AllEyesOnMe
Domaćin
- Poruka
- 4.979
meni se svidio aa3 jer mozes da ga radis na 2 metra[kvadratna
] al ........
za 4 nedjelje ti se poveca odraz za 3 cm.... njesra..
] al ........za 4 nedjelje ti se poveca odraz za 3 cm.... njesra..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
] al ........232323:lepo sam ja govorio da aa3 nevalja, a niko me nije slusao.Eto sad neko zato sto je imao lose rezultate sa aa3 nece ni druge programe da radi. Realno je da se odraz poveca nekih 10cm za 10 nedelja(i to je veoma dobro,),nemoze se odraz povecati za 30-40cm samo za nekih 8 nedelja.
nikoj:Zverka je upravu.Ti trazis program da za par sedmica povecas odrad 30cm,takvih programa nema.
Ti krenes da radis program i ocekujes previse,onda nakon par sedmica odustajes zato sto ti se nisu ispunila ta tvoja VELIKA ocekivanja.
Spusti se na zemlju,budi raelan

I ja sam optimista,ali sam realan.Grunt:Naravno da imam velika ocekivanja,ja sam optimista decko...![]()
)Ja zivim na crnogorskom primorju... Samo mi reci grad u koji dolazish i ja cju ti recji ima li uslova ili ne...v_slobo:E ovako... Zavrsio sam prvu sedmicu AC programa, sutra pocinjem radit drugu ali imam problem; za koji dan bi trebao ici na more i tu bi mi otislo 10-ak dana i jos bih trebao otici kod neke rodbine... Znaci ukupno bi mi otislo 15-20 dana. Neznam ocu imat uslova da radim trecu sedmicu jer sam tada na moru :-( pa ima li neka zamjena ako ne uradim tu sedmicu (uradicu ja nju kada se vratim sa mora) ali kada sam tamo dali ima neka zamijena ( neke vijezbe ili da se istezem ali da mi je dovoljno 3-4 kvadratna metra)
Ili da batalim program pa kada se vratim sa mora da ponovo pocnemali tada bi opet imao problem jer kada budem radio 5-6 nedelju bice jesen padace kise...
POMOZITE![]()
![]()
Neznam tacno ali najvijerovatnije budva ili becici.Slam_Dunker:Ja zivim na crnogorskom primorju... Samo mi reci grad u koji dolazish i ja cju ti recji ima li uslova ili ne...
Nisam 100% siguran, ali mislim da u Budvi ima atletska staza... A za Bechicje sam 99% siguran da nema...v_slobo:Neznam tacno ali najvijerovatnije budva ili becici.
Pa mogu ja otrcat ali dje cu radit vijezbe ?_ILIJA__:pa ako si u becicjima taman otrcis do budve... blizu je, a svejedno svaki dan u ac zahtjeva trcanje...![]()

Posalji meni._ILIJA__:skinuo sam preko limewire-a vertical jump bible a ovaj the vertical project ne mogu da nadjem[u usi 300 $ :O)
ako ocje neko ovaj prvi nek javi poslacju mu...![]()
Daj nemoj me zajebavat... Pa za vjezbe ti treba 3 metra kvadratna... Sve zavisi od duzine tvoje vijachev_slobo:Pa mogu ja otrcat ali dje cu radit vijezbe ?
Ni ti ne zajebavajnikoj:Posalji meni.
Koliko ima sedmica
Pa dovoljno mi je 2-3 kvadratna metra ali u trecoj sedmici imaju sprintevi u svakoj seriji i skakanje u cucnju ... To se nemozu raditi u 3 metra kvadratna.Slam_Dunker:Daj nemoj me zajebavat... Pa za vjezbe ti treba 3 metra kvadratna... Sve zavisi od duzine tvoje vijache![]()
Jesi li prochitao moj post? U Budvi mislim da ima atltska staza i tamo mozesh da radis sprinteve i chuchanj... A ako budesh u bechicje, trchi do Budvev_slobo:Pa dovoljno mi je 2-3 kvadratna metra ali u trecoj sedmici imaju sprintevi u svakoj seriji i skakanje u cucnju ... To se nemozu raditi u 3 metra kvadratna.
Posalji meni._ILIJA__:skinuo sam preko limewire-a vertical jump bible a ovaj the vertical project ne mogu da nadjem[u usi 300 $ :O)
ako ocje neko ovaj prvi nek javi poslacju mu...![]()
OkSlam_Dunker:Jesi li prochitao moj post? U Budvi mislim da ima atltska staza i tamo mozesh da radis sprinteve i chuchanj... A ako budesh u bechicje, trchi do Budve![]()
dje mogu odradit sve vijezbe Ja sam u Baru...v_slobo:Ok
Ali jos neznam gdje cu ici na more a u kom si ti gradu?
A kada budem znao dje cu ici nacu najblizi neki teren ili stazu preko google earth-adje mogu odradit sve vijezbe
![]()
Covek se sam ponudio da mi posalje.Sta ti imas protiv toga.Slam_Dunker:Ni ti ne zajebavaj... Dok chekash da ti _ILIJA_ poshalje link mogao si skinuti limewire ili Ares i zavrshiti jedan dan tog programa
. Ja ga imam a nikome nisam dosadjivao nego fino skinuo Ares i nashao dosta ovakvih programa ukljuchujucji i VJB... Pa valjda sam ja Crnogorac ovdje, ja treba da budem lenj
![]()