Ko hoce da nabije VELIKI odraz!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
iguman stefan:
Svako novi uopshte ne chita prethodne postove, vec se odjednom ukljuchi u temu... Pogledaj malo predhodne stranice. :lol: :mrgreen:
Ja sam cyber-chudo... Zlato od surfera... mene bi svaki forum server pa i provajder pozelio na svom ogranku World Wide Web-a :D....

Ajde, ko mi vjeruje da sam sve prvo prochitao pa se tek onda registrovao? I ko cje da pogodi koji me je post natjerao da se registrujem ? :) Imate 3 pokushaja :-P

E grunte, grunte iskreno sam verovao da ces nastaviti da radis program i da ces uspeti da ostvaris zeljeno, a NE ti odustajes, i to mi je hvala za sve.
U tome je i problem danasnje omladine, oce da napreduju a niko nece da radi a oce da lete, poceli kao da rade program ui cim se pojave najbanalniji problemi oni odmah odustaju.

I napisao sam vam misao jednog velikog svetskog genija:

Sve je to u ljudskoj cudi, sto nas tera u ponor, sto nam uzima volju, snagu, pamet, samo ce najjaci osetiti iskru svetlosti, bice na tronu, radovace se, a porazeni ce robovati zauvek!

I smatrao sam da ce vas ova misao "probuditi" dati vam varnicu, impuls koji ce vas voditi ka vrhu priamide, ka uspehu a vi ga niste ni prokomentarisali a moguce ni procitali!

SRAMOTA

Slam_Dunker:
Ja sam cyber-chudo... Zlato od surfera... mene bi svaki forum server pa i provajder pozelio na svom ogranku World Wide Web-a :D....

Ajde, ko mi vjeruje da sam sve prvo prochitao pa se tek onda registrovao? I ko cje da pogodi koji me je post natjerao da se registrujem ? :) Imate 3 pokushaja :-P
Ti si se registrovao kada je djole_sami rekao da se trebamo oduzit wax-u...
Pa onda je wax rekao da se netreba oduzivat i djole je rekao ko radi program neka se pojavi na ovom forumu i kaze hvala, wax-u je to dovoljno... e tada si se ti registrovao :D
Jesam pogodio?

Sve je to u ljudskoj cudi, sto nas tera u ponor, sto nam uzima volju, snagu, pamet, samo ce najjaci osetiti iskru svetlosti, bice na tronu, radovace se, a porazeni ce robovati zauvek!
Ja sam procitao i iskreno mislio sam da si ti ovo napisao :D . I ovu recenicu uvijek kada procitam nekako da mi snagu...

DJOLE_SAMI:
Uradio sam treci dan seste nedelje. Ono sa kusobranom je super. Nije mi jasno kako si Ilija mogao za to da kazes da je smor. Da li si probao? (ne napadam, samo mislim da si pre mogao da kazes da je cudno ili glupo)
Grunt nemoj da prestajes da radis program. Sta se glupiras! Naci cemo mi nacin da se oduzimo Wax-u pre ili kasnije. Zato evo ja vec treci put pozivam ljude ali niko se ne javlja. To ima veze sa onim "govnarom". Jednostavno ljudi cekaju da neko drugi proba, pa ako on ne crkne onda ce oni da rade. Tako ti je i ovde. Neki koji od pocetka znaju za program tek sada pocinju da ga rade kada vide koliko deluje. Takodje su me i razocarali ljudi koji su ovde postavljali razna pitanja Wax-u u vezi AC, neki su cak i navodili svoje rezultate, ali se niko jos nije odazvao mom predlogu. PA GDE CE VAM DUSA LJUDI?!

PS. U PAKAO, ZNA SE!!! :) :) :)
Ovo je post... :D

v_slobo:
Ti si se registrovao kada je djole_sami rekao da se trebamo oduzit wax-u...
Pa onda je wax rekao da se netreba oduzivat i djole je rekao ko radi program neka se pojavi na ovom forumu i kaze hvala, wax-u je to dovoljno... e tada si se ti registrovao :D
Jesam pogodio?

Ja sam procitao i iskreno mislio sam da si ti ovo napisao :D . I ovu recenicu uvijek kada procitam nekako da mi snagu...

U've got damn right :D

=WaxMan=:
E grunte, grunte iskreno sam verovao da ces nastaviti da radis program i da ces uspeti da ostvaris zeljeno, a NE ti odustajes, i to mi je hvala za sve.
U tome je i problem danasnje omladine, oce da napreduju a niko nece da radi a oce da lete, poceli kao da rade program ui cim se pojave najbanalniji problemi oni odmah odustaju.

I napisao sam vam misao jednog velikog svetskog genija:

I smatrao sam da ce vas ova misao "probuditi" dati vam varnicu, impuls koji ce vas voditi ka vrhu priamide, ka uspehu a vi ga niste ni prokomentarisali a moguce ni procitali!

SRAMOTA

Wax brate,ne znas ti.. Ja vezbam ima vec 2 i po godine,ali radim svoje sopstvene vezbe,i ne radim za odraz vec samo sklekove,zgibove,propadanja,trbusnjake... A od skoro sam ubacio i cucnjeve i podizanje listovima,ja ne mogu da radim nesto sto mi drugi kaze,ja sebi dam cilj i to odradim... I rekoh ti,evo vec 2 i po godine radim vezbe,ali ne radim po malo kao sto neki rade,bas intezivno radim i kada imam trening...

Grunt:
Wax brate,ne znas ti.. Ja vezbam ima vec 2 i po godine,ali radim svoje sopstvene vezbe,i ne radim za odraz vec samo sklekove,zgibove,propadanja,trbusnjake... A od skoro sam ubacio i cucnjeve i podizanje listovima,ja ne mogu da radim nesto sto mi drugi kaze,ja sebi dam cilj i to odradim... I rekoh ti,evo vec 2 i po godine radim vezbe,ali ne radim po malo kao sto neki rade,bas intezivno radim i kada imam trening...
Ne znam za tebe, ali ja obozavam kada imam program kojeg se drzim... Pretpostavljam da mi je bolje da radim neshto shto je napisao neki kondicioni trener... Mislim da on zna bolje od mene... Ali kada si tako navikao OK je... A jesi li "napisao neki program" shta cjesh da radish svaki dan ili shta ti padne na pamet?

Grunt:

2-ipo godine vezbajuci iste vezbe neces napredovati. A koliko sam ja shvatio ti zelis da poboljsas skok, zato si i dosao da ovu temu, a ne da bi pricao o propadanjima, sklekovima,trbusnjacima,,,,,

Slam_Dunker:
Ne znam za tebe, ali ja obozavam kada imam program kojeg se drzim... Pretpostavljam da mi je bolje da radim neshto shto je napisao neki kondicioni trener... Mislim da on zna bolje od mene... Ali kada si tako navikao OK je... A jesi li "napisao neki program" shta cjesh da radish svaki dan ili shta ti padne na pamet?

Radim od ponedeljka do petka koliko mogu svaki dan i preko granice koliko mogu u serijama i onda odmaram subotu i nedelju i vec sledeceg ponedeljka mogu vise npr. sklekova u 1 seriji da uradim,i tako jacam i napredujem...

=WaxMan=:
2-ipo godine vezbajuci iste vezbe neces napredovati. A koliko sam ja shvatio ti zelis da poboljsas skok, zato si i dosao da ovu temu, a ne da bi pricao o propadanjima, sklekovima,trbusnjacima,,,,,

Ja sam ti to rekao da nebi mislio da sam neko ko lako odustaje,ja sam odustao od programa za skok zato sto mi je remetio moj program koji radim vec te 2 i po godine... Necu vise o tome pricati,vratite se na temu za skok,ja cu je pratiti...

distrojer:
A koliko ti to mozes vise sklekova ili cega da uradis?
Ehhh,kada bi ti sada objasnjavao,to bi bilo totalno skretanje sa teme,ali u glavnom za 2 god. sam mnogo ojacao i mnogo se promenio,ali sve sam to poceo da radim ne zbog toga zato sto hocu da budem neki bilder ili sta ja znam,to sam poceo da radim da bi gradio karakter...Vratimo se na temu sada...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back