanoj Tip B nameni, osnovnoj nameni, cim se bodi bilding po nekim osnovnim nacelima i ne svrstava u tzv. fizicku kulturu ili telesnu kulturu, veci znacaj se daje gimanstici, plivanju i slicnim aktivnostima, formiranju mladog organizma i sl..
zasto bih trosio vreme na citanje gomile budalstina....??...kada bude pisao TEXTOVE..a ne POSTOVE..onda cu veoma rado da ih citam..ovako...soory..
text/post, ista stvar...., samo pokusaj dizanja svog ranga u ocima drugih koji citaju ovu temu, kao i konstantno smejanje, kao i upotreba engleskih reci koje se pored svega pisu vrlo pogresno, i sama njihova upotreba je vrlo propagandna i nezrela, to je vrlo cesta pojava u odbacenosti u drustvu ili pak aristrokratija al ona imaginarna...
ako se razumes ista u sport, citaj malo njegove postove na temi "kako povecati odraz", ima tamo dosta da se nauci
hahahhahah..gle..meni je ziast zao sto si ti verovatno ako sto rekoh neki isfrustirani stednet dif-a ili si mozda cak i uspeo da ga zavrsis nakon 8 godina studiranja pa sada pore posla u nekoj sonovnj skoli treniras sa nekom decom na nekom igralistu i sebe smtras vrhunskim trenerom samo zato jel si procitao 5 knjiga...
u ovome i jeste problem u ansoj zemlji sto ti i takvi kao ti i jesu an zalost treneri po mnogim klubovima i upotrebljvacjui reci tipa.MOTORIKA..ANTAGONISTI...KOBY BRIANT.hahahahahahhah..NARAVNO nejga moras da ubacis u metodlogoiju treninga...jer verovanto deci pricas kkako ste ti i on zajedno trenirali na kemrdzu ili oxfordu..ali da ti nisi hteo da nastavis sa karijerom jer ti se nije racilo..itd..hahhahah...
i da.kao sto neko rece...bas to i jeste problem..jer da se vratim malo nazad...ti rece da nemas potrebe da se reklamiras..OK..super..god for you....ali zasto onda ne izadjes sa punim imenom i prezimenom pa da vidimo o kakvoj velicini se radi..ili se bojis da bi neko mogao da bude sigruan ko si i sta si pa da krene da pice i taj neko..ili vise njih rekao bih pa eto belaja i ode autirtite koji si godinma gradio..hahahhahahhahahahahha...jao...kako jadno.....ali ok..tvoja stvar..
dalje..
opet primitivno smejanje...
posto pricas profesionalno, pohvali se koji si ti zavrsio fax i koliko godina si studirao i da imas 6 knjiga i sl??lol\
ne znam sa kim radi zvercina, ali sta ima lose u tome i da se radi sa decom iz neke skole, tako se pravi selekcija i grupisanja, i odmah izdvajaju potencijali i buduci lideri, igraci..
sto se tice oxforda, znam momka jednog koji je bio ovde super potencijal, i isao je u sve moguce klubove i na probe i svi su u njemu videli novog M.J-a i on je na kraju rekao "boli me ku*ac za profesionalni sport, ja sam isao samo da vidim koliko sam dobar", i brajant samo za tvoju informaciju uopste nije ni privirio koledzu a kamoli studirao na prestiznim univerzitetima...
hahhahahahhahahah....that is what Im talking about......hahhahahha...ali ovo je vec prevazidjeno..kako vidim ti se u svim psotvima gadjas sa 4-5 termina..jer je to sve sto su te nacuili...ili si samouk..??
woooooooooooooooooooooooow...opet rec motrorika..hahahha,,,aki dobro...nego...trebao si knjigu covece da napises kada vec toliko znas i imas usepha u radu sa bilo kim..zasto da toliko znanje ostane ili ne daj boze ode sa tobom...nemoj da sim tako sebican....
sad ja da se nasmejem HAHHAAH, kakve veze ima dal daje 4-5 termina koje se koriste u aktuelnoj temi, ti nisi pokazao nikakvo znanje u oblasti sporta a kamoli dao neki strucan komentar ili termin...
svoje komplexe ektomorfa iz mladosti leci u teretani, da nabijes jos malo misice i kad se pogledas u ogledalo kaze sebi "bravo pedjice", jer niko sa strane, na ulici, bazenu ili slicno nece naci nista pozitivno u kilogramima beskorisnih misica, cak ce i gadjenje izazvati ali svako klesa svoj put, da na pomenem da ti ni zdravlje nece biti bas najsrecnije,al bitan je ego, ili nije.....ili je to sindrom kratofilova, bolje se bosti strsljenovima, nekako se covek pre naduje nego od vode...
znaci..na bilo kom nivou...e sada..na osovnou cega ja odlucujem dali ce neko raditi ovako ili onako....pa znas kako...ja kada vidim problem...onda pokusavam da ga resim....PRAKTICNO..a ne PO KNJIGAMA..kao sto ti lupredas....ja sve svoje znanje sam STEKAO KAKO IZ KNJIGA..IZ SAVETA ALI STO JE NAJVAZNJE...EMPIRIZIAM moja zverko...EMPRIRIZAM...
emiprizam se u nauci dovodi u ekvivalenciju sa dr mengelom, hansom rajnerom, tip ucenja koji je skoro pa najgori, i cesto je ne tacan, jer ako se izvrsi podela
0<1<2<3<4..... i ti stignes do 0.1 i kazes "ja sam zahvaljujuci iskustvu video da je 0.1 bolje od 0", ti si daleko od istine, to se ako nisi zvao u nauci zove empirijska prividna ratenozinazija...
jos od ogleda o ljudskom razumu smatralo se da je osnova ucenja empirijski gnoseoloski pravac i da je osnova u iskustvu, da, u osnovi je tako ali postoje vise tipova ucenja, a u 21 veku se razlikuje empirijsko ucenje u jednom segnemtu u odnosu na citanje knjige ,empirijsko ucenje po pravilu gotovo 100% ne dovodi do maksimuma, cak negde po luisovoj krivoj, ne dostize ni 60%...
e moja zverko..odista nemam vise vremena da se antezeom ovde sa tobom dok god ne izadjes sa punim imenom i prezimenom....pa da ljudi znaju o kojoj velicini se radi.
i da..nemoj da budes tako nesretan pa da prica o NEPRAVILNOJ UPOTREBI SUPLEMENTA..da...rekao si SUPLEMENATA a ne NEDOZOVLJENIH SREDSTAVA..jer se ovde vidi tvoje ne znanje ....ali ZALOSNO NE ZNANJE..jer sama rec..NEPRAVILNA UPOTREBE SUPLEMENATA je toliko smesna da vise ne bi trebao nista da govris.
ali avaj....sa asfaltom tsko se barata.....teze su mi od granata posledice ovog rata..hahahhahah
"NEPRAVILNA UPOTREBE SUPLEMENATA", stvarno ne znam dal je ovde ista smesno, jel si ti izmislio rec suplement, ili suplemetni posto vidim da se polemise oko gramatike, po vasim natural pravilima ti suplementi su "dozvoljeni", i covek je lepo napisao, a ne vidim razlog tvom primitivizimu da prozivas na svaku rec ne osnovano, i DA......ako ste svi pravi znalci, sta ce vam suplementi, sva ta misicna masa se moze nabiti i bez suplemenata i koji je onda tvoj uspeh.....pa nikakav, ako kazes "pa brze cu da napredujem", pa ti lepo ugradi silikone u misice pa ne moras ni da vezbas, samo posle par godina kad probusis miscie a ono izlazi brasno, mozes i da izvadis pa da zalepis ruku, nogu ili parietal...
pozdrav