Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
uuuuuuh...procitao sam svih 86. stranica...uglavnom detaljno:mrgreen:....Smorilo me..ja trazio od neke 35.-40. stranice,reko mozda se vrati neko i napise 7. i 8. nedelju Air Canade.... Bas sam hteo da krenem da radim posle prijemnog...al...radicu samo sest nedelja...pa kad zavrsim idem ispocetka....

p.s. Znam da vas je smorilo ovakvo pitanje,al j-bi ga...Jel neko MOZDA ima 7 i 8 nedelju AC?:roll:

Al ozbiljno... Trazio sam po netu...izbacuje mi o nekoj kvio kompaniji:confused:

Pa jel postoji neeeeki nacin da dodjem do te famozne 7. i 8. nedelje???
Bas bih hteo da uradim AC deluje mi kao da je program vrh...ne znam,nisam ga probao,al....valjda je vredan truda...
Citao sam o aa3...( necu traziti da mi posaljete il date link:mrgreen: )..neki kazu da je opasan zbog kolena...a drugi kazu da je program extra...
A o AC niko nije reko nista tipa povrede,zbog toga i toga je stetan...Zato mi se valjda i vise svidja AC nego AA3....

Uh kad bi mi neko ostavio 7 i 8 nedelju...
Bio bih mu :worth: zauvek.....:lol:

uuuuuuh...procitao sam svih 86. stranica...uglavnom detaljno....Smorilo me..ja trazio od neke 35.-40. stranice,reko mozda se vrati neko i napise 7. i 8. nedelju Air Canade.... Bas sam hteo da krenem da radim posle prijemnog...al...radicu samo sest nedelja...pa kad zavrsim idem ispocetka....

p.s. Znam da vas je smorilo ovakvo pitanje,al j-bi ga...Jel neko MOZDA ima 7 i 8 nedelju AC?

Al ozbiljno... Trazio sam po netu...izbacuje mi o nekoj kvio kompaniji
Ocesh li trchati po ulici sa koshobranom? Ocesh li trchati u bazanu, do koljena u vodi? Ocesh li prije svakog treninga trchati preko 700m(ne znam vec kolko pishe)... To ti je sve sastavni dio AC, a ja mislim da necesh dogurati ni do druge nedelje. ;)

@Air Stefan
Necu trcati po mojoj ulici,nego ima jedno mesto(nije staza) tu svi trce..tu cu sa ortakom da trcim s kisobranom...bas mi takvo trcanje zvuci tesko...
A sto se tice bazena..meni je najblizi bazen na olimpu...tj bas mi i nije blizu...tako da cu ponoviti umesto bazena neku drugu vezbu...pise na forumu da moze i tako...
Sticicu do 6. nedelje sigurno...samo ne znam dal cu dva puta da ponovim...
ja kad sebi zadam nesto,imam to da ispunim,pa makar mi vise stetilo nego koristilo...j.bg...takav sam:D;):)
i meni je ta moja osobina,bar do sad,uvek pomogla...za dalje ne znam:mrgreen:

Necu po mojoj ulici...nego malo dalje od mene ima jedna "staza" i tu cu sa ortakom da trcim..meni bas deluje tesko to trcanje...a ujedno mi deluje extra...
sto se tice bazena...najblizi mi je na olimpu...znaci mrzi me da idem....zato cu umesto te vezbe uraditi drugu neku....napisali su da moze i tako...
Mislim da pise 3-4km...a ne 700m...a odgovor je....HOCU....trcao sam i vise na kondicionom...
Ja kad zadam sebi nesto..ja to ispunim...pa makar mi vise skodilo nego koristilo...al j b g...takav sam

uuuuuuh...procitao sam svih 86. stranica...uglavnom detaljno:mrgreen:....Smorilo me..ja trazio od neke 35.-40. stranice,reko mozda se vrati neko i napise 7. i 8. nedelju Air Canade.... Bas sam hteo da krenem da radim posle prijemnog...al...radicu samo sest nedelja...pa kad zavrsim idem ispocetka....

p.s. Znam da vas je smorilo ovakvo pitanje,al j-bi ga...Jel neko MOZDA ima 7 i 8 nedelju AC?:roll:

Al ozbiljno... Trazio sam po netu...izbacuje mi o nekoj kvio kompaniji:confused:

AC je izmishljeni program, izmislio nash dragi WaxMan :)

Ali svejedno, ja mislim da je dobar program chisto za fizichku spremu :)

Ja cju ga vjerovano raditi ali bez bazena i kishobrana lol :D

Pa da, malo modifikacija na programu i pravac atletska staza :)..

Josh ovu nedjelju cju trenirati kako terninram ovih mjesec dana, a od sledecje idemo ujutru hardcore plivanje a popodne AC ;)

Ovo ne preporuchujem onima koji treniraju kosharku jer cje se pretrenirati a to nije dobro da vidi trener ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back