Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da nije glup i lenj i da mu je stalo do toga procitao bi barem prve dve i zadnje dve strane teme i nasao link..
a ovo nije ni tema, ovo je jebena oglasna tabla.. ae obrisite celu temu osim prvog posta posto osim toga niko nista i ne cita.. dzabe su ljudi pisali i trudili se da pomognu nekome

da nije glup i lenj i da mu je stalo do toga procitao bi barem prve dve i zadnje dve strane teme i nasao link..
a ovo nije ni tema, ovo je jebena oglasna tabla.. ae obrisite celu temu osim prvog posta posto osim toga niko nista i ne cita.. dzabe su ljudi pisali i trudili se da pomognu nekome

slazem se cela tema je postala spamerska, i na svaki pametan post dolazi 3 posta "jel moze neko da mi posalje aa3"

E da, sreo sam se sa Waxom u jednoj kafani, mrtav pijan bio. Ukrao sam mu zadnje dvije nedjelje programa koji koristi Carter ( bjeshe li on? :D ) ali bilo je napisano hemijskom a padala je kisha :(. Vidim samo da ima nekih vjezbi kao bandzi dzump, trchanje sa suncobranom ( zatvorenim ) i plivanje u zelatinu ( kaze teze je ). Ja sam zavrshio svih osam nedjelja i odraz mi se povecjao sa 3cm na 30m. Veoma sam zadovoljan!! Sada skachem kao morfijus, jeaaah!

E da, sreo sam se sa Waxom u jednoj kafani, mrtav pijan bio. Ukrao sam mu zadnje dvije nedjelje programa koji koristi Carter ( bjeshe li on? :D ) ali bilo je napisano hemijskom a padala je kisha :(. Vidim samo da ima nekih vjezbi kao bandzi dzump, trchanje sa suncobranom ( zatvorenim ) i plivanje u zelatinu ( kaze teze je ). Ja sam zavrshio svih osam nedjelja i odraz mi se povecjao sa 3cm na 30m. Veoma sam zadovoljan!! Sada skachem kao morfijus, jeaaah!

al ga ti usra :klap:

Pa ja sam visok 183cm tezak 65-7kg kucam ko o sale ......Problema sa kolenima nikakvih.Inace procitao sam negde na netu da je tu pricu o povredama zglobova zbog AA3 nametnula konkurencija (oni iz "Science of Jumping") ....
*** malo sam se kasnije ukljucio u temu.Imam 178cm.Odradio sam ceo AA3.Verovali ili ne kucao sam.Brzina mi se neverovatno povecala.I kada sam poceo AA advanced olabavilo mi ne levo koleno i bez steznika ne mogu da potrcim za basem.AA3 je odlican program ali ne MNOGO opasan(Licno iskustvo).

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back