retenzija
Obećava
- Poruka
- 68
pa dobro sa 180 je to dobro, dobio sam aa3 i zanima me jel ga neko radio u toku sezone?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu da verujem, da si isto visok ko ja (ja sam 181cm) i sa rukama (ja sam 227cm), a sto je jos cudnije imamo i slicnu kilazu za imam 68 kg...sa mojom visinom (sa ispruzenim rukama 227cm) ne jos... mogu vec sad da zakucam ali inista specijalno ono da spustim loptu u obruc i da ga malo dotaknem prstima...
.ja nisam rekao ni da volim ni da ne volim program nego da bi voleo da ga probam....U toku prosle sezone sam radio navodno Dzordanov program i ubio mi je odbranu i skok sut zbog bolova, a jos ranije sam dobio program koji koristi kondicioni trener San Antonia preko Rase Nesterovica, imam ga od kad je igrao tamo ali nisam hteo da pocinjem dosta dugo, pa sam krenuo sa njim tek proslo leto posle dva meseca od kad sam zavrsio Dzordanov,pre pocetka rada po programima sam mogao da zakucam 360 i vetrenjacu iz naskoka, a sad ne mogu ni jedno ni drugo tako da mislim da imam dovoljno iskustva sa programima i da mogu da pricam o njima, a rekao sam da bi voleo da radim i ovaj program da bi vratio odraz na staro kad ga vec toliko ljudi hvali...
Poenta je u duzini tetive, sto duza tetiva to veci skok... razlog - tetiva ima vecu sposobnost 'akumuliranja' elasticne enrgije, od misica...
hehe ja sam visok 180 i nikad nisam radio nikakve vezbe za odraz i opusteno pipam obruc + imam najveci odraz u razredu...
e sad jedan covek ( ince trener basketa) mi je rekao da je to zato sto imam razvijen stomak, i da to mnogo pomaze u odrazu..e sad koliko istine ima u tome..pojma nemam...
Cao drustvo ... sigurno svakom od vas tj. nas nesto hvali sto se tice sporta. Nekome visina a nekom odraz. E sad ovom prilikom necu nista da kazem samo cu da vam dam ovaj sajt gde mozete procitati sve o programu AIR ALERT III: The complete vertical jump program inace jedini u svetu koji bez ikakvih pomagala za 15 nedelja moze da podigne odraz za neverevotnih 90 cm ukoliko ste aktivni i pravilno radite vezbe.
Naravno sve ovo nebi imalo smisla da vam ne dam link a on je www.airalert.com
e sad posto se program placa nekih 30$ svako ko zeli da ga ima a da ga ne placa toliko neka mi se javi ...
Eto ... pa se javite ili na PP ili na moj mali passenger@neobee.net
Druze vidim da si novi, zato se prvo malo uklopi, i vodi rachuna u rechniku...sta kenjas kad povecava samo 10 - 12cm