Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
-Air Stefan-:
Znash da mi mladji chesto kazemo za solidan, dobar shut kao da ne moze da promashi...(priznajem da sam pogreshio).
Taj momak o kojem vam pricham je ovaj: http://www.eurobasket.com/player.asp?Cntry=MNT&PlayerID=112081...
Ima stvarno dobar shut, znachi zna da pogodi i iz igre skoro sa svih pozicija manje vishe jednako...
Kako si opisao ovog tvog druga, rekao bi da ima shut slichan njemu... 8)

Prvo drug, hmmmm lik ima 29 godina, on meni ne moze biti drug, vec prijatelj,svaetnik, i po meni jedan od najboljih sutera kojeg sam ja ikad video, i na tv-u i ovako.
Njega da su primili u neki jak tim , pokazao bi svoj nevidjeni talenat i ceo svet bi uzvikivao njegovo ime svaki put kad bi sutnuo loptu, da je imao 10000maraka u to vreme da "podmaze" klub, sada bi ga gledali svi mi zajedno kako daje 20 trojki po utakmici, sto je najgore nije on jedini koji je propao zbog "uprave"........... ali nije imao te pare, a kako mi je jednom prilikom mi je rekao i da im ne bi ni dao kad su takvi,,,,

Litius:
E ljudi jel moze neko da mi posalje AA 3 ?? Cujem da je dobar...
Visok sam 175 , a mogu da zakucam , jer imam solidan odraz... Naravno ne mogu da se obesim , zbog znage. Hteo bih malo da ga unapredim , jer cujem da je vidno posle programa... Moj drug je visok 200cm , i jedva moze da zakuca , tako da on nema i neki odraz. Njemu bi dobro doslo...
Ako neko moze da mi posalje bio bih mu zahvalan...

aleix@sezampro.yu

HVALA !!!!!!
Ne moze niko!!! I sad idi i crkni chitajucji temu od pochetka!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

DJOLEEEEEEEEE NEMOJ DA TE MOLIMO KADA SI OBECJAOOOOOOO!!!! :D:D:D:D

Prvo drug, hmmmm lik ima 29 godina, on meni ne moze biti drug, vec prijatelj,svaetnik, i po meni jedan od najboljih sutera kojeg sam ja ikad video, i na tv-u i ovako.
Njega da su primili u neki jak tim , pokazao bi svoj nevidjeni talenat i ceo svet bi uzvikivao njegovo ime svaki put kad bi sutnuo loptu, da je imao 10000maraka u to vreme da "podmaze" klub, sada bi ga gledali svi mi zajedno kako daje 20 trojki po utakmici, sto je najgore nije on jedini koji je propao zbog "uprave"........... ali nije imao te pare, a kako mi je jednom prilikom mi je rekao i da im ne bi ni dao kad su takvi,,,,
Sam si rekao da ti je drugar... :) 8)

Mmaxi

Lepo si rekao da se nekad igralo i srcem...Sto na zalost vise nije slucaj(gledaj Milicica).OK,ono sto si rekao za Lerija Brauna mozda nije bio u pitanju Pejton jer Pejton i Milicic nikad nisu igrali u istom timu niti je Leri trenirao Pejtona sem u reprezentaciji-ali nije ni bitno,verovatno si mislio na nekog drugog vrhunskog igraca.
Raniji suteri su bili bolji,slazem se,ako nista drugo aonjo samo treba pogledati procenat suta raije i sada...To je dovoljno....
Ovi treneri o kojima sam pricao su radili sa vrhunskim suterima u NBA...Imaju neke fore za sut,stvarno dobre za koncentraciju pri sutu.
No,ne kazem da je lose sutirati po 1 000 suteva dnevo-to sam rekao i ranije,ali da samo to da se radi-to nikako jer kakvog igraca onda dobijas?Vise volim situacione vezbe,sut iz realnih uslova :D :D :D
E ko moze da sutne 1 000 puta iz situacija kao na mecu svaki dan,onda svaka cast :D

OK Zvercina,ja sam rekao - nemam nista protiv da razmenimo misljenja,naucim nesto novo od bilo koga ko je dobronameran i ko zna :D :D :D
Postujem tudja misljenja,jos ako ima nesto pametno da se kaze..Super...A mrzim kad ljudi bez argumenata napadaju...Pogledajte druge teme,narocito o Milicicu koju sam postavio ;)

Trenirao sam basket 10 godina i stvarno obozavam ovaj sport,pa se mozda minimalno i razumem.Vidim da se ovde glavna rec vodi o ciframa i ponavljanjima sto se tice suta. Naravno da je bitno da igrac usavrsava svoj sut ponavljanjima,ali zaboravljate bitne stvari. Igrac mora da ima osecaj za loptu i kos,nevezano za sva ta ponavljanja. Pravi suter mora da pogadja 60 do 70% posto suteva i kad tri meseca ne pipne loptu. N mora se cak ni sutirati pravilno. Stojakovic je jedan od najboljih sutera na svetu,a ima retko nepravilan izbacaj. Prvo talenat i ruka,pa tek onda besomucna ponavljanja. (I Sakil se kukavac ubi svako leto da popravi bacanja,pa nista). A onda dolazi i najbitnije kada su u pitanju utakmice. PSIHA I INTELIGENCIJA! Ne mora ta inteligencija biti naucna,moze makar prostorna. Sta reci o Milicicu. Klasican tupander koji je glup,neobrazovan,nevaspitan i ne zna kosarku sa fantasticnim fizikalijama.(Milicica spominjem bezveze kao primer decka koji nikada nece postici nista rezultatski ozbiljno u karijeri)

Doc Elevator:
ja sam nesto shvatio... da mi se nije poveco odraz nesto jer imam slabe ruke a na nogama su mi oformljenji listovi i butine jos od pre, tako da mozda cu malo da skoknem do teretane da malo vezbam ruke a malo i noge ....

To sto imas slabe ruke ne znaci da ti se zbog toga nije poboljsao odraz!!!
Sta ti treba za skok:
kvadriceps
listovi + elastican skoc.zglob
gluteusi
donji trbusnaci
zadnja loza(nju vezbas sprintom)
-----------------------------------------------
ovo je osnova,a ima jos misica koje mora da ojacas,ali nisu toliko vazni...

cool_daddy:
To sto imas slabe ruke ne znaci da ti se zbog toga nije poboljsao odraz!!!
Sta ti treba za skok:
kvadriceps
listovi + elastican skoc.zglob
gluteusi
donji trbusnaci
zadnja loza(nju vezbas sprintom)
-----------------------------------------------
ovo je osnova,a ima jos misica koje mora da ojacas,ali nisu toliko vazni...

U skoku ucestvuje celo telo, osnova nisu samo misici u nogama vec i misici gornjeg dela tela i taj cimaj gornjim telom bez kojeg kvalitetnog skoka nema....
Sto se tice vezbanja odredjenih misicnih grupa kod skoka, da bi se postizali vrhunski rezultati( NBA i slicno, skok u vis...) nemozes imati dobar skok ako nemas jake noge, a ovo sto si napisao "zadnja loza(nju vezbas sprintom)", tako mozes da vezbas snagu ali mogu da se kladim da 99% ljudi sa ovog foruma nema dovoljno jake noge da bi uopste imali dobar skok....
Recimo uzmi Jordana koji je dizao 240kg iz cucnja bez vecih problema i imao je skok oko 1.10m(ako se dobor secam) , u stavri hocu da kazem da mora mnooogo da se trenira da bi se ta razlika povecala recimo sa 1m na 1.10m..........

cool_daddy uradio sam sestu nedelju bez bazena jer je vreme bilo lose a kod nas u sapcu ima samo otoren bazen, a posle sam prestao jer sam video da nema leba jer wax nije dosao da da zadnje dve nedelje... inace koje vezbe da radim u teretani za odraz, sledece godine pred raspust cu raditi opet ac, ali moram nabaviti zadje dve nedelje!

p.s. nisam ocekivao 1m ali 20cm max a ja sam dobio 10-15 cm

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back